Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

QUOTE(Persika @ 2008 08 26, 23:27)
mano nuomone, siuo atzvilgiu moteriai perdaug jau uzkraunama atsakomybes....  ax.gif  manau " kurenti" reikia abiems wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Geriau jau tegul stengiasi bent kazkuris vienas del to zidinio, nei abu nieko nedaro ir laukia kol kitas padarys, vat del to, kad jam per daug pareigu uzkrauta. Man tai visai nesunku pasiulyt vyrui vakaruska karstoj vonioj, malonuma is to juk jauciame abu wink.gif Taip kad kurstant namu zidini stengiesi ir del saves smile.gif Gal siandien tu, o rytoj jis wink.gif
Atsakyti
Įdomu, į kurią pusę reikalai pakrypo temos autoriui Nokui.
Atsakyti
Sveikos mergikes,kaip jums sekasi,kaip tau Lorute su vyru?
O pas mus siandien liudnas vakaras,gryzo namo su draugais pasisedejes oi supykau,isiziebiau kaip degtukas,susipykome-----dabar nesnekame,ir visk i galva lenda tokios mintys kam man toks gyvenimas----na dabar as isikarsciavus cia rasau gal prirasysiu nesamoniu bet jau visai nervai pakriko---kam uz ka,as tokia dalia turiu nesti?
Na matote mergeles kaip man siandien sunku,na nieko rytas protingesnis uz vakara,,,,
Labanaktis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 08 31, 22:20)
...Na matote mergeles kaip man siandien sunku,na nieko rytas protingesnis uz vakara,,,,
Labanaktis

labanaktis, neliudek console.gif ryt viskas kitaip atrodys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 31 rugpjūčio 2008 - 21:38
Zinok parasei,o man juokas taip sueme,nes si savaite nekalbejimo-mes su vyru irgi nekalbam ax.gif tylu namuose
Atsakyti
user posted image
Na va mergelikes nuvedziau savo mazaji idarzeli ir dabar sau namuose kuiciuosi,reiks varyti iki darbo ir ziureti ka ten sneka mirksiukas.gif
Oi o su vyru tai net nezinau nenoriu sneketis visiskai tokia ramybe namuose thumbup.gif ,siandien ryte jis bande mane snekinti bet as nesileidau nei i snekas......Kazkaip lai jis zino kad ir as moku pykti,,,,
Na ka tokios pas mane tokeles.
Atsakyti
Kodėl visos taip įtartinai nutilot??????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2008 08 26, 21:00)
Taigi va sako moteris yra seimos zidinio kurentojos,o mes pasirodo pacios tingim,o po to vyrus kaltinam biggrin.gif

Nu nu,mergikės.Dar ir aš,sena varna,pakarksėsiu biggrin.gif Prieš kokius 5 metus ir aš kūrenau...kūrenau... unsure.gif Netikėtos vakarienės žvakių šviesoj,dovanėlės "šiaip sau"...Kažkaip norėjos atsako sulaukt...Bet viršūnė buvo tada,kai sumąsčiau vyrui siurprizą su super sexy apatiniais,žvakėm.MB akis išpūtė,sako "o paklausei,ar man to reikia?"
Daugiau nebebandau.Užteko ir to,kaip su šlapia mazgote...Nieko nebebandau-kur prasmė.Kartais užeina-sekmadienio rytą atnešu mudviem kavą ir pusručius į lovą.O kad man kada... schmoll.gif Ech...
O kad pasakau,kad esu moteris ir man daug ko reikia,sako "aš to nenoriu".Kalba baigta.Fu,net graudu pasidarė...
Atsakyti
O tu padaryk toki siurpriza: koki penktadieni pasidazyk, sexy apsirenk ir pasakyk kad eini i pasimatyma su kitu. Pamatysi, kaip pasikeis tavo vyras. 100% garantija.
Atsakyti
QUOTE(Pivonka @ 2008 09 11, 11:56)
Pamatysi, kaip pasikeis tavo vyras. 100% garantija.

Ta prasme - apsidžiaugs, nebebus apsnūdęs, pradės gražiau rengtis ir skaniau kvėpintis ir ilgai užtruks po darbo?
Atsakyti
ta prasme nebus apsnudes. o ar apsidziaugs/liudes cia jau individualus dalykas.
Atsakyti