Nugis ir gėlininkės jūs, aš tai gėlių nelabai mėgstu
nežinau kodėl. Bet ta Kria smirdalė tikrai įdomi, kas per gėlė
Vat pas kitus pasižiūriu, gražu, o aš tai tingiu prižiūrėt
QUOTE(kria @ 2008 06 29, 22:07)
ta gėlė - tai turbūt amorfofalas vadinasi, skaičiau apie tokias "smirdales": žiedas - nuostabus, bet kvapas....
Kaktusas - nuostabus! Turių kaktusų daug, bet tokio tai ne... Kitokių gėlių niekad gyvenime ir nemėgau - tik kaktusus ir sukulentus.
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 16:43)
Nu, bet kaip liūdna pasidarė... Na nieko, kitąkart tikrai pavyks. Ir tikriausiai netyčia.
lqbas rytas!!! na geles tai nereales, man tai geles silpnibe! pasodinau kalijas, tai paposiau iejima i nama! nuotraukos nedesiu turbut visos zyno kaip jos zydi!
na idomu kaip musus zydrai sendien seksis?
na idomu kaip musus zydrai sendien seksis?
kolkas is zydros ziniu kaip ir nera, buvo sunerimus kad lelius apstojo judet, bet viskas tvarkoj
na manau kad cia jai pries pasimatyma sumazejo judesiuku
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 30, 10:22)
kolkas is zydros ziniu kaip ir nera, buvo sunerimus kad lelius apstojo judet, bet viskas tvarkoj
sita as zinau!!!
Sveikutes kaip zadejau ir as cia vel
Ta smirdanti gelyte net nezinau kaip vadinsi,ji zydi viena karta per 4 metus.Dabar tai ta gelyte tokia zaliais lapais kaip nezydi,ilga ilga tokia.
Kai dukrele nueis meguoti nufotkinsiu ir parodysiu kaip dabar kaip nezydi atrodo
Noriu paklausti pas Jus ar nerase cia Beana,Alde,visa sena tema negalejau niekaip perskaityti,taip idomu,kaip joms sekasi.Gal gyrdejote ka nors
Ta smirdanti gelyte net nezinau kaip vadinsi,ji zydi viena karta per 4 metus.Dabar tai ta gelyte tokia zaliais lapais kaip nezydi,ilga ilga tokia.
Kai dukrele nueis meguoti nufotkinsiu ir parodysiu kaip dabar kaip nezydi atrodo
Noriu paklausti pas Jus ar nerase cia Beana,Alde,visa sena tema negalejau niekaip perskaityti,taip idomu,kaip joms sekasi.Gal gyrdejote ka nors
QUOTE(kria @ 2008 06 30, 10:39)
Sveikutes kaip zadejau ir as cia vel
beana ne rase bet mes su jia bendravom, jai ir dukritei viskas gerai!
o aldes tai senei nemaciau, gal pati praleidau!
QUOTE(bim @ 2008 06 30, 09:46)
beana ne rase bet mes su jia bendravom, jai ir dukritei viskas gerai!
na su Alde as bendrauju per skype,bet jau irgi senokai nesusirasynejome,ji labai daug dirba,ir labai pavargsta matyt ir del to neraso cia
QUOTE(kria @ 2008 06 30, 11:00)
na su Alde as bendrauju per skype,bet jau irgi senokai nesusirasynejome,ji labai daug dirba,ir labai pavargsta matyt ir del to neraso cia 
matomai, galu galia as manau kai zmogus cia nebesirodo tai jam gal jau gerai, lengviau pasidare!
Sveikutes
Vakar gryzau nusikalus is sveciu,tai nieko ir neparasiau
Jusu gelynai nuostabus
As tai irgi nemegeja geliu,bet kaktusu visa kolekcija turiu
Per kraustymusis isveziau pas mama,kad priziuretu,tai dar neparsiveziau,nes neturiu vietos kol kas savo bute.Tik viena gelyte parsiveziau - jeronima,nes ji nuo ausu skausmo mane gelbsti
Vaivos juosta,as uzaugau Sakiuose,ir dabar ten dar tevai gyvena.O as jau 10metu ten tik svecias
Rugseje,gaila kad si karta nepavyko
Bet pavyks tada,kai tu maziausiai tikesies
Laukiam naujienu is Zydros fronto
Vakar gryzau nusikalus is sveciu,tai nieko ir neparasiau
Jusu gelynai nuostabus
Vaivos juosta,as uzaugau Sakiuose,ir dabar ten dar tevai gyvena.O as jau 10metu ten tik svecias
Rugseje,gaila kad si karta nepavyko
Laukiam naujienu is Zydros fronto
Jau kai perskaičiau paskutinę STT žinutę, tai rankos sudrebėjo. Kažkaip ir man jaudulys ima, kaip ten jai sekasi
Tas laukimas yra baisiau už viską
Vaikį pagimdžiau savaite anksčiau, nei buvo numatyta data, tai visai gerai buvo, netikėtai. O vat su coliuke tai nervų pritampė
Turėjau gimdyt 6 dieną, o pagimdžiau tik 24. Tai tas laukimas buvo žiaurus, baisiausia tai, ar tam vaikui ten gerai tiek laukt. Bet mano ginė sakė, laukiam, viskas gerai. O pasirodo, reikėjo dar poros dienelių ir mūsų cibulikė būtų pas mane numirus, nes vandenų buvo nulis
Vat ir pasitikėk tais daktarais
Ale vot ką daryt, juk pats ne daktaras esi, tai ir tiki ką jie sako
Tas laukimas yra baisiau už viską