Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

Nugis ir gėlininkės jūs, aš tai gėlių nelabai mėgstu schmoll.gif nežinau kodėl. Bet ta Kria smirdalė tikrai įdomi, kas per gėlė g.gif Vat pas kitus pasižiūriu, gražu, o aš tai tingiu prižiūrėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 06 29, 22:07)
Trurejau dar tokia gelyte tik,kad ji labai smirdejo kaip zydejo kosmaras  doh.gif

user posted image

ta gėlė - tai turbūt amorfofalas vadinasi, skaičiau apie tokias "smirdales": žiedas - nuostabus, bet kvapas.... doh.gif
Kaktusas - nuostabus! Turių kaktusų daug, bet tokio tai ne... Kitokių gėlių niekad gyvenime ir nemėgau - tik kaktusus ir sukulentus. smile.gif Dabar tai man dar ir pravertė: Martynas alergiškas kai kurioms gėlėms, tik ne kaktusams. Bet kai pas močiutes ir tetas važiuojam ilgėliau pabūt, tai jos iš anksto pas kaimynus savo gėlės išnešiot turi. Kitaip mano vaikis kosėt pradeda... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 28, 16:43)
nu ka pas mane tokios naujienos- testo pirkt nereikia prasidejo mm doh.gif

Nu, bet kaip liūdna pasidarė... Na nieko, kitąkart tikrai pavyks. Ir tikriausiai netyčia.
Atsakyti
lqbas rytas!!! na geles tai nereales, man tai geles silpnibe! pasodinau kalijas, tai paposiau iejima i nama! nuotraukos nedesiu turbut visos zyno kaip jos zydi!
na idomu kaip musus zydrai sendien seksis?
Atsakyti
kolkas is zydros ziniu kaip ir nera, buvo sunerimus kad lelius apstojo judet, bet viskas tvarkoj
na manau kad cia jai pries pasimatyma sumazejo judesiuku
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 30, 10:22)
kolkas is zydros ziniu kaip ir nera, buvo sunerimus kad lelius apstojo judet, bet viskas tvarkoj
na manau kad cia jai pries pasimatyma sumazejo judesiuku

sita as zinau!!! mirksiukas.gif idomu kaip siandien jai seksis, ar iviks pagaliau pasimatymas su klecku!!! wub.gif
Atsakyti
Sveikutes kaip zadejau ir as cia vel mirksiukas.gif
Ta smirdanti gelyte net nezinau kaip vadinsi,ji zydi viena karta per 4 metus.Dabar tai ta gelyte tokia zaliais lapais kaip nezydi,ilga ilga tokia.
Kai dukrele nueis meguoti nufotkinsiu ir parodysiu kaip dabar kaip nezydi atrodo bigsmile.gif
Noriu paklausti pas Jus ar nerase cia Beana,Alde,visa sena tema negalejau niekaip perskaityti,taip idomu,kaip joms sekasi.Gal gyrdejote ka nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 06 30, 10:39)
Sveikutes kaip zadejau ir as cia vel  mirksiukas.gif
Ta smirdanti gelyte net nezinau kaip vadinsi,ji zydi viena karta per 4 metus.Dabar tai ta gelyte tokia zaliais lapais kaip nezydi,ilga ilga tokia.
Kai dukrele nueis meguoti nufotkinsiu ir parodysiu kaip dabar kaip nezydi atrodo  bigsmile.gif
Noriu paklausti pas Jus ar nerase cia Beana,Alde,visa sena tema negalejau niekaip perskaityti,taip idomu,kaip joms sekasi.Gal gyrdejote ka nors  smile.gif

beana ne rase bet mes su jia bendravom, jai ir dukritei viskas gerai! mirksiukas.gif
o aldes tai senei nemaciau, gal pati praleidau!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 06 30, 09:46)
beana ne rase bet mes su jia bendravom, jai ir dukritei viskas gerai! mirksiukas.gif
o aldes tai senei nemaciau, gal pati praleidau!

na su Alde as bendrauju per skype,bet jau irgi senokai nesusirasynejome,ji labai daug dirba,ir labai pavargsta matyt ir del to neraso cia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 06 30, 11:00)
na su Alde as bendrauju per skype,bet jau irgi senokai nesusirasynejome,ji labai daug dirba,ir labai pavargsta matyt ir del to neraso cia  verysad.gif

matomai, galu galia as manau kai zmogus cia nebesirodo tai jam gal jau gerai, lengviau pasidare! ax.gif
Atsakyti
'as jau vel gimdymo skyriuj.bijau. dar nezinau nieko, gydytoja turi ateit.'

raportas iš Žydros - spaudžiam kumščius mergos ir laukiam
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Vakar gryzau nusikalus is sveciu,tai nieko ir neparasiau blush2.gif
Jusu gelynai nuostabus thumbup.gif As tai irgi nemegeja geliu,bet kaktusu visa kolekcija turiu doh.gif Per kraustymusis isveziau pas mama,kad priziuretu,tai dar neparsiveziau,nes neturiu vietos kol kas savo bute.Tik viena gelyte parsiveziau - jeronima,nes ji nuo ausu skausmo mane gelbsti thumbup.gif
Vaivos juosta,as uzaugau Sakiuose,ir dabar ten dar tevai gyvena.O as jau 10metu ten tik svecias ax.gif
Rugseje,gaila kad si karta nepavyko console.gif Bet pavyks tada,kai tu maziausiai tikesies mirksiukas.gif
Laukiam naujienu is Zydros fronto 4u.gif
Atsakyti
Jau kai perskaičiau paskutinę STT žinutę, tai rankos sudrebėjo. Kažkaip ir man jaudulys ima, kaip ten jai sekasi g.gif
Tas laukimas yra baisiau už viską doh.gif Vaikį pagimdžiau savaite anksčiau, nei buvo numatyta data, tai visai gerai buvo, netikėtai. O vat su coliuke tai nervų pritampė doh.gif Turėjau gimdyt 6 dieną, o pagimdžiau tik 24. Tai tas laukimas buvo žiaurus, baisiausia tai, ar tam vaikui ten gerai tiek laukt. Bet mano ginė sakė, laukiam, viskas gerai. O pasirodo, reikėjo dar poros dienelių ir mūsų cibulikė būtų pas mane numirus, nes vandenų buvo nulis blink.gif Vat ir pasitikėk tais daktarais blink.gif Ale vot ką daryt, juk pats ne daktaras esi, tai ir tiki ką jie sako doh.gif
Atsakyti