QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 07 31, 21:50)
Kiauliena kaip tik mano daug skaniau valgo negu pvz vistiena,ar jautiena. Kaiuliena is kaimo,tai iznau kad lietuviska
Zirneliu prisiskynus is darzo,uzsisaldzius. O siaip tai verdu su darzovem ir tiek,ir pertrinu blenderiu,visas ruosimas
Nu burokeliu nebandziau,nes man atrodo kad ankstoka. Va,cukinija pamirsus buvau. Reiks parsivezt is kaimo
O ryziu as neduodu,nes bijau kad visai uzkietins viduriukus 

Zirneliu prisiskynus is darzo,uzsisaldzius. O siaip tai verdu su darzovem ir tiek,ir pertrinu blenderiu,visas ruosimas

Nu burokeliu nebandziau,nes man atrodo kad ankstoka. Va,cukinija pamirsus buvau. Reiks parsivezt is kaimo

mano kiauliena irgi puikiai, nes tikrai naturali, ekologiska is kaimo

ryzius bandyk kartu su dziovinta slyva.. as dziovintas slyvas arba paverdu, arba nuplikau ir idedu i ryzius ir kartu blenderiuoju

avizinius ribsnius paskaninu bananu, kriausem, obuoliukais, ivairiomis uogytemis, grikius duodu naturalius be nieko.. bet sakiau gaila jau leliuko, duosiu su sveistuku bent jau

as po visu maitinimu vis dar duodu savo pienelio.. bet visaks sakiau.. baigsiu .. nuo 8 men. per pietus pienuko nebeduosiu

Papildyta:
bet siaip jau irgi senka fantazija...
tyreles vaisines darau tai: slyva+kriause, obuolys+kriause, bananas+aviete, bananas+melyne..
kokias jus dar duodate vaisiu tyreles?
turiu omenyje nepirktine so pacios darote

ne sme spirktiniu is viso nieko nevalgom kolkas