Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

o sakykite nuo kada reikia duoti vaikui 3 koses? mes pradejome valgyti nuo 5 men. 5 men valgeme viena kose, nuo 6 pradejau duoti 2 koses. O kada pradeti duoti 3 koses? Ir kada ta mesyte? Mes tai valgome MP, tik kad man labai sunku. Niema kruties, tik mieganciai galiu isliulyti. Seniau duodavau nutraukta su sauksteliu, nes buteliuko nenori, o dabar ir nutraukta sunkiai valgo, daug ispurskia. Butu daug paprasciau duoti koses, nu bet jeigu dar nelaikas, tai sakau galima dar ir pasikankinti. Visvien nebeilgai... Ir kada cia ta mesyte reikia ivesti? Vieni sako kad kuo greiciau, kiti sako neskubeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 05 rugpjūčio 2009 - 16:45
As mesyte ivedus jau nuo 6 men...
beje, jei tavo kruties ji neima ir ispurskia is burnytes, tai manau ji naturaliai jau pati atsisako tavo pienuko.. vadinasi ji nori normalaus maistelio... as tai matau, akd man gana kolkas pienuko ir tu dvieju kosiu ir tyreles, jis lapnoja kaip nezinau kas.. tai tikrai negalvoju kad jam reikia 3ios koses.. smile.gif jauciu kai nuiminesiu po viena maitinima is papuko, tada ir pridesiu viena kosyte.. 4u.gif

o vaisius dziovintus tai taip nuplikydavau akrstu vandeniu, o dabar visur dedu tik naturalias uogytes ir vaisiukus smile.gif

Atsakyti
maniškė vis dar purtosi po kruopienių ir spjaudosi.įdomu kada praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 08 07, 09:23)
maniškė vis dar purtosi po kruopienių ir spjaudosi.įdomu kada praeis biggrin.gif

nu mes siandien ryzius pradejom. Ziuresim kaip cia bus. Bet pakolkas viskas puikiai einasi. Visas koses valgo,viska valgo. Nera problemu su juo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 08 07, 11:05)
nu mes siandien ryzius pradejom. Ziuresim kaip cia bus. Bet pakolkas viskas puikiai einasi. Visas koses valgo,viska valgo. Nera problemu su juo  bigsmile.gif  thumbup.gif

nuo ryžių žiaukčioja doh.gif ir visai skystą bandžiau daryti -vistiek tas pats biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif o kaip jusu leliukai valgo grikiu kosyte?nes maniskei kazkokis siaubas tie grikiai doh.gif pamacius juos,tai jau nuo tolo vos ne ziaukcioja schmoll.gif gal jus kaip paskaninat ta kosyte? ax.gif nu bandziau kruopyte sviestuko idet,tai lygiai tas pats doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2009 08 07, 12:30)
sveikos mamytes 4u.gif o kaip jusu leliukai valgo grikiu kosyte?nes maniskei kazkokis siaubas tie grikiai doh.gif pamacius juos,tai jau nuo tolo vos ne ziaukcioja schmoll.gif gal  jus kaip paskaninat ta kosyte? ax.gif nu bandziau kruopyte sviestuko idet,tai lygiai tas pats doh.gif  doh.gif  doh.gif

o tai kam ja duodi, ta grikiu kose. Jeigu nevalgo, tai ir neduok. Mano sunus irgi grikiu nevalge, taigi yra daugiau visokiu kruopu ir be grikiu. Mergaite tai valgo tik maisytus su avizom. Skaninu uogienem.
Papildyta:
QUOTE(IndreZ @ 2009 08 05, 19:04)
As mesyte ivedus jau nuo 6 men...
beje, jei tavo kruties ji neima ir ispurskia is burnytes, tai manau ji naturaliai jau pati atsisako tavo pienuko.. vadinasi ji nori normalaus maistelio... as tai matau, akd man gana kolkas pienuko ir tu dvieju kosiu ir tyreles, jis lapnoja kaip nezinau kas.. tai tikrai negalvoju kad jam reikia 3ios koses.. smile.gif jauciu kai nuiminesiu po viena maitinima is papuko, tada ir pridesiu viena kosyte..  4u.gif

O po kiek jinai suvalgo tos koses? Maniske tai tikrai neblogai valgo, bet sakyciau nelabai daug suvalgo 120-140 ml. Tikriausiai i skranduka nelabai telpa. Tai ir sakau, gal geriau dazniau, bet maziau. O su tuo kruties neeminu, tai mes nuo 3 menesiu kokiu vargstam, bet dabar dar sunkiau negu seniau. As nepasakyciau, kad jinai nenoretu, lyg ir nori, bet pradeda ciulpti pienuka ir pradeda sukinetis, jai viskas idomu, pradeda ciupineti mano bliuske, mane kalbinti, vel ciulpia, vel griebia liemeneles, patampo, vel mane pasnekina, tada nusisuka paziureti kas uz nugaros, o jeigu dar kokie garsai pasklinda, tai butinai reikia atsikelti paziureti... Nu zodziu kaip restorane: valgom, snekuciuojames. Taip ir sociai nepavalgo. Per daug idomiu dalyku yra be valgymo smile.gif.
Atsakyti
Manoji pradejo tik po kelis saukstelius valgyt koses,kazkaip nenori,spjauna,daugiau gert nori ir misinuku,grikiu isvis nemegsta,vakar ryzius pabandziau-nepatiko! Avizu kose skysta dar valgo...ir priaugom tik 300g g.gif
Atsakyti
Labas Mamytes, smile.gif
Mano 7 mėn vaikutis labai mėgsta jogurtą. Kokį duoti? ir apskritai ar galima jogurto tokiam leliukui?
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 08 10, 13:16)
Labas Mamytes,  smile.gif
Mano 7 mėn vaikutis labai mėgsta jogurtą. Kokį duoti? ir apskritai ar galima jogurto tokiam leliukui?

As saviskiui nuo 7 men pradejau duoti jogurtuka ta Hipp ir varskyte, jam labai patinka ir galima. 4u.gif As jam duodu 17 val. jis suvalgo visa indeli 160 ml tos varskytes ar jogurto ir dar uzsigeria 150 ml pieniuko mirksiukas.gif Dabar jau mums greit bus 8 men tai pediatre liepe duoti kefyriuko pirktinio kur mes geriam per pietus uzsigerti ir sake bandyti duoti naturalaus jogurtuko kur perkam parduotuveje, "Dvaro" ar kokio kito jei nepatiks galima pamaisyti su uogytem ar bananu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 08 10, 13:33)
As saviskiui nuo 7 men pradejau duoti jogurtuka ta Hipp ir varskyte, jam labai patinka ir galima.  4u.gif As jam duodu 17 val. jis suvalgo visa indeli 160 ml tos varskytes ar jogurto ir dar uzsigeria 150 ml pieniuko  mirksiukas.gif Dabar jau mums greit bus 8 men tai pediatre liepe duoti kefyriuko pirktinio kur mes geriam per pietus uzsigerti ir sake bandyti duoti naturalaus jogurtuko kur perkam parduotuveje, "Dvaro" ar kokio kito jei nepatiks galima pamaisyti su uogytem ar bananu  rolleyes.gif

Man Hipp jogurto nekyla ranka pirkti... Kaip gali jogurtas ir varske taip ilgai laikytis.. unsure.gif darzoves ir vaisiai tai dar gal ir nieko... nu bet tik ne pieno produktai. schmoll.gif Bandysiu ir as tada duoti "Dvaro". Jis be priedų?
Atsakyti
QUOTE(Mamamija100 @ 2009 08 10, 13:48)
Man Hipp jogurto nekyla ranka pirkti... Kaip gali jogurtas ir varske taip ilgai laikytis.. unsure.gif  darzoves ir vaisiai tai dar gal ir nieko... nu bet tik ne pieno produktai.  schmoll.gif Bandysiu ir as tada duoti "Dvaro".  Jis be priedų?

Na, nemanau, kad tas Hipp jogurtas ar varskyte kazkokia bloga gi neleistu pardavineti leliukam beleko, bet zinoma naturalus yra naturalus ax.gif Tai tie visi kefyrai neblogi ir Dvaro ir Zemaitijos as dar ta perku Bifo neseniai atsiradusi ten tu geruju bakteriju gal daugiau ax.gif Pabandyk savo maziukui viena kart viena sauksteli duoti paragauti paziurek ar nebus kokios reakcijos, o poto ir daugiau galesi mirksiukas.gif
Atsakyti