aciu labai rimvydai
plyteles pirkom irise ten kur nedaklijuota bus veidrodis ir kabes raguvos baldu credo spintele jei tik MB suspes tai gal snd ir pakabins jei ne tai tik pirmadieni

siaip kai pirkom spintute nepagalvojom kad ploti reikia derinti su duso sienele tai bus 10cm issikisusi jei nebutu palikta vieta veidrodziui ir ale dekoro plytutes tai drasiai lekciau keisti i ilgesne bet siauresne bet dabar apkeitus nei penki nei desimt iseitu veidrodis necentre tai po ilgu svarstymu nusprendem palikti kaip yra ir nekreipti demesio
ta siena kur apklijuota gelem tai cia yra kamino siena tai Wc ir skalbianke tokiose ale nisose

labai norejosi i nauja vonia ir nauja skalbianke ale jau MB sako kad cia man per riebu bus skalbianke formos mile tai speju dar kokiu 100metu tarnaus
jau kai gausiu pinigelius begsiu pirkti visas smulkmenas seniuose kai buvau ziuriu pkabinamas sepetys is toli toooks

bet kai priejau ir pamaciau kaina

135lt tai nekas tuomet tai reiks pirkti pigesnius variantus
bet jei kas nores detis tokios spalvos grindis tai nepatariu kaip viskas matosi

tai niekad nepagalvociau
virs wc padarem dureles nes ten skaitliukas tai paprasiau desnes kad darytu padarys 2lentyneles db kolkas viena tai bus susideti mano dalykeliam ir visokiem vonios prieziuros pricendalam

tai va plyteles nebrangios sienu 32lt su centais grindu 37lt su centais dekoro apie 50lt kvadratas

meistrai kaip tai nupeike kad dydziai nevienodi nes mes kai pirkom kaip tai nepagalvojom bet kai atskira siena klijavom tai del siuliu vienodai kilo tik bedu prie kriaukles kur bus turejo buti 3 bet niekaip neisejo padaryti lygiai tai padarem dvi

na dar reikia sumastyti kaip graziai gyvatuko tuos vamzdzius paslepti ale turbut pirksiu tokias ale smilgas (sausas skaas) na kur buna puokstese ir apsuksiu graziai, , prisegsiu koki drugeli raudona dar skalbiniam laukia pintine balta arba ruda neapsisprendziu, dar vyras betampydamas pirmyn atgal veidrodi iskele apacios desini kamputi tai dar ten ikisiu drugeli ir bus gerai
na va kiek prirasiau

laukiu komentaru