Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2008 07 03, 22:29)
Laba diena 4u.gif

Turiu toki klausimeli, gal kam teko susidurti.
Del nuomos ir billu apmokejimo. Ar council visas mano gaunamas pasalpas laiko pajamom ir dar plius MB atlyginimas unsure.gif?

Visas,kuo didesnes pasalpos tuo mazesni hausing benefit.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 03, 22:46)
Visas,kuo didesnes pasalpos tuo mazesni hausing benefit.

Na, kiek žinau, Child Benefit į pajamas neįskaičiuojamas
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 07 04, 03:22)
Na, kiek žinau, Child Benefit į pajamas neįskaičiuojamas

O tu nueik i savo counsulo puslapi ir susirask skaiciuokle ir pamatysi,kad child benefitai ivedus vaiku skaiciu iskartb paskaiciuojami.Jie nesiskaiciuoja i child credit ir kitas pasalpas,o i hausinga skaiciuojasi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Zinot ka as jums noriu pasakyti, kad labai saunu, jog yra toks forumas kur visuomet gausi atsakyma apie visokius benefitus ir pan nestuke.gif ir nebusi apsauktas ax.gif Va as kazkada kazka bandziau susizinot berods anglija.lt psl ir ten dauguma yra tokios piktos nestuke.gif , kad ima aiskinti ko tu cia atvaziavai is pasalpu gyvent? Ka, tau vaikelis tik del to reikalingas? ir pan... schmoll.gif O cia kitaip smile.gif Aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 04, 09:40)
O tu nueik i savo counsulo puslapi ir susirask skaiciuokle ir pamatysi,kad child benefitai ivedus vaiku skaiciu iskartb paskaiciuojami.Jie nesiskaiciuoja i child credit ir kitas pasalpas,o i hausinga skaiciuojasi 4u.gif

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif , kaip tik vakar narsiau savo miesto council puslapy, neturi jie tokios skaiciuokles, o jie mums viska susumavo, child benefit, child tax, work tax ir maternety, ir atlyginima MB, visai nieko pasirodo negausim, perdideles iplaukos. Net nezinau ka daryti, buvau nuejus i council aiskintis, man jie aiskina, kad perdaug gaunam doh.gif. Panasi situacija buvo, kai laukiausi, nuejau Job center vyriskis irgi pasake,kad man niekas nepriklauso visai is valstybes ir nieko negausiu, o gavosi,kad gaunam. Tai sakau, cia gal ir su council tas pats, reik gal nenuleisti ranku?
Ice_Touch skaicius ir as esu tose diskusijose, paprasciausiai nereikia kreipti demesio, visokiu zmoniu buna, visokiu reikia ax.gif
O merginoms tikrai labai aciu uz sita forumiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Tu maziau klausyk patarimu meluoti,kaip zinia melo kojos trumpos tai jei pagaus susimokesi baudas.O tas kas meluoja tegu sau tongue.gif
As aplamai esu neistekejusi ,tiesiog gyvenu su draugu ir tai pranesiau rolleyes.gif
[/quote]

Sveika,
Tai as sito ir nenoriu,man dar baudu tik ir tetruktu tada doh.gif jei galima normaliai susitvarkyti,tai kodel ne,ne milijonus uzdirbame,taciau jei ir negauciau ubagais manau neiseitume ax.gif aciu uz patarimus.Man del situ pasalpeliu reikia susitvarkyti ne veliau iki maziukui bus 3men,jei neklystu ir formas pasiimti ir jobcentreplus rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2008 07 04, 13:56)
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif , kaip tik vakar narsiau savo miesto council puslapy, neturi jie tokios skaiciuokles, o jie mums viska susumavo, child benefit, child tax, work tax ir maternety, ir atlyginima MB, visai nieko pasirodo negausim, perdideles iplaukos. Net nezinau ka daryti, buvau nuejus i council aiskintis, man jie aiskina, kad perdaug gaunam doh.gif. Panasi situacija buvo, kai laukiausi, nuejau Job center vyriskis irgi pasake,kad man niekas nepriklauso visai is valstybes ir nieko negausiu, o gavosi,kad gaunam. Tai sakau, cia gal ir su council tas pats, reik gal nenuleisti ranku?
Ice_Touch skaicius ir as esu tose diskusijose, paprasciausiai nereikia kreipti demesio, visokiu zmoniu buna, visokiu reikia ax.gif
O merginoms tikrai labai aciu uz sita forumiuka 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tai,gal uz busta mazai mokat?Kiek kambariu ir kiek mokat?
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 04, 21:54)
Tai,gal uz busta mazai mokat?Kiek kambariu  ir kiek mokat?

Vieno miegamajo flatas,mes trys, pagal musu miesta mokam vidutiniskai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2008 07 04, 23:19)
Vieno miegamajo flatas,mes trys, pagal musu miesta mokam vidutiniskai unsure.gif

Nu matai,gal pagal jusu pajamas sumokeju uz nuoma jums pakankamai lieka pragyvenimui,uztai jums nieko ir nedengia.
egluteN ten kur sudejau nuorodas gali surast info kur kuriu pasalpu formas gauti iejus i dominancia pasalpa.Formas pasiruosk is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 05, 09:32)
Nu matai,gal pagal jusu pajamas sumokeju uz nuoma jums pakankamai lieka pragyvenimui,uztai jums nieko ir nedengia.
egluteN ten kur sudejau nuorodas gali surast info kur kuriu pasalpu formas gauti iejus i dominancia pasalpa.Formas pasiruosk is anksto.

Aciu Astulyte28,as ten jau daug maz apsiziurejau ir pradedu gaudytis atrodo ax.gif pabaigsiu dirbti,nebedaug,dvi savaites,o tada jau uzsiimsiu visais tais popierizmais ir pirkiniais sau ir maziukui thumbup.gif
Geros jums dienos mergaites,man siandien i darba verysad.gif
Atsakyti
[ 4u.gif IDOMI TEMA
Atsakyti
[SIZE=7][COLOR=red][quote=WildCat,2008 06 28, 03:46]
Ar pati tvarkeisi pasalpas ar per kokia firma? Ir, jei niekur nedirbi, ar tikrai gauni Tax creditus? Nes jie butent mokami pagal uzdarbi g.gif Nes kitu atveju, gaunasi, kad jie moka pasalpas niekur neegzistuojanciam asmeniui. O egzistuoti zmogus turi kazkaip: arba buti uzsiregistraves HO arba tureti NIN.
[/quote]
Tax Credit yra dviejų rūšių:
Working Tax Credit - gauna dirbantis asmuo (pinigų kiekis priklauso nuo uždarbio)
Child Tax Credit - gauna asmuo auginantis vaiką(us) nepriklausomai nuo to dirba jis ar ne.
Kadangi dirbi nelegaliai,tai praktiskai tu kaip ir nedirbi,nes taves niekur nera,neturi nei dokumentu..tai tau teks vis vien uz pinigelius susitvarkyti NI ir homofiso dokumetus,o tada prasyti CHILD BENEFIT IR CHILD TAX CREDIT g.gif[/quote]
Na, dar viskas priklauso nuo to, ar žmogus prieš tai yra legaliai dirbęs (pvz. užsiregistravęs HO ir pradirbęs 12 mėn. ar daugiau). Jei taip, tai galima ir Income Support tvarkytis ir Housing Benefit ir Council Tax Benefit
[/quote]
o kas cia per pasalpa ir kada ja galima gauti income suport ir kada galima gauti council tax benefit kai seima nuomuojasi nama vieni g.gif gal galit parasyt daugiau mes gyvenam 6zmones todel noretumem issinuomuot vieni nama bet reikia daug moketi bet mazai zinom kokias pasalpas galetumem gauti mes turim 6 men mazyle laukim eiles city conc.bet sako kad cia reikia laukti 3 metus
Atsakyti