Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dasha @ 2008 07 02, 18:45)
menesiukas du ir jei viskas ok - su mumis vazinet kartu galesi  mirksiukas.gif  4u.gif

menesi kursai, o tada i regitra dar tukstanty lt nulupe verysad.gif
O gal kas zino iskur naujausius KET bilietus parsisiust? 4u.gif
Atsakyti
netingėkit temą paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=malvea,2008 07 02, 22:22]menesi kursai, o tada i regitra dar tukstanty lt nulupe verysad.gif
O gal kas zino iskur naujausius KET bilietus parsisiust? 4u.gif
[/quote]
Čia tikrai yra daug temų prirašytų apie kursus. Ir apie pačius mokslus ir važiavimus ir egzus. Būtent šita tema yra 70/90 tai yra tų kurios jau turi vairuotojo pažįmėjimus. Tų kurios jau išlaikė visą tą mokslų ir egzų maratoną. Šioje temoje dalyjamės įspūdžiais ir patirtimi, tos kurios jau vairuotojos, na o būsimos vairuotojos labai daug vienos kitoms padeda ir dalinasi įspūdžiais bei informacija kitose temose. Pasiskaitinėk, tikrai rasi tau reikalingos informacijos, yra ir apie KET bilietus.
Sėkmės mokantis mirksiukas.gif
Papildyta:
[
[/quote]
Va:
http://www.supermama...?...22474&st=24
Paskaitinėk, čia yra apie tai ko ieškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere74: 02 liepos 2008 - 21:43
[quote=vovere74,2008 07 02, 22:42]
Čia tikrai yra daug temų prirašytų apie kursus. Ir apie pačius mokslus ir važiavimus ir egzus. Būtent šita tema yra 70/90 tai yra tų kurios jau turi vairuotojo pažįmėjimus. Tų kurios jau išlaikė visą tą mokslų ir egzų maratoną. Šioje temoje dalyjamės įspūdžiais ir patirtimi, tos kurios jau vairuotojos, na o būsimos vairuotojos labai daug vienos kitoms padeda ir dalinasi įspūdžiais bei informacija kitose temose. Pasiskaitinėk, tikrai rasi tau reikalingos informacijos, yra ir apie KET bilietus.
Sėkmės mokantis mirksiukas.gif
Papildyta:
[
[/quote]
Va:
http://www.supermama...?...22474&st=24
Paskaitinėk, čia yra apie tai ko ieškai.
[/quote]
aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
bye1.gif

vakar teises atsiėmiau didis.gif
ir važiavau jau miestan ax.gif
kaip višta už vairo jaučiaus doh.gif kelis kartus net užgest sugebėjau, o dar kai pipena iš galo, tai pagatava į žemę sulįst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 03, 08:44)
bye1.gif

vakar teises atsiėmiau didis.gif
ir važiavau jau miestan ax.gif
kaip višta už vairo jaučiaus doh.gif kelis kartus net užgest sugebėjau, o dar kai pipena iš galo, tai pagatava į žemę sulįst  doh.gif

o mane vakar uzpypino baisiausia ir apvaziavo,tai as 'kuku' parodziau,net nejauciau kaip,kazkaip ranka pakilo ir tiek blink.gif lotuliukas.gif blush2.gif
kai pamaciau to vairuotojo 'gabaritus' ir morda, apsidziaugiau kad MB salia sedejo,o tai jauciu buciau gavus i skudurus blink.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 03 liepos 2008 - 08:05
QUOTE(comep @ 2008 07 03, 09:01)
o mane vakar uzpypino baisiausia ir apvaziavo,tai as 'kuku' parodziau,net nejauciau kaip,kazkaip ranka pakilo ir tiek  blink.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
kai pamaciau to vairuotojo 'gabaritus' ir morda, apsidziaugiau kad MB salia sedejo,o tai jauciu buciau gavus i skudurus  blink.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

nu geras laugh.gif

bet neturi visai kantrybės tie vairuotojai, tegu prisimena kokia patys buvo pradinukai cool.gif

aš po tokių bajerių ir važiuot bijau unsure.gif visai nesinori schmoll.gif geriau su autiku, bet be stresų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 03, 09:51)
nu geras laugh.gif

bet neturi visai kantrybės tie vairuotojai, tegu prisimena kokia patys buvo pradinukai  cool.gif

aš po tokių bajerių ir važiuot  bijau unsure.gif visai nesinori schmoll.gif geriau su autiku, bet be stresų  ax.gif

man irgi nejauku po tokiu atveju
mato ***** zenkla ant galo tai tegul tikisi kad burbt ir uzgesti gali tai zaliai sviesoforo uzsidegus,nu ir ka-uzvedi ir vel vaziuoji...
bet ne...taigi reikia parodyt 'kur kieno vieta' unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 03, 09:51)
aš po tokių bajerių ir važiuot  bijau unsure.gif visai nesinori schmoll.gif geriau su autiku, bet be stresų  ax.gif

miargai, baikit.. tegu sau pypina irnesakyk.gif jei nenusižengiat taisyklėm ir jum pypina, tai nekreipkit dėmesio į tokius mirksiukas.gif po kiek laiko priprasit ir nebestresuosit dėl tų nervatikų biggrin.gif

mb mane mokino taip: jei mato, kad tu su 70'uko ženklu ir tau kas nepavyko kely, o tave užpypina, tai gražiai pakeli rankytę prie lango, kad matytų, ir parodai vidurinį pirštuką biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2008 07 03, 10:01)
bet ne...taigi reikia parodyt 'kur kieno vieta'  unsure.gif

nors manęs nėra užpypinę (gal kelis kartus) dažnai, bet visada, jei matau, kad koks asas bando mane durninti kaip 70'ukę, tai parodau, kad ir esu pilnateisė eismo dalyvė, ot tongue.gif
Atsakyti
joa, joa, aš ir taip save raminu biggrin.gif
aš gal ir negesčiau, bet reik priprast prie mašinos, prie sankabos, pavaros sunkiai junginėjas, tas labiausiai nervuoja doh.gif
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif va pagaliau ir as galiu prie jusu prisijungt mirksiukas.gif clap.gif teises rankose laikysiu mazdaug po triju dienu....na tuomet jau ir as galesiu pasipasakot kaip man sekasi kelyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikne: 03 liepos 2008 - 09:37
QUOTE(wikne @ 2008 07 03, 10:37)
labas rytukas 4u.gif  va pagaliau ir as galiu prie jusu prisijungt mirksiukas.gif  clap.gif  teises rankose laikysiu mazdaug po triju dienu....na tuomet jau ir as galesiu pasipasakot kaip man sekasi kelyje mirksiukas.gif

sveika 4u.gif smagu, kad įsilieji į mūsų būrį mirksiukas.gif lauksim naujų pasipasakojimų smile.gif
Atsakyti