Mano pajamos lygios 0,bet gaunu pasalpa tax credit Drauge lygiai taip pat gauna Papildyta:
tikra tiesa butent man laiske ir buvo yrasyta tokia suma ir kai skambinausi del formos tax credit jie man patys pasake,kad norint gauti sia pasalpa nebutinai turi dirbti,jei augini vaika pasalpa gausi
Siaip formas susirinkti po truputi jau ir dabar gali Nuejusi i Job Center Plus.Bet siaip kai vaikelis jau bus gimes,nes visur reikes jo dumenu Ir nedelsk viska susitvarkyk iki vaikiukui sueis 3men
sveikos merginos,prasau mane paprotinkite,nes jau nieko nesuprantu.pries dvi sav. skambinau i tax credit ofisa,pasakiau jog mano darbo val.skaicius pasikeite(dirbau 28,o dabar 18 val/sav.)ir siandien gaunu laiska,jog man buvo permoketa (pinigelius gaunu ir working taxsus ir child)taigi dabar mano pasalpa sumazejo,kad isskaiciuotu ta skirtuma.o mano klausimas tame ar sumazejus darbo valandom sumazeja ir pasalpa?ar taip yra is tikruju?aciu kas atsakysite
Sveikutes, mergaiciukes Gal jus man galit pasakyti: issiunciau dokumentus i Job Centre del Maternity Allowance per kiek laiko tureciau gauti ju atsakyma?
Sveikutes Norejau pakalusti kas gauna child tax credit ,ar neteko grazinti jiems adgal tu pinigeliu ,nes girdejau gale metu praso grazinti ta suma kure gavai .Tai mastau ar apsimoka se pasalpele daryti ? Gal kam taip buvo nutike.Buciau labai dekinga jei kas atsilieptu siuo klausimu
Sveikutes
Norejau pakalusti kas gauna child tax credit ,ar neteko grazinti jiems adgal tu pinigeliu ,nes girdejau gale metu praso grazinti ta suma kure gavai .Tai mastau ar apsimoka se pasalpele daryti ? Gal kam taip buvo nutike.Buciau labai dekinga jei kas atsilieptu siuo klausimu