Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

QUOTE(Medinis @ 2008 07 09, 08:55)
Vienodų santykių nebūna. Nei bendravime, nei lovoje. Ar jūsų vyras taps geriausiu pasaulyje meilužiu, ar netaps, bet vis tiek santykiai nebus tokie kaip su tuo žmogumi. Ir su kitais žmonėmis nebus. Jūs dar mažai patyrusi su vyrais. Gal neturite patirties su moterimis ir poromis... Visa tai dar priekyje, jei jūs išsilaisvinsite.

aš ir nenoriu, kad jie būtų "tokie pat" mirksiukas.gif sakiau "tokie pat nevaržomi".
su vyru mane sieja daug dalykų, su meilužiu - tik seksas ir simpatija (dėl nuostabiai daromo oralinio lotuliukas.gif )

vyrų nesu daug turėjusi, bet išbandžiusi nemažai ax.gif

o lavintis noriu bigsmile.gif baisu pagalvoti, kad mirsiu kažko malonaus nepatyrusi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gemini_star: 09 liepos 2008 - 08:10
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 09, 09:09)
o lavintis noriu bigsmile.gif baisu pagalvoti, kad mirsiu kažko malonaus nepatyrusi cool.gif

Jūs dabar ant bangos... Gal viskas ir bus gerai, nors nelabai tikiu. Bet kokiu atveju - sėkmės. Proto atrodo jums pakanka, trūksta tik sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 09, 10:14)
Jūs dabar ant bangos... Gal viskas ir bus gerai, nors nelabai tikiu. Bet kokiu atveju - sėkmės. Proto atrodo jums pakanka, trūksta tik sėkmės.

aciuks.gif už palinkėjimus cool.gif

Atsakyti
aš ir nenoriu, kad jie būtų "tokie pat" mirksiukas.gif  sakiau "tokie pat nevaržomi".
su vyru mane sieja daug dalykų, su meilužiu - tik seksas ir simpatija (dėl nuostabiai daromo oralinio lotuliukas.gif )

Tokie pat nevaržomi ko gera nebus, bet jei sakote, kad su vyru sieja daug dalykų - galite atrasti daug gražaus net ir suvaržytuose santykiuose.

Būkite tikra - tikrai mirsite kažko malonaus nepatyrusi smile.gif
Atsakyti
O kur Nokas dingo? Įdomu, kaip jam sekasi.
Atsakyti
patarciau Nokui susirasti ka nors...arba jei nenori,bent jau suvaidink kad turi-pralinksmek,pradek puostis,isigyk pats nauju kvepalu ir kartais kur nors uzsilaikyk ilgiau nei iprasta ir nustok save grauzt..daugiau pasitikejimo savimi ir pats pradek maziau su ja bendraut..-ji supras ka turi salia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 08 04, 17:56)
patarciau Nokui susirasti ka nors...arba jei nenori,bent jau suvaidink kad turi-pralinksmek,pradek puostis,isigyk pats nauju kvepalu ir kartais kur nors uzsilaikyk ilgiau nei iprasta ir nustok save grauzt..daugiau pasitikejimo savimi ir pats pradek maziau su ja bendraut..-ji supras ka turi salia biggrin.gif

drinks_cheers.gif gal ir suveiktų.Reia antrajai pusei vis priminti,kad šalia gyvena žmogus,asmenybė,kad tave kiti vertina ir nemirtum jum išsiskyrus,o gerai gyventum ir gal netgi geriau,nei su po namus vaikščiojančia bejausmia mumija ax.gif
Atsakyti

Abejingumas ir reiškia abejingumą.

Įsivaizduokite situaciją: jūs žinote, kad jūsų vyras jus myli. Jis yra jums be galo geras, rūpestingas. Yra vaikas. Vyras myli vaiką ir vaikas dievina tėtį. Viskas būtų gerai, bet jūs jo nemylite, buvimas šalia jo jus slegia. Ką jūs galite jam pasakyti? Užmušti jį tiesa? Tegalima pasakyti: šiandien namuose nėra duonos, nupirk. Tą ji tikrai jam pasako. Daugiau neturi ką.
[/quote]

Situacija, kaip pirštu į akį ... taip pas mane yra. Bet ką daryt, ką daryt, kad taip nebūtų? doh.gif Negaliu savęs priversti jausti jam kažką, kuo labiau stengiuosi, tuo didesnis nusivylimas mane apima. O ir nesinori žmogaus skaudinti, jam pasakojant, kaip jaučiuosi ir ką jam jaučiu, tiksliau, kad nejaučiu nieko verysad.gif
Atsakyti
[quote=GreTa.Z,2008 08 07, 16:00]
Abejingumas ir reiškia abejingumą.

Įsivaizduokite situaciją: jūs žinote, kad jūsų vyras jus myli. Jis yra jums be galo geras, rūpestingas. Yra vaikas. Vyras myli vaiką ir vaikas dievina tėtį. Viskas būtų gerai, bet jūs jo nemylite, buvimas šalia jo jus slegia. Ką jūs galite jam pasakyti? Užmušti jį tiesa? Tegalima pasakyti: šiandien namuose nėra duonos, nupirk. Tą ji tikrai jam pasako. Daugiau neturi ką.
[/quote]

Situacija, kaip pirštu į akį ... taip pas mane yra. Bet ką daryt, ką daryt, kad taip nebūtų? doh.gif Negaliu savęs priversti jausti jam kažką, kuo labiau stengiuosi, tuo didesnis nusivylimas mane apima. O ir nesinori žmogaus skaudinti, jam pasakojant, kaip jaučiuosi ir ką jam jaučiu, tiksliau, kad nejaučiu nieko verysad.gif
[/quote]
Bet kažkadą juk jį mylėjote?Tai kas dabar pasikeitė.Gal vyras nustojo kovot dėl jūsų jausmų ir jums pasidarė nebeidomus g.gif
Atsakyti
isties idomu kodel atveso jausmai?
Atsakyti
[quote=astor,2008 08 07, 16:49]
[/quote]
Bet kažkadą juk jį mylėjote?Tai kas dabar pasikeitė.Gal vyras nustojo kovot dėl jūsų jausmų ir jums pasidarė nebeidomus g.gif
[/quote]

[quote=laureta,2008 08 07, 17:54]
isties idomu kodel atveso jausmai?
[/quote]
Taip, mylėjau, ir netgi labai. Jis nėra blogas žmogus, bet nebemyliu, nebetraukia jis manęs. Nekalbant apie tai, kad aš jau nebenoriu su juo mylėtis, nebeliko ir artimo ryšio dvasinio pas mus. Jis uždaras. Pastaruoju metu iš viso mažokai bendraujam, nes aš nejaučiu tokio poreikio. O jis problemos nemato tame. Žinau, kad kalbėdami žmonės tik apie buitį, darbą, vaikus tolsta vienas nuo kito. O aš, apie tai, kaip pati jaučiuos, nenoriu jam sakyti, nenoriu skaudint. Užburtas ratas.
Be to, mes iš tiesų skirtingi labai esam, retai kada nuomonės sutampa, kažkuriam vis reikia nusileisti, gal tai įtakos kažkokios turi, per eilę metų apkarsta verysad.gif
Atsakyti
[quote=GreTa.Z,2008 08 07, 21:46]
[/quote]
Taip, mylėjau, ir netgi labai. Jis nėra blogas žmogus, bet nebemyliu, nebetraukia jis manęs. Nekalbant apie tai, kad aš jau nebenoriu su juo mylėtis, nebeliko ir artimo ryšio dvasinio pas mus. Jis uždaras. Pastaruoju metu iš viso mažokai bendraujam, nes aš nejaučiu tokio poreikio. O jis problemos nemato tame. Žinau, kad kalbėdami žmonės tik apie buitį, darbą, vaikus tolsta vienas nuo kito. O aš, apie tai, kaip pati jaučiuos, nenoriu jam sakyti, nenoriu skaudint. Užburtas ratas.
Be to, mes iš tiesų skirtingi labai esam, retai kada nuomonės sutampa, kažkuriam vis reikia nusileisti, gal tai įtakos kažkokios turi, per eilę metų apkarsta verysad.gif
[/quote]
Čia ir yra jūsų bėda,kad nesakot vienas kitam atvirai kaip jaučiatės.Geriau skaudi tiesa,nei šaltas melas.Jai papasakotumėt jam kaip jaučiatės ir,kad jūsų jausmai išblėso,tai gal situacija pasikeistų,tik sunku pasakyt ar į gerą ar į blogą,bet bent jau keistūsi.Negi norit visą gyvenimą gyvent tuštumoj kol imsit vienas kito nekęst,o taip dažnai ir nutinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 08 rugpjūčio 2008 - 10:16