Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 30, 14:22)
O mokyklą baigei Šakiuos? Mes beveik vienmetės  ax.gif  .
Nu bet kaip įdomu - Ajuka  paskutinę mėnesio dieną mergytę pagimdė, Žydra - irgi  smile.gif . Laukiam naujienų .

Aha,as baigiau "Varpa" biggrin.gif O tu?
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2008 06 30, 15:27)
g.gif kazi kaip ten jauciu po narkozes tai tik vakare gausim ziniu  unsure.gif oi kaip ilgu laukti tokiu ziniu  doh.gif

Jauciu,kaip ir man,Zydrai darys spinaline nejautra(nuo puses zemyn,nieko nejauti,o galva islieka blaivi) tai ir naujienas pranes is karto,tikiuosi thumbup.gif As del jos pora stalciuku atidariau ir plaukus paleidau,kad jai kuo lengviau viskas praeitu thumbup.gif
Atsakyti
Zydra zzzzZydra 4u.gif o gal jau turi g.gif

O as, mergaites, siandien nuo ryto staugt noriu zliumbiu ir zliumbiu kazkokia depresija cry.gif cry.gif gal prisigert siandien alc.gif gal palengves doh.gif nu taip dusia skauda negaliu...
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 06 30, 16:03)
Zydra zzzzZydra  4u.gif  o gal jau turi g.gif

O as, mergaites, siandien nuo ryto staugt noriu zliumbiu ir zliumbiu kazkokia depresija cry.gif  cry.gif  gal prisigert siandien alc.gif gal palengves doh.gif  nu taip dusia skauda negaliu...

Ir man siandien tas pats doh.gif Nuplesinejau kalendoriaus lapelius ir pamaciau kad siand 30diena,mano dukriukui butu suejes menesis cray.gif Tai verkiau kokia valanda atsisedus cry.gif cry.gif Niekaip negalejau nusiramint,isgeriau raminamuju(ju gine prirase),padejo...Bet sirdi vistiek spaudzia verysad.gif
Reiktu gal ant kapelio nuvaziuot zvakeles uzdegt... verysad.gif
Prisigert ir as noreciau,bet bijau kad rytoj dar sunkiau bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 06 30, 16:03)
gal prisigert siandien alc.gif gal palengves

QUOTE(deima26 @ 2008 06 30, 16:16)
Prisigert ir as noreciau,bet bijau kad rytoj dar sunkiau bus

nu čia dabar mergos, baikit... ar nors vienas prisigėręs pabėgo nuo savo bėdų??? ar nors vienam padėjo??? ar į sveikatą???? jei taip - sušaudykit mane...

baikit, negalima taip, Zyzi, tavo mažulei vos keli mėnesiukai o pas tave tokios mintys... merginos reikia stengtis tvarkytis ir valdyti savo mintis, suprantu, kad laiko nedaug, kad sunku skaudu ir ttt, bet čia ne išeitis ir daugiau prašau taip nekalbėti.
Galiu apkabinti kiekvieną, suprasti, bet prisigėrimo nesuprantu, tai ne vaistas.... jei taip blogai, gerkit antidepresantus..... būna dienų lyg tyčia, būna sunku, nors rėk, visoms taip, bet..... tam mes esam moterys, stiprios, būsimos esamos mamos ir jei pakėlėm tiek kančios, šią dieną irgi pakelsim - nėra taip blogai.... tiesiog reikia išsikaukt, kai sunku ir padeda.

Iš Žydros jokių žinių jau nuo mano paskutinės paskelbtos žinutės, todėl darau prielaidą, kad jau turim leliuką - tikiuosi gauti atsakymą iki nakties bent kažkokį smile.gif

Viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 06 30, 16:34)
nu čia dabar mergos, baikit... ar nors vienas prisigėręs pabėgo nuo savo bėdų??? ar nors vienam padėjo??? ar į sveikatą???? jei taip - sušaudykit mane...

baikit, negalima taip, Zyzi, tavo mažulei vos keli mėnesiukai o pas tave tokios mintys... merginos reikia stengtis tvarkytis ir valdyti savo mintis, suprantu, kad laiko nedaug, kad sunku skaudu ir ttt, bet čia ne išeitis ir daugiau prašau taip nekalbėti.
Galiu apkabinti kiekvieną, suprasti, bet prisigėrimo nesuprantu, tai ne vaistas.... jei taip blogai, gerkit antidepresantus..... būna dienų lyg tyčia, būna sunku, nors rėk, visoms taip, bet..... tam mes esam moterys, stiprios, būsimos esamos mamos ir jei pakėlėm tiek kančios, šią dieną irgi pakelsim - nėra taip blogai.... tiesiog reikia išsikaukt, kai sunku ir padeda.

Iš Žydros jokių žinių jau nuo mano paskutinės paskelbtos žinutės, todėl darau prielaidą, kad jau turim leliuką - tikiuosi gauti atsakymą iki nakties bent kažkokį smile.gif

Viskas bus ok

Aciu,kad sugrazini prota 4u.gif As visiskai su tavim sutinku,bet zinai,ta silpnumo akimirka prota uzvaldo jausmai ir nebezinai ka tada daryti verysad.gif Bet gerai kad as cia suradau JUS!!!!!!
Atsakyti
man vakar kokia sudina diena buvo, taip sirdi spaude ta tustuma, dar visokio s... susidejo, ale nieko, su seimyna(trise) nulekem i gamta vakare, saslo prisikepem skaniai pavalgem, vejas visa s... is galvos ispute, siandien viskas OK.
Atsakyti
sveikos, iš Žydros negaunu žinių. Vadinas leliukas jau yra ir tėveliai niekaip negali atsidžiaugt.... manau atrašys tik rytoj, kai aprims įtampa po susitikimo wub.gif

Man rytoj pas gydytoją ryte, žiūrėsim, ar pimpaliukas dukrytei neužaugo ir vėl susitikimas per echo - jau skaičiuoju valandas.... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
As vis laukiu zyniu is zydros,mergynos jei ka suzinosite parasykite cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kria @ 2008 06 30, 19:26)
As vis laukiu zyniu is zydros,mergynos jei ka suzinosite parasykite cia smile.gif

aš budžiu online ir laukiu... kai tik gausiu iškart parašysiu
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 06 30, 20:56)
aš budžiu online ir laukiu... kai tik gausiu iškart parašysiu

ir as vis patikrinu emeila, bet kol kas nieko!!! schmoll.gif
Papildyta:
beja buvom pas neurologa, israse heopatiniu lasiuku, paert kelios savaites ir lasiuku i vonia pilt kai maudosi! pasake kad seip viskas gerai, bet jautri labai mergite, ir net i darza pasake nevest jai yra galimibe, dar metelius luktelt, o po metu jai norim galim bandit, bet labai atsargei, po kelias valandas ir taip pazaist kokius trys men. kol apsipras! pasake kad baime atsirado nuo musu isgivenimu ir kad gerai kad atvedem jia dabar, o ne laukem kol tos baimes i manijas neperaugo. pagire kad labai tinkamai qauklijam ir elgemes kai ozziojasi! sake kad jai visi tevai nenumotu i vaiko baimes, tai daugiau zminiu musu sali butu stabilesnios psihikos!
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 06 30, 15:52)
Aha,as baigiau "Varpa" biggrin.gif  O tu?

Aš Naumiestyje.

QUOTE(bim @ 2008 06 30, 20:08)
beja buvom pas neurologa, israse heopatiniu lasiuku,

Na ir šaunu. Dabar ramiau jausies, nekankins nerimas, kad kažko nedadarei. Nuoširdžiai linkiu, kad tavo dukrytei būtų viskas gerai 4u.gif .
Atsakyti
va maniskis siandien pareiske- mama tu turesi dar leliuka, nes as noriu but brolis doh.gif verysad.gif , liudna del vaiko cray.gif
Atsakyti