Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 18, 13:04)
As nesuprantu juk ne tavo rupestis kas kaip gyvena ir kaip issilaikys.O jei ji domisi tai nereiskia,kad gyvens is pasalpu doh.gif Cia ziuriu isvis zmogui klaust negalima,nes busi aprekta,isjuokta ir panasiai? doh.gif
Apie viesbucius,ar pati ten esi dirbus? g.gif Nes as tai dirbau ir niekam nelinkeciau tokio darbo,vien nuo chemikaliu alergija galima isivaryt,ka jau kalbe apie kaldras kurias reikia keist,vos pakeliamos jos doh.gif Ir jei mazas miestelis nelabai tu viesbuciu ir buna 4u.gif
Man atrodo turetumem viena kitai daugiau patart ir pan,o ne tuojau smerkti ir panasiai doh.gif

Tai gi paziurek kaip me dalinames patarimais mirksiukas.gif Bet tiesiog keistai skamba kai vyras uzdirba 200 svaru,ji jauna mergina niekur nedirba ir planuoja vaika,ne darba susiradus,o pries tai pasalpas skaiciuodam.Keistokas toks poziuris,nes dabar moka pasalpas,bet ekonomika tai smunka ir kitais metais jau gali nieks nieko nemoke. Tos pasalpos gali keistis kas metus.As kazkaip buvau sau nesciai susiradus darbeliu nes is kavines atleido tai susiradau namus valyti,ofisus uzdirbdavau kapeikas,bet vis sis tas.Darbas sunkus irgi su chemikalais,bet iki 7 menesiu datempiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 18, 11:23)
Tai gi paziurek kaip me dalinames patarimais mirksiukas.gif Bet tiesiog keistai skamba kai vyras uzdirba 200 svaru,ji jauna mergina niekur nedirba ir planuoja vaika,ne darba susiradus,o pries tai pasalpas skaiciuodam.Keistokas toks poziuris,nes dabar moka pasalpas,bet ekonomika tai smunka ir kitais metais jau gali nieks nieko nemoke. Tos pasalpos gali keistis kas metus.As kazkaip buvau sau nesciai susiradus darbeliu nes is kavines atleido tai susiradau namus valyti,ofisus uzdirbdavau kapeikas,bet vis sis tas.Darbas sunkus irgi su chemikalais,bet iki 7 menesiu datempiau ax.gif

Sutinku 4u.gif Bet visdelto,cia ir ne musu reikalas kistis i kitu reikalus.
O tau tikrai labai dekui uz pagalba,nes pravercia tiek daug iformacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 18, 10:39)
Nesupyk,bet tu per didele optimiste. Vaikus siais laikais tai ne musu tevu laikais auginti.Kainos ir poreikiai nera net ka lyginti,o pirkti noresi,nes kitu vaikai turi.Su kuo pakalbi,kas cia jau virs 10metu gyvena(pati jau 6m),tai tik patvirtino,kad kainos isaugo 150%,kai tuo tarpu algos te pakilo keletu. Jei rimtai tai neisivaizduoju kaip tavo brangusis patems su tais £200/sav. mokant nuoma,tave,vaikuti islaikant...Man asmeniskai tai vyro gaila butu.Jo sveikata ne maziau svarbi nei tavo.Eiciau bent jau iki pastociau padirbti,vis kazkas atsidetu,o ne rankas sudejus pasalpu laukciau.Jas susitvarkysi,kai pastosi,9men.laiko turesi. Jei pergyveni del savo sveikatos,tai pasirink lengvesni darba.Kad ir viesbutyje.Jei nemanai,kad priimtu supervaizere,eik vakarine kambarine.

Oho kaip rolleyes.gif visu pirma as ne optimiste o zinau kad jeigu 2 uztenka ir treciam uzteks, be to as ne Londone gyvenu ir cia nelabai yra daug darbu pasirinkimo, labai daug lietuviu o lenku dar daugiau, nieko normalaus nepavyksta rasti, o kas del viesbuciu tai cia as ju kaip ir nesu macius gal kurnors uzkampiuose uzsislepe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 18, 11:23)

Taigi ne siaip sau nedirbu o del to kad cia neberandu darbu, as dar gaunu siek tiek pinigeliu uz vaikucio prieziura tai dasideda siek tiek, o as dideliu pasalpu ir nesitikiu, nemanau kad pinigais vaikelis bus laimingas, sitas vaikelis bus planuotas ir be galo mylimas bei laukiamas, manau tai svarbiausia o ne materialines vertybes, o pavalges bei svariai aprengtas vaikelis bus ir tures visko ko reikia... ir as nerizikuociau dirbti su chemikalais, nes jau yra artimas zmogus, kuri pagimde nesveika vaikeli, niekam to nelinkiu taip pat ir sau...
Atsakyti
samantute as manau kad 200 i savaite yra maza suma trim asmenims,nes maistas,nuoma juk kainuoja,beje kainos kyla 4u.gif manau geriau pagalvok dar el vaikiuko,nes be to reikia tureti santaupu ateiciai,jukdabar daug zmoniu atleidinejami is darbu,kas bus jei ir tavo mb praras darba,kas tada? g.gif
del darbu..reikia tiknoro,nesvarbu kad mazas miestelis,darbo gali paieskoti ir artimesniame miestelyje...tik nereikia sakyti kad nera darbu,ju yra tik reikia didelio noro 4u.gif
del darbu sakei fabrikuose salta,o tu pasakyk agenturai kad negali saltomis salygomis dirbti tai bent valytoja idarbins ir tikrai nesusalsi.. 4u.gif pati
cia draugiskas patarimas,gerai pagalvok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantule @ 2008 07 18, 14:13)
as nerizikuociau dirbti su chemikalais, nes jau yra artimas zmogus, kuri pagimde nesveika vaikeli, niekam to nelinkiu taip pat ir sau...

Nu nezinau kokius ir kokiais kiekiais chemikalus reik naudot,kad iki tiek dirbau viesbutyje metus,dar plius penkiuose kazino valytoja,kaip ir rasiau ofisus ir namus valiau taip ,kad patirties tame turiu.Kai jau dirbau nescia tai beveik visus purskiamus chemikalus pakeiciau i feiri super dalykas viskam valyt,o jei reikedavo rimtesnio panaudojimo chemikalu uzsidedavau respiratoriu arba paprasydavau kolegu. Zodziu man jokio asmeniskai jokio skirtumo kas kaip darys as atsakiau i klausimus kokios mazdaug pasalpos kam mokamos ir vsio.O kas kaip elgiasi cia jau kikvieno sazines reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 18, 13:04)
As nesuprantu juk ne tavo rupestis kas kaip gyvena ir kaip issilaikys.O jei ji domisi tai nereiskia,kad gyvens is pasalpu doh.gif Cia ziuriu isvis zmogui klaust negalima,nes busi aprekta,isjuokta ir panasiai? doh.gif
Apie viesbucius,ar pati ten esi dirbus? g.gif Nes as tai dirbau ir niekam nelinkeciau tokio darbo,vien nuo chemikaliu alergija galima isivaryt,ka jau kalbe apie kaldras kurias reikia keist,vos pakeliamos jos doh.gif Ir jei mazas miestelis nelabai tu viesbuciu ir buna 4u.gif
Man atrodo turetumem viena kitai daugiau patart ir pan,o ne tuojau smerkti ir panasiai doh.gif

As cia nieko ir nesmerkiu. Mano nuomone yra kita ir viskas ir as jos vietoje daryciau taip ,kaip man atrodo. Viesbutyje dirbau ir dar tebedirbu,tik jau nebe kambarine. O teko ir vakarines ir dienines ir naktines pamainos paragaut ir kazkaip is proto neisejau nei rankos nutruko. Manau,pati zinai,kad is pat pradziu gero darbo niekas taip ant lekstutes neatnes ir nepades,o tai kad ji padirbs ir bent ka atsides iki pastos mano manymu naudos duos. O jei tavo nuomene geriau zmogui viska rozinem spalvom piesti ir sakyti,kad vaikas oru gyvas bus ir nuoma kaimynai sumokes,tai jau tavo reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 18, 12:58)
Aga truko blush2.gif
Su draugu,bet pas mane mazos pajamos buvo nes as per tuos metus oficialiai uzsiregistravus kaip self dirbau tai tik kelis tukstancius parodziau nes kai kavines bosas suzinojo jog laukiuos leido dirbt tik iki trecio nestumo menesio ir atleido,o paskui jau tik namus ir ofisus valiau,nes nieks nescios nenorejo.O uz praeitus tai as isvis nedirbau nes su maziuku namie.

Sveikute 4u.gif
Itariu,kad mes tai aplamai nieko negausim tokiu atveju,nes pajamos nera jau tokios mazos MB g.gif Tiek to,i minusa dekui Dievui atrodo neisim su savo islaidom ir poreikeis man dedirbant,bet vis tiek norisi,kad jam lengviau butu ax.gif Pabandysiu tik del visa ko del to SSMG vienkartines ismokos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Samantule @ 2008 07 18, 13:45)
Oho kaip  rolleyes.gif  visu pirma as ne optimiste o zinau kad jeigu 2 uztenka ir treciam uzteks, be to as ne Londone gyvenu ir cia nelabai yra daug darbu pasirinkimo, labai daug lietuviu o lenku dar daugiau, nieko normalaus nepavyksta rasti, o kas del viesbuciu tai cia as ju kaip ir nesu macius gal kurnors uzkampiuose uzsislepe  rolleyes.gif

Samantule,as tau cia taip viska isdejau ne blogo linkedama 4u.gif . Taciau paziurek pati,ka merginos raso. O raso tai is patirties.Ir jau ne po viena leliuka augindamos. Ne tie laikai,kad svarus ir pavalges gana butu. Cia tas pats kas sakyti: Dave Dievas dantis - duos ir duonos.Zmogui reikia stengtis ir paciam kazka daryti,kad jos butu rolleyes.gif . Suprantu,kad pas tave ten tame kaime nelabai didelis pasirinkimas,bet as pilnai sutinku su Astulyte 28 ir prelude nuomone,nepyk drinks_cheers.gif Pabandyk pasieskoti aplinkui,pavaikscioti su cv.Gal pabe kokiam padavejos reikia,gal kam nama isvalyt ar vaikus paziuret. Niekas taves cia per prievarta i fabrika ar viesbuti netempia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 19, 11:48)
As cia nieko ir nesmerkiu. Mano nuomone yra kita ir viskas ir as jos vietoje daryciau taip ,kaip man atrodo. Viesbutyje dirbau ir dar tebedirbu,tik jau nebe kambarine. O teko ir vakarines ir dienines ir naktines pamainos paragaut ir kazkaip is proto neisejau nei rankos nutruko. Manau,pati zinai,kad is pat pradziu gero darbo niekas taip ant lekstutes neatnes ir nepades,o tai kad ji padirbs ir bent ka atsides iki pastos mano manymu naudos duos. O jei tavo nuomene geriau zmogui viska rozinem spalvom piesti ir sakyti,kad vaikas oru gyvas bus ir nuoma kaimynai sumokes,tai jau tavo reikalas.

Zinok kai man gime vaikutis mano vyras gaudavo tuos pacius £200 i sav,bet ir nuoma buvo sumoketa ir maisto netruko,vaikui nieko netruko.
Niekas rozinem spalvom nieko nepiesia doh.gif jei jau tokie poniski poreikiai viskam yra turbut ir neisivaizduoji kaip zmones gali isgyvent uz £200 ir dar nuoma sumoket doh.gif Bet as ne viena pazystu kaip isgyvena ir nesiskundzia cool.gif ir isvis kur as tau rasiau,kad vaikas oru gyvas? blink.gif Fantazuoji biskiuka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 19, 14:20)
Zinok kai man gime vaikutis mano vyras gaudavo tuos pacius £200 i sav,bet ir nuoma buvo sumoketa ir maisto netruko,vaikui nieko netruko.
Niekas rozinem spalvom nieko nepiesia doh.gif jei jau tokie poniski poreikiai viskam yra turbut ir neisivaizduoji kaip zmones gali isgyvent uz £200 ir dar nuoma sumoket doh.gif Bet as ne viena pazystu kaip isgyvena ir nesiskundzia cool.gif ir isvis kur as tau rasiau,kad vaikas oru gyvas? blink.gif Fantazuoji biskiuka doh.gif  lotuliukas.gif

Pries kiek metu cia uz tuos £200 isgyvendavai? O be to ir pati parasei"ISGYVENA". Isgyvenimas ir gyvenimas yra du skirtingi dalykai ir man mielesnis antras variantas,todel dirbau iki pat siandien,bet uz tai zinau,kad nereikes bijot jog galo su galu nesudursiu thumbup.gif Ir as niekur nemaciau,kad tu rasytum jog vaikas oru gyvas bus,cia ne citata,taciau toks ispudis susidaro biggrin.gif Tad gal geriau nebesipeskime ir kekviena pasilikime su savo nuomone - kitos pacios atsirinks sau priimtinesni varianta. Saitas buten tam ir sukurtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 19, 12:38)
Pries kiek metu cia uz tuos £200 isgyvendavai? O be to ir pati parasei"ISGYVENA". Isgyvenimas ir gyvenimas yra du skirtingi dalykai ir man mielesnis antras variantas,todel dirbau iki pat siandien,bet uz tai zinau,kad nereikes bijot jog galo su galu nesudursiu thumbup.gif  Ir as niekur nemaciau,kad tu rasytum jog vaikas oru gyvas bus,cia ne citata,taciau toks ispudis susidaro biggrin.gif Tad gal geriau nebesipeskime ir kekviena pasilikime su savo nuomone - kitos pacios atsirinks sau priimtinesni varianta. Saitas buten tam ir sukurtas smile.gif

Sutinku. 4u.gif
Tai va matai,gerai,kad yra to darbo ir sveikata leido tau ji dirbti,nes as pvz nescia dirbt isvis negalejau,nes turejau nuolatini pykinima ir galvos svaigima iki pat 9men unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 19, 14:44)
Sutinku. 4u.gif
Tai va matai,gerai,kad yra to darbo ir sveikata leido tau ji dirbti,nes as pvz nescia dirbt isvis negalejau,nes turejau nuolatini pykinima ir galvos svaigima iki pat 9men unsure.gif

Na,cia net ir labai norint,prie kekvienos individualios situacijos butu sunku tiksliai kazka pritaikyti.Dekui Dievui,mano nestumas tikrai labai lengvas,ir viskas gerai iki siol,tad tikimes,kad ir toliau viskas taip gerai bus ir maziukas bus sveikas ir stiprus bigsmile.gif Aisku,kad nestumas nestumui nelygus net ir tai paciai moteriai.Pykinimas,nesuprask neteisingai-yra dar normalus,nestumui budingas dalykas,taciau yra medecinines priezastys ir tada jau aisku,kad ne kalbos nera del darbo.Bet iki nestumo,jei nera dideliu bedu su gimda ir darbas nereikalauja sukaus kilnojimo,as vistiek esu tvirtai tos nuomones,kad kazka stengtis uzsidirbti ir atsideti reikia good.gif
Atsakyti