Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

as tik is kapu grizau gelytes persodinau ba jau tos buvo perauge ir palenvejo pabuvau pakalbejom as visada galvoju kad jis girdi wub.gif zvakeles uzdegiau
as kazkaip galvojau kad kai vaika turesiu bus lengviau bet nieko panasaus tokios juodos mitys apniukusios buvo norisi pas ji keliaut verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 06 30, 22:31)
as tik is kapu grizau gelytes persodinau ba jau tos buvo perauge ir palenvejo pabuvau pakalbejom as visada galvoju kad jis girdi wub.gif  zvakeles uzdegiau
  as kazkaip galvojau kad kai vaika turesiu bus lengviau bet nieko panasaus tokios juodos mitys apniukusios buvo norisi pas ji keliaut  verysad.gif  verysad.gif

na ka tu? tai gi tu savo aukseliuj reikalinga!! verysad.gif papasakok kaip ji auga? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 06 30, 22:23)
Aš Naumiestyje.
Na ir šaunu. Dabar ramiau jausies, nekankins nerimas, kad kažko nedadarei.  Nuoširdžiai linkiu, kad tavo dukrytei būtų viskas gerai  4u.gif  .

aciu, man tikrai daug ramiau! 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 30, 22:30)
va maniskis siandien pareiske- mama tu turesi dar leliuka, nes as noriu but brolis doh.gif  verysad.gif , liudna del vaiko cray.gif

na va mazule!!! tu neliudek, o gamiba sesiars arba brolio ussiimk!!! mirksiukas.gif
Papildyta:
jauciu is zydros mes siandien nebesusilauksim zyniu!!! na tikekimes kad pas jos viskas gerai!!!
Atsakyti
turbut zydrai dabar ne tas galvoj, kazkaip baime ima kad neduokdie nebut jokiu problemu, visa dušia dabar už ją ir su ja, tikrai jau ir kojų špygas surietus kai rankom negaliu
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 30, 21:30)
va maniskis siandien pareiske- mama tu turesi dar leliuka, nes as noriu but brolis doh.gif  verysad.gif , liudna del vaiko cray.gif

rugseje, planuokit leliuka ir jis ateis pas jus butinai mirksiukas.gif

bim, saunu, kad pasitaret su gydytoja ir ramiau dabar thumbup.gif

zydra jau matyt supuoja vaikeli wub.gif nuostabu ...

zyzi del dukrytes stenkis, jai tu reikalinga ir busi reikalinga visuomet, jai reikia Taves besisypsancios, laimingos, kaip maziuke auga? tikrai papasakok, kaip sekas jum, ar naktimis dar kelia valgyt? Gal jau baseinuka emet lankyt?

As pasiskusiu mergaites, gal patarsit ka daryt, turiu buitine beda didele doh.gif

gyvenu salia misko name, tad vis sulaukiam nekviestu sveciu ... Dabar sienoj ar stoge kazkokis gyvunas atvede jauniklius savo, jie ten zirzia inkscia doh.gif nezinau kas, kiaune, o gal grauzikas ... Nezinau ka daryt, turejau tokia beda pries pora metu, tada kiaune savo vaikus atvede, tai isgujau paprastai - uzdejau muzona toki zemu garsu, kad net sienos vibruotu ir isejo .... ( tada pas kaimyna i malkine atsikrauste hihihi.gif ) O sikart ne velnio nebepadeda verysad.gif ir nervina mane nerealiai, nes istisai inkscia, nors ***** sienas lupk doh.gif bet gerai isluptum bet jauciu ne nerasi doh.gif o ir ka rades darytum doh.gif
zodziu gyveni gamtoj tai ir gyvenk sau harmonijoj su gyvunija doh.gif

nervinga diena man ... o dar maziuke mano pikta visa diena, gerkle paleidus ir viskas netinka verysad.gif matyt dantukai vel
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 06 30, 22:51)
rugseje, planuokit leliuka ir jis ateis pas jus butinai  mirksiukas.gif

bim, saunu, kad pasitaret su gydytoja ir ramiau dabar  thumbup.gif

zydra jau matyt supuoja vaikeli  wub.gif nuostabu ...

zyzi del dukrytes stenkis, jai tu reikalinga ir busi reikalinga visuomet, jai reikia Taves besisypsancios, laimingos, kaip maziuke auga? tikrai papasakok, kaip sekas jum, ar naktimis dar kelia valgyt? Gal jau baseinuka emet lankyt?

As pasiskusiu mergaites, gal patarsit ka daryt, turiu buitine beda didele  doh.gif

gyvenu salia misko name, tad vis sulaukiam nekviestu sveciu ... Dabar sienoj ar stoge kazkokis gyvunas atvede jauniklius savo, jie ten zirzia inkscia  doh.gif nezinau kas, kiaune, o gal grauzikas ... Nezinau ka daryt, turejau tokia beda pries pora metu, tada kiaune savo vaikus atvede, tai isgujau paprastai - uzdejau muzona toki zemu garsu, kad net sienos vibruotu ir isejo .... ( tada pas kaimyna i malkine atsikrauste hihihi.gif )  O sikart ne velnio nebepadeda  verysad.gif ir nervina mane nerealiai, nes istisai inkscia, nors ***** sienas lupk  doh.gif bet gerai isluptum bet jauciu ne nerasi  doh.gif o ir ka rades darytum  doh.gif
zodziu gyveni gamtoj tai ir gyvenk sau harmonijoj su gyvunija  doh.gif

nervinga diena man ... o dar maziuke mano pikta visa diena, gerkle paleidus ir viskas netinka  verysad.gif matyt dantukai vel

aciu ajuka, o givunelius teks pakentet,kol jauniklei, o kai iseis tai uzlopikit ta skile ar kur jie ten ilinde! nes jai dabar isikisit, jauniklius gali motyna mest!
Atsakyti
sveikos mamytes as ir noreciau prie jusu prisijungti nes taip sunku nes niekam negaliu issiliet
Atsakyti
Sakai, kad zinok kas keista as dabar jau jauniklius girdziu o motinos ne g.gif ir nuo pat pradziu taip mamos nesigirdejo, nes praeita karta ir kaiune ir jos vaikai girdejos kaip duodas doh.gif nezinau, neistvers man nervai gyvent gyvunijos pasauly doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 23:23)
sveikos mamytes as ir noreciau prie jusu prisijungti nes taip sunku nes niekam negaliu issiliet

sveikute! prisijungs, cia visos laukiamos kuriom reikia palaikimo ir supratimo!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neireja @ 2008 06 30, 22:23)

Sveika Mieloji, junkis prie musu, kartu mums lengviau gyvent toliau console.gif
Atsakyti
neireja, junkis ,liudna kad dar viena mamyte kartu su mumis...
papasakok kas nutiko, tikrai kartu bus lengviau tai istvert console.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 06 30, 23:24)
Sakai, kad zinok kas keista as dabar jau jauniklius girdziu o motinos ne  g.gif ir nuo pat pradziu taip mamos nesigirdejo, nes praeita karta ir kaiune ir jos vaikai girdejos kaip duodas  doh.gif nezinau, neistvers man nervai gyvent gyvunijos pasauly  doh.gif

na norejai gamtos, jia ir turi, butu jusu sklipukas didesnis su namu, pasikeisciau, bet pas mus jaunimas neduoda ramibes, tai manau jum geriau! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ajuka,o pas tave linksma lotuliukas.gif Visa saika atsikrauste pas tave lotuliukas.gif Vadinasi tu esi geras zmogus 4u.gif
As tikejausi,kad busiu paskutine angeliuku mamyte,o cia dar nauja... verysad.gif Labai gaila Neireja console.gif As cia irgi neseniai... Laikykis,kartu cia mum tikrai lengviau
Atsakyti