Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Wikne - smagu tave čia matyti, kaip ir Vitulka thumbup.gif
Nestta - o mane mokino kitą pirštą rodyti, mažąjį. Tai dvigubas įžeidimas, ne tik kad aną daiktą rodai, bet dar ir parodai, kad pas jį jis - va koks mažas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 03, 13:41)
Wikne - smagu tave čia matyti, kaip ir Vitulka thumbup.gif
Nestta - o mane mokino kitą pirštą rodyti, mažąjį. Tai dvigubas įžeidimas, ne tik kad aną daiktą rodai, bet dar ir parodai, kad pas jį jis - va koks mažas hihihi.gif

cha kaip smagiai biggrin.gif smile.gif bet dar ne wisi gali susiprasti ka cia parodyt nori,pagalwos dar kad nezinai kuri pirsta rodyt lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 03, 12:41)
o mane mokino kitą pirštą rodyti, mažąjį. Tai dvigubas įžeidimas, ne tik kad aną daiktą rodai, bet dar ir parodai, kad pas jį jis - va koks mažas hihihi.gif

niu čia tai geras thumbup.gif lotuliukas.gif vos šaltibarščiais neužspringau iš juoko, kai perskaičiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šitas bairis su mažuoju piršteliu, iš Anglijos parėjo. Pažįstamas vienas grįžęs pasakojo, kad ten tai baisus įžeidimas. Teko kelis kartus išbandyti. Veikia thumbup.gif Iš veidų matosi, kad ne visi įsikerta, bet pasimeta ir įsižeidžia tai tikrai. Ypač jeigu rodydamas tą pirštelį nutaisai ir atitinkamą veido išraišką, tokį pašaipų snukelį hihihi.gif Vyrukai tuoj pradeda blaškytis, ieško ką čia tokio dar mažesnio parodyt hihihi.gif Tai jeigu nori galutinai pritrenkt (gaila mašinoj sėdint nesigaus) reik parodyt - sekis kelnes ir rodyk. Va tada būna super thumbup.gif Krenta į spalvą ir bėga. Nes juk taip parodau, kad tik jo kelnėse mažesnis už mano mažąjį pirštelį hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 03, 13:23)
Nes juk taip parodau, kad tik jo kelnėse mažesnis už mano mažąjį pirštelį hihihi.gif

niu tu ir pavarai, vovere biggrin.gif reiks išbandyti progai pasitaikius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 03, 13:26)
niu tu ir pavarai, vovere biggrin.gif  reiks išbandyti progai pasitaikius hihihi.gif

Aha, bandykit visos. Greit mes čia ir Lietuvoj įvesim naują madą. Vyrams kirsim per jų pasididžiavimą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 03, 13:32)
Greit mes čia ir Lietuvoj įvesim naują madą. Vyrams kirsim per jų pasididžiavimą hihihi.gif

flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na joa...o kaip man reaguoti,kai motera uzkisa pries autobusa,as pypinu kad trauktusi greiciau nes nesustabdysiu (jai tik gero noredama,juk nukalti galiu),o ji man pirsta atkisa... blink.gif Ir ne vienas toks atvejis jau buvo... blink.gif
Atsakyti
wikne, dėl teisių padarymo bandyk tikrintis rytoj, nes savaitgalis bus ilgasis ir tada gali būt tik antradienį, bet realiai jas per dieną-dvi padaro mirksiukas.gif
Atsakyti
O siandien ryte viena apipypinau su 70...bet negi lauksi kol iriedes i mano masiniuko nosi doh.gif kamstyje prie Akropolio ryte stovejau,ten biski ikalne,tai pries mane vaziavusi motera vis geso ir atgal riedejo,nu vienu momentu jau tikrai galvojau ivaziuos,ir nervinosi vargse matyt...tai laikiau atstuma gal keturiu kokiu metru,kamstis,bet ilisti i ta tarpa kazkodel niekas nepanorejo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 03, 12:32)
Aha, bandykit visos. Greit mes čia ir Lietuvoj įvesim naują madą. Vyrams kirsim per jų pasididžiavimą hihihi.gif

ne koks jau ten ir pasididziavimas hihihi.gif
QUOTE(denaxa @ 2008 07 03, 13:52)
Na joa...o kaip man reaguoti,kai motera uzkisa pries autobusa,as pypinu kad trauktusi greiciau nes nesustabdysiu (jai tik gero noredama,juk nukalti galiu),o ji man pirsta atkisa... blink.gif Ir ne vienas toks atvejis jau buvo...  blink.gif

tai gal spygutes 2 ? biggrin.gif prisidejus rpie tam tikro vietos? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Nestta @ 2008 07 03, 09:06)
miargai, baikit.. tegu sau pypina irnesakyk.gif jei nenusižengiat taisyklėm ir jum pypina, tai nekreipkit dėmesio į tokius mirksiukas.gif  po kiek laiko priprasit ir nebestresuosit dėl tų nervatikų biggrin.gif

o mane viena bendradarbe primokino, ji tokiu saltu nervu mergina, sako pypina - as atgal, durniu ijungiu i pypinu biggrin.gif tai zinokt ir as taip ir linksmiau, ir siaip ne taip pikta buna biggrin.gif

o siaip tai va ant 70 stengiuos nepykt, matos gi kas seniau, kad nelabai vazineja, tai jei koks naujesnis, tai ir uzleidziu jei reik, ir pasivelku is paskos ir nepypinu.. man ir smagu buvo , kai praleisdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 03, 15:15)
1. sako pypina - as atgal, durniu ijungiu i pypinu biggrin.gif
2. o siaip tai va ant 70 stengiuos nepykt, tai jei koks naujesnis, tai ir uzleidziu jei reik, ir pasivelku is paskos ir nepypinu.. man ir smagu buvo , kai praleisdavo  rolleyes.gif

1. kažkada ir aš galvojau taip padaryti, bet ai.. biggrin.gif
2. jei kitas 70'ukas labai blaškosi, aš papraščiausiai kultūringai aplenkiu ir vsio.. be jokių pypinimo emocijų rolleyes.gif o jei kartais tenka ir pasivilkti iš paskos, tai netokia jau ir bėda, kai būna saugu, lenkiu ir varau sau toliau mirksiukas.gif
Atsakyti