QUOTE(sandralija @ 2008 07 03, 14:00)
sveikos merginos,prasau mane paprotinkite,nes jau nieko nesuprantu.pries dvi sav. skambinau i tax credit ofisa,pasakiau jog mano darbo val.skaicius pasikeite(dirbau 28,o dabar 18 val/sav.)ir siandien gaunu laiska,jog man buvo permoketa (pinigelius gaunu ir working taxsus ir child)taigi dabar mano pasalpa sumazejo,kad isskaiciuotu ta skirtuma.o mano klausimas tame ar sumazejus darbo valandom sumazeja ir pasalpa?ar taip yra is tikruju?aciu kas atsakysite
Sveika. Idomu, koki konkreciai laiska gavai. Gali buti, kad tu gavai Annual Review ir tau buvo permoketa suma praeitais metais. Nes sumazejus darbo valandu skaiciui, automatiskai sumazeja pajamos, tai pasalpa turetu padideti. Tai jei jie permokejo, isskaiciuoja ta suma is dabartines pasalpos, del to ir gausite maziau pinigeliu, net jei darbo valandu skaicius sumazejo.
Na, o jeigu Annual Review jau buvote gavusi ir laiska atsiunte del sumazejusiu darbo valandu..tai manau, kad kazkas negerai..reiketu jiems pasiskambinti ir pasitikslinti ar teisingai paskaiciavo jums pasalpa. Nes tikrai turetumete gauti didesne pasalpa sumazejus pajamoms.