Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Kristuks, pas mus dabar vonioje bute plyteles ne iki lubu ir nieko ten blogo. Man grazu. O dekoro nedeciau, kam taip aukstai grazu daikta kisti mirksiukas.gif. O su dekoriniu plyteliu pametymu manau gera ideja. O juodu grindu nedaryciau - juk ant ju viskas matysis. Baltu irgi nenoriu, nes turejau. Visiskas absurdas doh.gif. Juk yra visokiu graziu spalvu, manau kazka tikrai isrinksi.
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2008 07 10, 16:47)
o naudotos dvarcioniu keramikos plyteles? Gal galetum foto imesti ax.gif niekaip neapsisprendziu ar imti sias plyteles ar ieskoti kazko brangiau tik neaisku ar geriau... blush2.gif

Plytelės tai iš DK, bet jau prieš 6 metus pirktos aš kalbėjau būtent apie spalvinį variantą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 10, 17:06)
O juodu grindu nedaryciau - juk ant ju viskas matysis.

pas mus grindys tokios kaip sokoladines spalvos kaip sienu foto su katinu wub.gif tai vat musu grindys tokios kad jau viskas matosi tai faktas doh.gif net vyras sako ale tik isplovei o net suns serelis ir tas matosi doh.gif turesiu vargo vakariens su plovimu ale kai as nesu super duper pedantiska tai tiek to jau bet jei yra laaabai tvarkingu tai tikrai bus sunku tongue.gif as megstu grindis vakarais plautis kad ryte svaru butu na o per diena kas prisinesa nekreipiu demesio ax.gif
Atsakyti
na gal kas pades ikelti foto ? kaip tai nera pas mane to ikelimo langelio g.gif

Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 10, 17:05)
na gal kas pades ikelti foto ? kaip tai nera pas mane to ikelimo langelio  g.gif

nezinau kodel, bet daugumoje temu neleidzia ikelti per ta langeli, tuomet lieka kitas variantas - ikelti foto i tinklapi, pvz public.fotki.com arba photobucket.com ir tada jau cia nuoroda imesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 10, 17:55)
Plytelės tai iš DK, bet jau prieš 6 metus pirktos aš kalbėjau būtent apie spalvinį variantą wub.gif

aisku, aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 09, 10:17)
koks miestas?

Kaunas 4u.gif plyteliu meisto vis dar nerandam, labai atsargiai renkames, po to kai su santechnikais taip susimovem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dievaite @ 2008 07 11, 07:26)
Kaunas  4u.gif plyteliu meisto vis dar nerandam, labai atsargiai renkames, po to kai su santechnikais taip susimovem  doh.gif

suprantama, vat siauliuose galeciau parekomenduot nebloga meistriuka, bet del kauno vargiai doh.gif
Atsakyti
Dedu ViktorijosG atsiųstas vonios nuotraukytes:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Labai gražios plytelės,o kas ten bus kur dar tuščia? kur pirktos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 11 liepos 2008 - 14:49
aciu labai rimvydai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
plyteles pirkom irise ten kur nedaklijuota bus veidrodis ir kabes raguvos baldu credo spintele jei tik MB suspes tai gal snd ir pakabins jei ne tai tik pirmadieni smile.gif siaip kai pirkom spintute nepagalvojom kad ploti reikia derinti su duso sienele tai bus 10cm issikisusi jei nebutu palikta vieta veidrodziui ir ale dekoro plytutes tai drasiai lekciau keisti i ilgesne bet siauresne bet dabar apkeitus nei penki nei desimt iseitu veidrodis necentre tai po ilgu svarstymu nusprendem palikti kaip yra ir nekreipti demesio mirksiukas.gif
ta siena kur apklijuota gelem tai cia yra kamino siena tai Wc ir skalbianke tokiose ale nisose smile.gif labai norejosi i nauja vonia ir nauja skalbianke ale jau MB sako kad cia man per riebu bus skalbianke formos mile tai speju dar kokiu 100metu tarnaus
jau kai gausiu pinigelius begsiu pirkti visas smulkmenas seniuose kai buvau ziuriu pkabinamas sepetys is toli toooks wub.gif bet kai priejau ir pamaciau kaina doh.gif 135lt tai nekas tuomet tai reiks pirkti pigesnius variantus smile.gif
bet jei kas nores detis tokios spalvos grindis tai nepatariu kaip viskas matosi doh.gif tai niekad nepagalvociau blink.gif
virs wc padarem dureles nes ten skaitliukas tai paprasiau desnes kad darytu padarys 2lentyneles db kolkas viena tai bus susideti mano dalykeliam ir visokiem vonios prieziuros pricendalam smile.gif tai va plyteles nebrangios sienu 32lt su centais grindu 37lt su centais dekoro apie 50lt kvadratas smile.gif meistrai kaip tai nupeike kad dydziai nevienodi nes mes kai pirkom kaip tai nepagalvojom bet kai atskira siena klijavom tai del siuliu vienodai kilo tik bedu prie kriaukles kur bus turejo buti 3 bet niekaip neisejo padaryti lygiai tai padarem dvi tongue.gif na dar reikia sumastyti kaip graziai gyvatuko tuos vamzdzius paslepti ale turbut pirksiu tokias ale smilgas (sausas skaas) na kur buna puokstese ir apsuksiu graziai, , prisegsiu koki drugeli raudona dar skalbiniam laukia pintine balta arba ruda neapsisprendziu, dar vyras betampydamas pirmyn atgal veidrodi iskele apacios desini kamputi tai dar ten ikisiu drugeli ir bus gerai drinks_cheers.gif
na va kiek prirasiau blush2.gif laukiu komentaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 11, 16:11)
aciu labai rimvydai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prašom prašom wub.gif
Niu man tai labai labai wub.gif , nes pati tokį pat spalvinį variantą noriu imti... Tik aš labiau linkstu prie vienu tonu tamsesnių. Pas jus langas tai atrodo visai šviesu, o kaži kaip vakarais ar sienos irgi tokios šviesios atrodo??? Jaučiu ir mums teks imti šį šviesesnį variantą bijau nutamsinti g.gif O grindys sakot labai pretenzingos? Irgi niekada nepagalvočiau biggrin.gif O kaži ką tokio panašaus ieškoti, kad nebūtų tokios pretenzingos gal kokių su smulkiais taškučiais kaip smėliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 09, 22:10)
na as nemanau kad vonia ta vieta kad reikia ziureti grozio man rodos estetika turi derintis su patogumu  smile.gif o tas laiptukas jei netycia suslaps ar nebus slidu as tai ziuriu labiau i praktiskaja puse  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma... mes dar tik mastom kaip cia padarius biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Viktorijag @ 2008 07 11, 15:11)
1. bet jei kas nores detis tokios spalvos grindis tai nepatariu kaip viskas matosi 

2.  meistrai kaip tai nupeike kad dydziai nevienodi nes mes kai pirkom kaip tai nepagalvojom

1. Labai grazi ta sokoladine spalva... vis ziuredavau parduotuvese butent i tokias ir net nepagalvodavau, kad taip viskas gali ant ju matytis kaip sakai

2. man krito truputi i akis ta siena, kur margos plyteles eina salia vienspalviu del dydziu skirtumo blush2.gif , bet tos margos grazios wub.gif
Atsakyti