Pvz pas mane mieste daugiausia darbu vaisiu. darzoviu fabrikuose tai as negaliu ten eiti nes labai salta tai jau geriau namie sedziu, nes i kuria agentura benueinu tik i tokius fabrikus siulo kur labai salta... tai cia labai daug iseina tu pinigeliu per savaite net nebuciau pagalvojus

QUOTE(Samantule @ 2008 07 17, 17:25)
Pvz pas mane mieste daugiausia darbu vaisiu. darzoviu fabrikuose tai as negaliu ten eiti nes labai salta tai jau geriau namie sedziu, nes i kuria agentura benueinu tik i tokius fabrikus siulo kur labai salta... tai cia labai daug iseina tu pinigeliu per savaite net nebuciau pagalvojus 

bet taigi tu dar nesilauki, kaip supratau, tai ko tada nedirbti

Dar karta pakartosiu kiek ejau i agenturas visose siulo darbus fabrikuose vaisiu darzoviu ar kokiuose kituose kur yra labai salta apie 4-5 laipsniai o as esu turejus cistu operacija nors ir senokai bet man gydytoja grieztai pasake negaliu pasalti koju ta prasme turiu saugoti, tai stengiuosi taip ir daryti ir be to ir siaip labai bijau salcio, man ir namie daznai salta kai kiti po trumpom rankovem vaiksto

QUOTE(Samantule @ 2008 07 17, 18:56)
Dar karta pakartosiu kiek ejau i agenturas visose siulo darbus fabrikuose vaisiu darzoviu ar kokiuose kituose kur yra labai salta apie 4-5 laipsniai o as esu turejus cistu operacija nors ir senokai bet man gydytoja grieztai pasake negaliu pasalti koju ta prasme turiu saugoti, tai stengiuosi taip ir daryti ir be to ir siaip labai bijau salcio, man ir namie daznai salta kai kiti po trumpom rankovem vaiksto
o darbo jau visa menesi nerandu tai nusivyliau, beje ne Londone gyvenu gal nera tokio didelio pasirinkimo

nezinojau, kad jums su sveikata blogai :4u:ziurekit saves tada

tai gal pati pabandykit po kavines mieste pavaiksciot ir cv padalint arba i job centra nueikit, ten kartais buna neblogu darbo pasiulymu ir ne vien tik fabrikuose

man teko dirbti ledu fabrike, po 12 val pamaina su guminiais botais pravaiksciot

Visu pirma ne jus o tu, nes as esu dar jauna tik 21 metai ir manau reikia palaikyti draugiskus santykius kuriuose jus per daug oficialu

Per BBC1 vakar vakare rodė laidą, kaip gaudo a la vienišus tėvus. Ar kas nors matė??
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 17, 17:04)
Kiekvienam skirtingai jeigu jusu pajamos 200 per savaite tai mazdaug child creditus kazkur po 100-150 per savaite.
Sitoj vietoj papriestarausiu child creditai skaiciuojami pagal praeitu metu pajamas tai jei ji uzdirbs pvz 10000 per metus dar susides jos vyro pajamos,vadinasi child creditu ji gaudines iki 100 svaru per savaite o gal ir dar maziau.
Sitoj vietoj papriestarausiu child creditai skaiciuojami pagal praeitu metu pajamas tai jei ji uzdirbs pvz 10000 per metus dar susides jos vyro pajamos,vadinasi child creditu ji gaudines iki 100 svaru per savaite o gal ir dar maziau.
Nelabai suprantu is kur tokes sumas galima gauti

o jei seimos pajamos virs £20000 metam tai gauni is vis kapeikas £25-30 i sav....
Tai vadinasi jeigu dirbsiu tai maziau ir gausiu tada? vieni raso didesnes sumas, kiti mazesnes, belieka atsirinkti kuris atsakymas teisingas
tikrai nesunku pasimesti

QUOTE(uk-girl @ 2008 07 18, 10:56)
Nelabai suprantu is kur tokes sumas galima gauti
tai jei seimos su vienu vaiku pajamos £200 sav met apie £11000 tai ka i sav £150 tax credit moka
na deja su tokiom pajamom max £80 i sav gauna....
o jei seimos pajamos virs £20000 metam tai gauni is vis kapeikas £25-30 i sav....

Tavo vaikui jau turbut virs metu,as praeitais metais gaudinejau uz du vaikus 560 metines pajamos buvo 15000,dabar gaudineju 300 nes sunui metai suejo.As jei ka ne vienisa,zinok nezinau kaip jie ten skaiciuoja,bet tik tiek kad iki vaikui sueis metai tai gan daugiau gaunasi,o ji dar tik planuoja tai vadinasi iki metu vaikui

Papildyta:
QUOTE(Samantule @ 2008 07 18, 11:02)
Tai vadinasi jeigu dirbsiu tai maziau ir gausiu tada? vieni raso didesnes sumas, kiti mazesnes, belieka atsirinkti kuris atsakymas teisingas
tikrai nesunku pasimesti 

Nieko cia neatsirinksi,mes rasom kiekviena is savo patirties,o pas kiekviena skirtingos situacijos vienu pajamos didesnes kitu mazesnes,vaiku amzius skiriasi ir sitas viskas itakoja pasalpas.
Limcamca ir labai gerai,kad gaudo nes del tu apsimelaveliu kencia tos kurioms istikro reik pagalbos.Seniai jiems laikas susiimt ir nemetyt pasalpu i visas puses.
Kadangi jau dabar nerandu darbo tai nezinau kaip bus toliau tikriausiai ir nedirbsiu, nebent kaip sako kai kurios moterys reikies registruotis kaip self empl. as cia Anglijoj esu pradirbus metus laiko tai vistiek ir as esu inesus mokesciu taip kad manau vienaip ar kitaip man kazkas priklausys, gal maziau bet priklausys
o kad slept tai nezinau vistiek bus tevelio pavarde o veliau susituokt ketinam tai ka cia benuslepsi

QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 18, 09:07)
Tavo vaikui jau turbut virs metu,as praeitais metais gaudinejau uz du vaikus 560 metines pajamos buvo 15000,dabar gaudineju 300 nes sunui metai suejo.As jei ka ne vienisa,zinok nezinau kaip jie ten skaiciuoja,bet tik tiek kad iki vaikui sueis metai tai gan daugiau gaunasi,o ji dar tik planuoja tai vadinasi iki metu vaikui 
Papildyta:

Papildyta:
Taip vaikui jau senei ne metai, o kai buvo iki metu gaudavau £10 daugiau i sav....
na £300/75 i sav su dviem vaikais jau skamba normalei

vienisa ar ne visvien gauni ta pati tik kad pajamos aisku gaunas mazesnes, jei vienisiem skire lone parent elemet, o katu seimai skire couple element kurie abu yra vienodi

sveikos