Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(katkuta @ 2008 07 18, 09:27)
sveikos smile.gif as auginu vaika iki metu , esam couple ir metines pajamos mazesnes 11000£, tai gaunu lygiai 60.82£/sav mirksiukas.gif kazkur 3000£/metus, po metu CTC mazes

Tai nelabai jau daug gauni, cia is viso per savaite tiek gauni? ar buvai dirbus? ar gal ant vyro tvarkeis pasalpas? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 07 18, 11:17)
Taip vaikui jau senei ne metai, o kai buvo iki metu gaudavau £10 daugiau i sav....
na £300/75 i sav su dviem vaikais jau skamba normalei  ax.gif
vienisa ar ne visvien gauni ta pati tik kad pajamos aisku gaunas mazesnes, jei vienisiem skire lone parent elemet, o katu seimai skire couple element kurie abu yra vienodi  mirksiukas.gif

Bet iki sunui suejo vieneri as gaudinejau zymei daugiau nei 300.
Tai gal tavo pajamos tais metais diedesnes buvo,nes dirbai iki gimdymo g.gif
Siap nezinau kaip jie ten skaiciuoja,bet kai as atvaziavau cia ir dar buvau be raugo pildziau kaip vienisa uz dukra jai jau virs 1 metu tai man buvo paskaiciave po 500 svaru i menesi,bet po keliu mensiu pradejau gyvent su draugu tai jie man greit apkarpe.Pas mane is to HM gal kokiu 15 laisku vis su naujais paskaiciavimais,vis jie ka nors perskaiciuja tai dadeda pora svaru tai nuima visiskas durniu laivas.
Atsakyti
QUOTE(Samantule @ 2008 07 18, 09:32)
Tai nelabai jau daug gauni, cia is viso per savaite tiek gauni? ar buvai dirbus? ar gal ant vyro tvarkeis pasalpas?  rolleyes.gif  4u.gif

gaunu tiek kiek turiu gauti bigsmile.gif dirbau 2 metus, pagal pajamas ten viskas skaiciuojasi ax.gif visos pasalpos ant manes, nors siaip nesvarbu ant ko tvarkais, jei abu dirbo.cia tas 100£/sav biski is fantastikos skyrelio uz viena vaika.... blush2.gif nzn kas tiek gaudavo ax.gif netgi tos, kur niekad uk nedirbo apie 50£/sav gauna...
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 07 18, 09:38)
gaunu tiek kiek turiu gauti bigsmile.gif dirbau 2 metus, pagal pajamas ten viskas skaiciuojasi ax.gif visos pasalpos ant manes, nors siaip nesvarbu ant ko tvarkais, jei abu dirbo.cia tas 100£/sav biski is fantastikos skyrelio uz viena vaika.... blush2.gif nzn kas tiek gaudavo ax.gif netgi tos, kur niekad uk nedirbo apie 50£/sav gauna...

Sunku suprasti kai tiek skirtingu atveju, bet svarbu isiskaityti kiekvieno skirtinga situacija ir sau pritaikyti rolleyes.gif geriausia butu kad atsirastu tokia su tokia pat kaip mano situacija ar bent labai panasia, kuri nedirbo nestumo metu bet pries tai buvo dirbus ir turi visus dokumentus bei gyvena su vyru ar draugu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantule @ 2008 07 18, 09:47)
Sunku suprasti kai tiek skirtingu atveju, bet svarbu isiskaityti kiekvieno skirtinga situacija ir sau pritaikyti  rolleyes.gif  geriausia butu kad atsirastu tokia su tokia pat kaip mano situacija ar bent labai panasia, kuri nedirbo nestumo metu bet pries tai buvo dirbus ir turi visus dokumentus bei gyvena su vyru ar draugu  rolleyes.gif

man tai atrodo, kad neskubekit gyventi mirksiukas.gif susilauksit mazylio, priduosit visus dokus pasalpoms, ir tada realiai matysit kiek ir kada gausit mirksiukas.gif 4u.gif tokiu paciu situaciju vargu ar rasit....nes viskas nuo pajamu priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 07 18, 09:58)
man tai atrodo, kad neskubekit gyventi mirksiukas.gif susilauksit mazylio, priduosit visus dokus pasalpoms, ir tada realiai matysit kiek ir kada gausit mirksiukas.gif  4u.gif tokiu paciu situaciju vargu ar rasit....nes viskas nuo pajamu priklauso 4u.gif

Na taip nes vaikeli ar taip ar taip planuosim jau nuspresta nepriklausomai kiek gausiu pagalbos is valstybes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 18, 11:32)
Bet iki sunui suejo vieneri as gaudinejau zymei daugiau nei 300.
Tai gal tavo pajamos tais metais diedesnes buvo,nes dirbai iki gimdymo g.gif
Siap nezinau kaip jie ten skaiciuoja,bet kai as atvaziavau cia ir dar buvau be raugo pildziau kaip vienisa uz dukra jai jau virs 1 metu tai man buvo paskaiciave po 500 svaru i menesi,bet po keliu mensiu pradejau gyvent su draugu tai jie man greit apkarpe.Pas mane is to HM gal kokiu 15 laisku vis su naujais paskaiciavimais,vis jie ka nors perskaiciuja tai dadeda pora svaru tai nuima visiskas durniu laivas.

Labas Astulyte,grazios geles thumbup.gif
Su tais jusu skaiciavimais as jau nieko nebesuprantu pati cia. Gal gali padeti?Sakykim mano alga 15.500metine siemet ir musu zmogiukas jau greit gims.Vyras gauna 30.000 i metus. tokiu atveju itariu,kad apart maternity alowence nieko negauni,nes pajamos puse bedos ir dar patys paskola uz nama mokam ar kaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Samantule @ 2008 07 17, 17:43)
Na reikes ziureti kaip gausis su tuo darbuku nes jau ir dabar menesi laiko nerandu darbo todel ir prarandu vilty del to... o siaip esu cia apie metus dirbus, turiu ir home offisa ir NI... o tie 200 kuriuos draugas uzdirba zinau kad nera daug, bet kaip sakoma 2 uztenka ir 3 uzteks, na manau vistiek su tom pasalpelem ir viskas bus gerai  rolleyes.gif

Nesupyk,bet tu per didele optimiste. Vaikus siais laikais tai ne musu tevu laikais auginti.Kainos ir poreikiai nera net ka lyginti,o pirkti noresi,nes kitu vaikai turi.Su kuo pakalbi,kas cia jau virs 10metu gyvena(pati jau 6m),tai tik patvirtino,kad kainos isaugo 150%,kai tuo tarpu algos te pakilo keletu. Jei rimtai tai neisivaizduoju kaip tavo brangusis patems su tais £200/sav. mokant nuoma,tave,vaikuti islaikant...Man asmeniskai tai vyro gaila butu.Jo sveikata ne maziau svarbi nei tavo.Eiciau bent jau iki pastociau padirbti,vis kazkas atsidetu,o ne rankas sudejus pasalpu laukciau.Jas susitvarkysi,kai pastosi,9men.laiko turesi. Jei pergyveni del savo sveikatos,tai pasirink lengvesni darba.Kad ir viesbutyje.Jei nemanai,kad priimtu supervaizere,eik vakarine kambarine.
Atsakyti
Nu va ne patingejau atsinesiau popirius tai parasysiu tikslias sumas ka as gaudavau ir ka gaunu
Turiu du vaikus dukrai 12 metu sunui 1 metai,kaip ir aisku,kad kai gaudavau uz 2007-2008 sunai dar metu nebuvo

Tai va uz 2007-2008 pajamos deklaruotos buvo 15885.00
Ismokos pradine metine kol vyko perskaiciavimas 634£
po to kas 4 savaites working tax creditai 124.32
child tax credit 377.86
Zodziu bendrai ismoketa uz 2007-2008 buvo 6158 svarai nes kurios gaunat tai zinot jog pirma menesi didesne ismoka,o po to susilygina.

2008-2009 pajamos 16642.00
ismokos 22,46 ir 364.80
kietiems metams pajamos planuojamos didesnes as jiems pranesiau apie 19000 tai gi jei taip ir bus numatomos ismokos(cia jie man atsiunte) 219,63
IR cia ne is jokios fantastikos,o taip yra jeigu nevirsitumem pajamu virs 15000 tai ismokos ant kazkur 1000 butu didesnes,del working nes jie turi limita.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 18, 12:44)
Nu va ne patingejau atsinesiau popirius tai parasysiu tikslias sumas ka as gaudavau ir ka gaunu
Turiu du vaikus dukrai 12 metu sunui 1 metai,kaip ir aisku,kad kai gaudavau uz 2007-2008 sunai dar metu nebuvo

Tai va uz 2007-2008 pajamos deklaruotos buvo 15885.00
Ismokos pradine metine kol vyko perskaiciavimas  634£
po to kas 4 savaites working tax creditai 124.32
                              child tax credit 377.86
Zodziu bendrai ismoketa uz 2007-2008 buvo 6158 svarai nes kurios gaunat tai zinot jog pirma menesi didesne ismoka,o po to susilygina.

2008-2009 pajamos 16642.00
                      ismokos 22,46 ir 364.80
kietiems metams pajamos planuojamos didesnes as jiems pranesiau apie 19000 tai gi jei taip ir bus numatomos ismokos(cia jie man atsiunte) 219,63
                                          IR cia ne is jokios fantastikos,o taip yra jeigu nevirsitumem pajamu virs 15000 tai ismokos ant kazkur 1000 butu didesnes,del working nes jie turi limita.

Tai sakai kantrybe truko,issitraukei popierius ir detaliai viska thumbup.gif tik vienas klasuimelis:tu cia tik savo pajamas deklaravai ar su draugu kartu?
Papildyta:
Viskas mergaites,einu ruostis i darba. O tai kitaip paskutine diena puse pmainos pavelavus nueisiu doh.gif
Visoms geros dienos vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 18, 12:51)
Tai sakai kantrybe truko,issitraukei popierius ir detaliai viska thumbup.gif tik vienas klasuimelis:tu cia tik savo pajamas deklaravai ar su draugu kartu?

Aga truko blush2.gif
Su draugu,bet pas mane mazos pajamos buvo nes as per tuos metus oficialiai uzsiregistravus kaip self dirbau tai tik kelis tukstancius parodziau nes kai kavines bosas suzinojo jog laukiuos leido dirbt tik iki trecio nestumo menesio ir atleido,o paskui jau tik namus ir ofisus valiau,nes nieks nescios nenorejo.O uz praeitus tai as isvis nedirbau nes su maziuku namie.
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 18, 10:39)
Nesupyk,bet tu per didele optimiste. Vaikus siais laikais tai ne musu tevu laikais auginti.Kainos ir poreikiai nera net ka lyginti,o pirkti noresi,nes kitu vaikai turi.Su kuo pakalbi,kas cia jau virs 10metu gyvena(pati jau 6m),tai tik patvirtino,kad kainos isaugo 150%,kai tuo tarpu algos te pakilo keletu. Jei rimtai tai neisivaizduoju kaip tavo brangusis patems su tais £200/sav. mokant nuoma,tave,vaikuti islaikant...Man asmeniskai tai vyro gaila butu.Jo sveikata ne maziau svarbi nei tavo.Eiciau bent jau iki pastociau padirbti,vis kazkas atsidetu,o ne rankas sudejus pasalpu laukciau.Jas susitvarkysi,kai pastosi,9men.laiko turesi. Jei pergyveni del savo sveikatos,tai pasirink lengvesni darba.Kad ir viesbutyje.Jei nemanai,kad priimtu supervaizere,eik vakarine kambarine.

As nesuprantu juk ne tavo rupestis kas kaip gyvena ir kaip issilaikys.O jei ji domisi tai nereiskia,kad gyvens is pasalpu doh.gif Cia ziuriu isvis zmogui klaust negalima,nes busi aprekta,isjuokta ir panasiai? doh.gif
Apie viesbucius,ar pati ten esi dirbus? g.gif Nes as tai dirbau ir niekam nelinkeciau tokio darbo,vien nuo chemikaliu alergija galima isivaryt,ka jau kalbe apie kaldras kurias reikia keist,vos pakeliamos jos doh.gif Ir jei mazas miestelis nelabai tu viesbuciu ir buna 4u.gif
Man atrodo turetumem viena kitai daugiau patart ir pan,o ne tuojau smerkti ir panasiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niamniuskyte: 18 liepos 2008 - 12:05