Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 02, 10:39)
Nesamone,as ne vienisa,musu pajamos vidutiniskos susitvarkiau child credita ir gavau ta vienkartina.

Na kiek as girdejau tai nereikia vienisai buti norint gauti ta pasalpele g.gif Neisiu as juk dabar su vyru skyrybu del £500 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 02, 12:39)
Mano pajamos lygios 0,bet gaunu pasalpa tax credit tongue.gif Drauge lygiai taip pat gauna cool.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif tikra tiesa butent man laiske ir buvo yrasyta tokia suma ir kai skambinausi del formos tax credit jie man patys pasake,kad norint gauti sia pasalpa nebutinai turi dirbti,jei augini vaika pasalpa gausi smile.gif

Tai apie kuriuos tax credit sneki: work ar child?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 07 02, 11:52)
Tai apie kuriuos tax credit sneki: work ar child?

Child Tax Credit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niamniuskyte: 02 liepos 2008 - 12:55
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 02, 13:54)
Child Tax Credit 4u.gif

tada viskas aisku.
Atsakyti
laba, turiu toki klausimeli, nuo kada ir nuo ko reikia pradet tvrkytis tas pasalpas, jei esi vienisa mama?aciukas
Atsakyti
QUOTE(odetele @ 2008 07 02, 16:39)
laba, turiu toki klausimeli, nuo kada ir nuo ko reikia pradet  tvrkytis tas pasalpas, jei esi vienisa mama?aciukas

Siaip formas susirinkti po truputi jau ir dabar gali mirksiukas.gif Nuejusi i Job Center Plus.Bet siaip kai vaikelis jau bus gimes,nes visur reikes jo dumenu 4u.gif Ir nedelsk viska susitvarkyk iki vaikiukui sueis 3men 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 07 02, 13:52)
Na kiek as girdejau tai nereikia vienisai buti norint gauti ta pasalpele g.gif Neisiu as juk dabar su vyru skyrybu del £500 biggrin.gif

Taigi as ir rasau jog esu NE VIENISA ir pasalpa vienkartine gavau.
Atsakyti
dekui uz patarima, taip reiks ir padaryti.
Atsakyti
sveikos merginos,prasau mane paprotinkite,nes jau nieko nesuprantu.pries dvi sav. skambinau i tax credit ofisa,pasakiau jog mano darbo val.skaicius pasikeite(dirbau 28,o dabar 18 val/sav.)ir siandien gaunu laiska,jog man buvo permoketa (pinigelius gaunu ir working taxsus ir child)taigi dabar mano pasalpa sumazejo,kad isskaiciuotu ta skirtuma.o mano klausimas tame ar sumazejus darbo valandom sumazeja ir pasalpa?ar taip yra is tikruju?aciu kas atsakysite
Atsakyti
Sveikutes, mergaiciukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal jus man galit pasakyti: issiunciau dokumentus i Job Centre del Maternity Allowance ax.gif per kiek laiko tureciau gauti ju atsakyma? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Norejau pakalusti kas gauna child tax credit ,ar neteko grazinti jiems adgal tu pinigeliu ,nes girdejau gale metu praso grazinti ta suma kure gavai .Tai mastau ar apsimoka se pasalpele daryti ? mastau.gif Gal kam taip buvo nutike.Buciau labai dekinga jei kas atsilieptu siuo klausimu mirksiukas.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2008 07 03, 13:00)
Sveikutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Norejau pakalusti kas gauna child tax credit ,ar neteko grazinti jiems adgal tu pinigeliu ,nes girdejau gale metu praso grazinti ta suma kure gavai .Tai mastau ar apsimoka se pasalpele daryti ? mastau.gif Gal kam taip buvo nutike.Buciau labai dekinga  jei kas atsilieptu siuo klausimu  mirksiukas.gif  aciuks.gif

Reike grazinti jei jums ja permoka, pajamos seimos pakyla mirksiukas.gif
Atsakyti