Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

Niu mano vaikas irgi taip valgo smile.gif bulve+morka+zirniukas+jautiena; bulve+morka, kopustas+kalafioras+brokolis+triusiukas; bulve+morka+cukinija+kalakutas; obuoliukas+vysnia; obuoliukas+aaviete; melynes+bananas; bananas+kriause ir t.t.t. ax.gif
valgom grudiniu koseliu ir darzovieniu, bet as viska verdu pati ir be vegetu blush2.gif be abejones, viska vistiek uzbaigiam pienuku smile.gif
parduotuviniu jis nieko neragaves, apart obuoliu tyreles, kuria sekmingai isgrudo uz vartu smile.gif
beje.. musu seima jau gana seniai susipykus su vegeta.. mes naudojam TIK druska ir pipirus, jokiu spalvotu prieskoniu...
Atsakyti
As tik viena karta daviau tos vegetos...dieve tu mano...o cia tragedija darot JUS ax.gif Mano vaikas taip pat valgo viska ka ir jusu vaikuciai,ir be druskos o tik aliejum paskaninu alyvuogiu ir viskas. cool.gif
Mano vaikas dar nevalges nei braskiu nei vysniu nei avieciu ar melyniu blush2.gif

Mes dar tik du auginam dantukus...irgi velai isdygo.Mergyte mano jau tokio amziaus turejo keturis dantukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 08 03, 20:32)
As tik viena karta daviau tos vegetos...dieve tu mano...o cia tragedija darot JUS  ax.gif  Mano vaikas taip pat valgo viska ka ir jusu vaikuciai,ir be druskos o tik aliejum paskaninu alyvuogiu ir viskas.  cool.gif 
Mano vaikas dar nevalges nei braskiu nei vysniu nei avieciu ar melyniu  blush2.gif 

Mes dar tik du auginam dantukus...irgi velai isdygo.Mergyte mano jau tokio amziaus turejo keturis dantukus  bigsmile.gif

Tai tu,mamuk, tada ir nesigirk, kad vaikui troskinio su Vegeta duodi, jei nenori "graziu" komentaru susilaukt 4u.gif
O uogyciu duok....juk nuo 6,5 menesiu jau galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 04 rugpjūčio 2009 - 05:52
tikrai! wub.gif
nepulkim cia kaip kokios nezinau, zmogus pasidziauge, kad vaikiukas geriau valgytu maisteli pagardinta.. o mes... blush2.gif brrrrrrr

tas dantukas vienas man jau pradeda papuka kandzioti smile.gif ax.gif
Atsakyti
Mamukai, kelinta valanda jusu vaikai pietauja? Nu ta prasme kelinta valanda valgo darzoviu kosyte? Cia gal galetu atsakyt tos mamytes kurios dar maitina savo pienuku,o papildomas maitinimas prisidejes tik vienas t.y. darzoviu kose unsure.gif
Maniskis valgo 12 valanda...bet as kiek skaitau visas mitybos "instrukcijas" tai dar tures but itraukti ir priespieciai unsure.gif O tai kada man tuos priespiecius reikes duot, jei pusryciai 9 valanda g.gif Ar duot reikes kazka uzkastkokia 10.30 g.gif Bet o tai kaip tada vakare.....ilgesni nevalgymo tarpai gaunasi unsure.gif
Zodziu nezinau ar supratot ka norejau paklaust, bet jei kuri supratot, tai atsakykit kaip jus zadat paskirstyt tuos maitinimus blush2.gif
Atsakyti
niu sveika smile.gif

musu tai nusistovejes toks grafikas:

7:00 - mano pienukas ir toliau liulia iki kokiu 8:30..9:00 smile.gif
10:00 - grudu kosyte 6+ mano pienukas (kiek nori atsigerti.. dazniausiai suvalgo visa papuka)
11:00-12:00 trumpukas miegelis...
13:00 - darzoviu kosyte su mesyte + mano pienukas (kiek nori atsigeria.. girdejau kad negalima atseit.. bet maniskis nori, tai as jam ir duodu.. jau kai pradesiu retinti papuka.. tada ir neduosiu po darzovienes to papuko, o duosiu vandenuka, bet kolkas mums taip gera, taip ir darom.. tustinames gerai, svorio augam gerai, jauciames gerai smile.gif )
14:00 - 16:00 (kartais iki 16:30) pietu miegelis
16:30 mano pienukas
18:00-18:30 vaisiu tyrele
20:00 mano pienukas
21:00 naktinis miegelis
23:00 miegantis mano pienuko paziaumoja ir viskas..

tai vat mes taip valgom... nezinau... mums kolkas viskas ok.. smile.gif
Papildyta:
beje.. jokiu as mitybos instrukciju neskaitau.....
vadovaujuosi savo nuojauta ir ziuriu kaip jauciasi mano leliukas smile.gif
visos skirtingai maitina ir visos skirtingu laiku..skirtinais tarpais..maniskis stabiliai beveik kas 3 val. ir valgo..
Atsakyti
QUOTE(IndreZ @ 2009 08 04, 22:20)

pas mus ir panašiai
paryčiais pienas,10-11-12 košė,po to vėl pienas,6-7 košė ir 9-10 pienas.
plius minus bo kartais būna dienų išbalansuotų tokių,žiūrint kada atsikelia kiek dieną miega.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
skaiciau, kad dedat dzovintus vaisius i kruopu kosytes. vakar nupirkau dzovintu kriausiu (zaliu nesinori pirkti bo parduotuvese tokios "plastmasines" ner lietuvisku schmoll.gif ) tai kaip jus nuplikot tuos vaisius g.gif palaikot virintam karstam vandeni kad suminkstetu ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutia @ 2009 08 05, 08:20)
Sveikutes smile.gif
skaiciau, kad dedat dzovintus vaisius i kruopu kosytes. vakar nupirkau dzovintu kriausiu (zaliu nesinori pirkti bo parduotuvese tokios "plastmasines"  ner lietuvisku  schmoll.gif ) tai kaip jus nuplikot tuos vaisius  g.gif palaikot virintam karstam vandeni kad suminkstetu ar kaip?  4u.gif

jo,užpildavau slyvas virintu karštu vandeniu.kriaušės nepučia vidurių?kažkur kažką girdėjau ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 08 05, 11:56)
jo,užpildavau slyvas virintu karštu vandeniu.kriaušės nepučia vidurių?kažkur kažką girdėjau ar ne? biggrin.gif

as taip ir padariau 4u.gif
aha, gali pust ax.gif maniskei nepucia bet kakutis ne koks ir toks po biski kaip patepliota g.gif tai sakau nebeduosiu dziovintu kol kas, lauksiu tikru biggrin.gif slyvas bijau duot, bo kai ji man pavarys... pora dienu pro sali biggrin.gif bandysiu kokius abrikosus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutia @ 2009 08 05, 12:19)
as taip ir padariau  4u.gif
aha, gali pust  ax.gif maniskei nepucia bet kakutis ne koks ir toks po biski kaip patepliota  g.gif tai sakau nebeduosiu dziovintu kol kas, lauksiu tikru biggrin.gif slyvas bijau duot, bo kai ji man pavarys... pora dienu pro sali biggrin.gif bandysiu kokius abrikosus  rolleyes.gif

abrikosai beje ir minkština biggrin.gif o maniškė gana kietai daro tai net avižų košė su slyvom efekto nepadarė-taip pat kietai darė ax.gif
Atsakyti
Mes jau perejom prie misinuko nuo 7 men tai valgymo rezimas toks:
Apie 8 val misinukas isgeria kokki 90ml ir toliau miega.
10val kose, dazniausiai avizine, nes linke viduriukai kieteti.
nuo11.30 iki 12.30 miegutis
13val darzoviene su mesyte+arbatyte, o po pusvalanduko kai siek teik suvirskina misinuko isgeria apie 120ml
14.30 val miegutis
17val vaisiu tyrele arba kokia kosyte is Hipp, arba ryziu kosyte + 150 ml misinukas
20 val. kosyte su vaisiais ar uogom apie 160 ml
22val. misinukas 210 ml ir apapukas wink.gif
ismiegam visa nakti iki ryto tfu tfu, kai nebeliko man pienuko dabar miegam skaniai ir saldziai atsigere misinuko rolleyes.gif

As savo maziukui kazkaip neduodu dziovintu vaisiu, nes dabar daug uogyciu svieziu atsiradusiu tai jas ir dedu, o kai ju nebuvo tai dedavai Hipp trintas vaisiu tyreles i kosyte, bet kazkaip brangiai gaudavosi blink.gif dabar tai gerai kai yra uogyciu atsiradusiu ir bananu skanesniu nei kad buvo pries pora men wink.gif
Atsakyti