Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

[quote=lututė,2008 09 11, 13:08]
Garantuotai supavydės ir savaitėlę nešnekės lotuliukas.gif
Žodžiu bus :vaizdas yra,o garso nėr... lotuliukas.gif
Papildyta:

snekes, ir dar pamatysi kaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 09 11, 13:13)
Atleiskite, nesupratau, kad jūs vyras. Ar kalbate iš savo patirties - gavote tokį postūmį ir pakeitėte savo požiūrį į gyvenimą?

taip tamsta teisus, kalbu is praktikos. Beje, tai nutiko ne tik man.
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 11, 13:02)
g.gif netgi jei taip vadinami "dinamiški pasikeitimai" dar labiau pablogins jau ir taip ne itin gerą vieno iš dalyvių savijautą  g.gif jūs tai laikote puikumu?
o daryti išvadas nepažystant žmogaus daugiau nei juokinga, argi visiems galima pritaikyti stereotipišką mąstyseną ?
atspėti kaip tik yra sunku, nes galimybių daug...tai tik jums atrodo, jog nuspėjat teisingai...

tai nera stereotipiska mastysena, tai yra stereotipinis vyru gyvenimo budas, kuris sutinkamas itin daznai seimose ir yra daugiau ar maziau panasus. Ir as nesistengiu speti, tiesiog darau isvadas is tu bruozu, kurie buvo apibudinti.
Atsakyti
QUOTE(Pivonka @ 2008 09 11, 13:16)

Ale tingiu bandyt... biggrin.gif Kokia viso to prasmė-na,jei žmogus nenori,tai jo ir nepriversi...O argi per prievartą kas nors gerai būna.Reikia to postūmio,spyrio į užpakalį,bet aš spardytis atsisakau smile.gif
Matyt, pas mano MB per didelė egoizmo mikroschema įdėta... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pivonka @ 2008 09 11, 13:23)

Tai labai įdomi patirtis... Manau moterys turės jums daug klausimų.
turiu vieną ir aš - kas privertė jus pasikeisti - meilė ar savininkiškumas?
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 11, 13:23)

Ale tingiu bandyt... biggrin.gif Kokia viso to prasmė-na,jei žmogus nenori,tai jo ir nepriversi...O argi per prievartą kas nors gerai būna.Reikia to postūmio,spyrio į užpakalį,bet aš spardytis atsisakau smile.gif
Matyt, pas mano MB per didelė egoizmo mikroschema įdėta... tongue.gif

Na kaip rusai sako "reikalas seimyniskas".
Belieka gyvent kriksconiskai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 09 11, 13:28)
Tai labai įdomi patirtis... Manau moterys turės jums daug klausimų.
turiu vieną ir aš - kas privertė jus pasikeisti - meilė ar savininkiškumas?

Mielai atsakysiu. Gal ne tiek pakeite, kiek priverte "nubusti". Zinot, prie gero (turiu omeny absoliuciai viska) greitai priprantama, nuolaidas, skanius dalykus megsta dauguma, ir tik retas kuris tai ivertina kiekviena kart kazka gaudamas. Ilgainiui tiesiog tai tampa norma.
Zinoma, be meiles gal nieko tokio ir nenutiktu, zmogus "miegotu" ir toliau.
Zinot, kazkas panasaus i vertinima zmoniu, kurie gerai prisimenami tik sarvojimo salese smile.gif
Tai kad to nebutu, kazkaip tiesiog imi ir nubundi, bet tam reikalingas efektas.
Atsakyti
O sakykite... Ar jūsų žmona nebenaudoja šio metodo po to, kai jūs "nubudote"? Ar tai netampa šantažo priemone?
Atsakyti
Dar noriu pridurt-tokių vyrukų šeimose kas antras.Na,gal ne pirmais-penktais metais... g.gif Bet matot,kokia audringa diskusija išsivystė.
Labai labai teisus Pivonka pasakęs,kad retas įvertina,ką nors gaudamas...o duoti pats arba nemoka,arba nenori vargintis...
Pas mus,lietuvius,taip jau yra,kad prisimena tada,kai jau grabe guli...Turiu net keletą "gyvų" pavyzdžių giminėj...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 09 11, 13:44)
O sakykite... Ar jūsų žmona nebenaudoja šio metodo po to, kai jūs "nubudote"? Ar tai netampa šantažo priemone?

Zinote, siuo metu ne, bet niekada negali buti tikras, kad tai vel nutiks. Butent tai ir generuoja. Nedrisciau teigti, kad tai santazas. Santazas daugiau susijes su daugiau piktais dalykais, o mano moteris man pikto tikrai nelinki, esu tikras. Jos metoda pilnai pateisinu, nes zinau, kad ji yra to verta. Kaip ir dazna moteris yra verta buti mylima, gerbiama, ivertinama, giriama ir pan. Manau, kad mano moteris yra to verta, kaip ir daugelis siame forume esanciu, tik jos pacios to nezino. Ir gaila, kad tradiciskai gyvenantiems tai labai sunku suprasti.
Atsakyti
tik jos pacios to nezino.

zinoti neuztenka..reikia tokiai jaustis nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 09 11, 14:18)
zinoti neuztenka..reikia tokiai jaustis  nail.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pivonka @ 2008 09 11, 13:23)

tai nera stereotipiska mastysena, tai yra stereotipinis vyru gyvenimo budas, kuris sutinkamas itin daznai seimose ir yra daugiau ar maziau panasus. Ir as nesistengiu speti, tiesiog darau isvadas is tu bruozu, kurie buvo apibudinti.

blink.gif oba....jei Medinis nebūtų užmatęs, nebūčiau supratusi kad bendrauju su vyriškos giminės atstovu cool.gif ...vienetinė praktika ne visada atitinka realybės daugumą...o tai, kas nutiko ne jums, negalite vertinti kaip praktikos, tik kaip nuogirdas(ar gandus) smile.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 09 11, 13:44)

QUOTE(Pivonka @ 2008 09 11, 14:16)
Zinote, siuo metu ne, bet niekada negali buti tikras, kad tai vel nutiks. Butent tai ir generuoja. Nedrisciau teigti, kad tai santazas. Santazas daugiau susijes su daugiau piktais dalykais, o mano moteris man pikto tikrai nelinki, esu tikras. Jos metoda pilnai pateisinu, nes zinau, kad ji yra to verta. Kaip ir dazna moteris yra verta buti mylima, gerbiama, ivertinama, giriama ir pan. Manau, kad mano moteris yra to verta, kaip ir daugelis siame forume esanciu, tik jos pacios to nezino. Ir gaila, kad tradiciskai gyvenantiems tai labai sunku suprasti.

g.gif nedrystate teigti kad tai ne šantažas, vadinasi tai visgi savotiškas šantažas tongue.gif

g.gif drysčiau paprieštarauti-tikrai ne dažna moteris nežino savo vertės ax.gif
Atsakyti
Na as pastebejau, kad maniskis kartais pamirsta, kad as galiu dominti ir kitus vyrus, tada pasigendu tos silumos. Bet siek tiek pakurstau jo pavydo ugnele ir vel jis prabunda is lokio miego biggrin.gif Ta pavydo gyslele kartais verta pajudinti, tik aisku ne tokiu budu, kad pasipuosi ir sakai varau i pasimatyma su kitu biggrin.gif Cia reikia kur kas subtiliau wink.gif

Beja sveikos merginos. Ilgokai nebuvau uzejus, tai ziuriu pasikeitimu kiek. Ir avatarai kai kuriu pasikeite smile.gif Labai grazu smile.gif Kaip jums sekasi savo vyrus auklet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 09 17, 11:25)

Beja sveikos merginos. Ilgokai nebuvau uzejus, tai ziuriu pasikeitimu kiek. Ir avatarai kai kuriu pasikeite smile.gif Labai grazu smile.gif Kaip jums sekasi savo vyrus auklet? biggrin.gif

sveika sugryzus i seima bis.gif
neaukleju vyro... biggrin.gif ir tas tampa savotisku "auklejimu"..juk idomu ko cia manes nebenori niekas pakeist g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti