Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

QUOTE(Afroditte @ 2008 09 17, 12:37)
sveika sugryzus i seima  bis.gif
neaukleju vyro...  biggrin.gif ir tas tampa savotisku "auklejimu"..juk idomu ko cia manes nebenori niekas pakeist  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Kazkaip susimasciau net... anksciau labai stengiausi saviski pakeisti, o dabar noriu tiesiog ramiai gyventi ax.gif Tai reiskiasi arba pakeiciau ji pagal save, arba pati pasikeiciau pagal ji lotuliukas.gif Bet kas dabar supaistys kaip cia yra is tikruju. Svarbu, kad dabar abiems gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2008 09 17, 11:50)
Svarbu, kad dabar abiems gerai mirksiukas.gif

mirksiukas.gif taip taip...
zmogus pats keiciasi ..jei tik nori smile.gif
Atsakyti
Idomu kaip dangausvaivorykstei sekasi smile.gif
Atsakyti
Ką ten bepakeisi...su amžium vyrai tik blogėja.Moterys irgi bjaurėja,nes laukia laukia stebuklų ir nesulaukia.O kiek gi gali būti savaime suprantama,kad tu darai tą,aną ir trečią,esi nematoma,kaip ir nereikalinga,nes vyrui gi reikia su draugais prisilakt... schmoll.gif
O pas maniškį pavydo sužadinimas visada duoda atvirkščią efektą.Gal čia auklėjimas kaltas,kad visos bobos k...,o vyrai "ereliai" ?
Tfu ant tų erelių...
O jei pasakai,kad reikia to ar ano-praleidžia pro ausis ir sėkmingai gyvena toliau,naudodamasis visais namų patogumais blink.gif
Tik skundus girdžiu-koooks jis pavargęs,koooks nusitąsęs,kaaaip neturi laiko,koks nesuprastas ir visoks kitoks g.gif
Atrodo,kad aš-nedirbu,neturiu jokių problemų darbe,neariu antraeilėse po darbo,nevelku visų keturių namų kampų,įskaitant maisto ir rūbų visiems pirkimą,gaminimą,konservavimą,valymą,dažymą,rūpinimąsi baldais ir buitine technika...O penktadienį brangusis pareikš-man reikia pailsėt.Ir iščiuoš lakt su savo mėlynanosiais.
Taip pavirstama BOBOMIS.O ką daryt ? Aš bent išeities nematau.Aišku,išeinu ir aš retkarčiais su draugėm.Bet ar taip turi būti-vienas kairėn,kitas -dešinėn ?
Atsakyti
Nesuprantu kam apskritai su tokiu zmogum gyvent.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 17, 14:14)
Ką ten bepakeisi...su amžium vyrai tik blogėja.Moterys irgi bjaurėja,nes laukia laukia stebuklų ir nesulaukia.O kiek gi gali būti savaime suprantama,kad tu darai tą,aną ir trečią,esi nematoma,kaip ir nereikalinga,nes vyrui gi reikia su draugais prisilakt... schmoll.gif
O pas maniškį pavydo sužadinimas visada duoda atvirkščią efektą.Gal čia auklėjimas kaltas,kad visos bobos k...,o vyrai "ereliai" ?
Tfu ant tų erelių...
O jei pasakai,kad reikia to ar ano-praleidžia pro ausis ir sėkmingai gyvena toliau,naudodamasis visais namų patogumais  blink.gif
Tik skundus girdžiu-koooks jis pavargęs,koooks nusitąsęs,kaaaip neturi laiko,koks nesuprastas ir visoks kitoks  g.gif
Atrodo,kad aš-nedirbu,neturiu jokių problemų darbe,neariu antraeilėse po darbo,nevelku visų keturių namų kampų,įskaitant maisto ir rūbų visiems pirkimą,gaminimą,konservavimą,valymą,dažymą,rūpinimąsi baldais ir buitine technika...O penktadienį brangusis pareikš-man reikia pailsėt.Ir iščiuoš lakt su savo mėlynanosiais.
Taip pavirstama BOBOMIS.O ką daryt ? Aš bent išeities nematau.Aišku,išeinu ir aš retkarčiais su draugėm.Bet ar taip turi būti-vienas kairėn,kitas -dešinėn ?

Užuojauta tau 4u.gif bet taip nutinka kai santuoka lieka tik ant popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 17, 14:14)
nevelku visų keturių namų kampų,įskaitant maisto ir rūbų visiems pirkimą,gaminimą,konservavimą,valymą,dažymą,rūpinimąsi baldais ir buitine technika...

O kam viską darot? unsure.gif Aš pasiūlyčiau nusiimti nuo savo pečių tą naštos dalį, kuri susijusi tiesiogiai su vyru rolleyes.gif Kam Jūs jam rūbus perkat, skalbiat, renkat, lyginat? Nedarykit to. Vat jau dalis darbų nusisijos mirksiukas.gif Gaminimą irgi galima pakoreguot tam, kad tai nebūtų kančia cool.gif Kambarius blizginti irgi nebūtina kiekviena diena. Dėl rūpinimosi baldais ir buitine technika nieko negaliu pasakyti, nes tai ne dažnai gi, o ir malonu visai rolleyes.gif Ir šiaip - nu vyrui vis tiek dzin, tai kam plėšytis? Darykit tik tai, kas Jums ir vaikams būtina. O jis ne mažas vaikas.

Kaip suprantu pas Jus dukra jau gerokai paaugusi, gal ji gali kiek padėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 17 rugsėjo 2008 - 15:17
QUOTE(Hmmm... @ 2008 09 17, 16:15)
O kam viską darot? unsure.gif Aš pasiūlyčiau nusiimti nuo savo pečių tą naštos dalį, kuri susijusi tiesiogiai su vyru rolleyes.gif Kam Jūs jam rūbus perkat, skalbiat, renkat, lyginat? Nedarykit to. Vat jau dalis darbų nusisijos mirksiukas.gif Gaminimą irgi galima pakoreguot tam, kad tai nebūtų kančia cool.gif Kambarius blizginti irgi nebūtina kiekviena diena. Dėl rūpinimosi baldais ir buitine technika nieko negaliu pasakyti, nes tai ne dažnai gi, o ir malonu visai rolleyes.gif Ir šiaip - nu vyrui vis tiek dzin, tai kam plėšytis? Darykit tik tai, kas Jums ir vaikams būtina. O jis ne mažas vaikas.

Kaip suprantu pas Jus dukra jau gerokai paaugusi, gal ji gali kiek padėti?

Pritariu pilnumoje. Pas mane tokia bloga situacija nebuvo, bet vyras bandė viską sukraut ant manęs. Aš nepasidaviau - ir man su nku, ir aš pavargau, o kas man išlygina, gal tu valgyti šiandien padaryk. Dar parėjusi iš darbo iškarto pradėdavau skųsti nuovargiu (dirbau per kelis darbus).
Po truputi padėtis pasitaisė - jei aš negaminu - vyras gamina, jei aš nesurenku skalbinių - jis surenka ir t.t. Kai nori, kad jam ką nors išlyginčiau (paprastus drabužius išsilygina pats) - gražiai paprašo.
Aišku, buvo dėl to ir pykčių, ir nuoširdžių pokalbių, bet per dvylika vedybinio gyvenimo metų apsitrynėm.
Manau, kad svarbiausia poroje, tai interesas, tiksliau abipusis noras gyventi KARTU.
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 09 17, 21:06)
Pritariu pilnumoje. Pas mane tokia bloga situacija nebuvo, bet vyras bandė viską sukraut ant manęs. Aš nepasidaviau - ir man su nku, ir aš pavargau, o kas man išlygina, gal tu valgyti šiandien padaryk. Dar parėjusi iš darbo iškarto pradėdavau skųsti nuovargiu (dirbau per kelis darbus).
Po truputi padėtis pasitaisė - jei aš negaminu - vyras gamina, jei aš nesurenku skalbinių - jis surenka ir t.t. Kai nori, kad jam ką nors išlyginčiau (paprastus drabužius išsilygina pats)  - gražiai paprašo.
Aišku, buvo dėl to ir pykčių, ir nuoširdžių pokalbių, bet per dvylika vedybinio gyvenimo metų apsitrynėm.
Manau, kad svarbiausia poroje, tai interesas, tiksliau abipusis noras gyventi KARTU.

drinks_cheers.gif Padarau valgyt ir krentu ant sofos prie teliko atsidusdama kaip nusikaliau,už kelių minučių girdžiu,kad vyras indus plauna.Jai manyčiau,kad ir indus dar privalau išplaut,tai ir plaučiau ir nieks nepastebėtų,kad aš irgi pavargau.Pažystu vieną moterį kuri dirba ir namie viską daro ir daržus susikasa ir remontus pasidaro,o vyras laisvalaikį tik savo aistroms leidžia žvejybai,medžioklei.Pati kalta,nes visą gyvenimą įrodinėja,kad ji supermoteris,viską suspėjanti,viską sugebanti ir t.t.Paskui dejuoja,kad viską ji viena visą gyvenimą daro,o dabar su metais ir persunku daros,bet negi pakeisi tokias nusistovėjusias šeimos tradicijas,vyras nebesupranta ko ji iš jo nori.
Man kažkada vyras bandė pasakyt,kad neturi kada daržo sukast nes jam diplominis ir t.t.,kad galėčiau ir pati,nes jo mama tai pati susikasa,tai atsakiau,kad aš ne kitos ir pas mane yra savos taisyklės,daugiau daržo neturim,bet ir klausimų vyrui nebekyla.
Atsakyti
Ne,nu šaunios jūs,mergicos.Bet man taip neišeina.Jei aš nepadarysiu-žinau,kad 2-3metus ir bus nepadaryta.Jei neišplausiu-ir bus 3-4mėnesius.Kantrybė brangesnė...Gaunas uždaras ratas-saugodama savo kantrybę pavargstu ir prisinervinu. doh.gif Taip,aš supermoteris.Ir kaip dabar tą durnių įjungt,kol dar visai galų neatidaviau...Jūsiškiai BANDO suprast,maniškis tą daryt griežtai atsisako.Netiesiogiai,žinoma.
O skirtis...draskytis,nervintis...Skirčiaus tik tuo atveju,jei būčiau 100 proc savarankiška,galėčiau jam nupirkt kokį butuką ir išgrūst iš namų.Dabar to nėra.O diedai...visi labai panašūs. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2008 09 18, 08:27)
diedai...visi labai panašūs.  tongue.gif

aha ir baime likti vienai ir kas mane ims paskui isvis ania?? bigsmile.gif
geriau tyliai durniu ijungus ir nugyvensiu taip gyvenima doh.gif
nu kaip sakoma nenori zmogus buti laimingu-niekuom jam nepadesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 09 18, 09:32)
aha ir baime likti vienai ir kas mane ims paskui isvis ania??  bigsmile.gif
geriau tyliai durniu ijungus ir nugyvensiu taip gyvenima  doh.gif
nu kaip sakoma nenori zmogus buti laimingu-niekuom jam nepadesi  schmoll.gif

Baimės pas mane nėra niekam.Tuo labiau likt vienai-nemanau,kad laimė gali ateiti,tik būnant su kokiu tai diedu.Ir aš ne daiktas,kad mane imtų-sakau tai ne todėl,kad kažką parodyčiau ax.gif ,o todėl,kad nematau sau lygaus vyro.Buki jie...pasikėlę...apsileidę...
Laimingi būti nori visi,tik ne visiem vienodai išeina.Vieni savo gyvenimą tvarko audringai,su trenksmu,kiti tyliai ir atkakliai.
Ir aš žinau,kad būsiu laiminga,nes VISADA pasiekiu to,ko noriu.
Vadinkit mane kvaila optimiste-aš ir pati tyliai iš savęs pasišaipau.Bet jei dar pradėčiau save graužt...tada gal tikrai-taip ir nugyvenčiau savo varganą gyvenimą...
Atsakyti