Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Kristuks @ 2008 07 09, 23:49)
Sveikos,
noriu dar Jūsų patarimo ar nuomonių...
Jei vonios aukštis 2,5m, kažin, kaip atrodys, kad iki 2,2m eis baltos plytelės, o tada iki lubų (30сm) bus dažyta... ir lubos tada dažytos baltai...Ir kaip tas apipavidalinamas parėjimas nuo plytelių prie dažomos sienos? ar būtinas koks dekoras????

ačiū iš anksto... 4u.gif  smile.gif

man atrodo,kad jei plyteles bus sviesios, tai turetu buti grazu. dekora virsuj deciau plona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 10, 07:20)
man atrodo,kad jei plyteles bus sviesios, tai turetu buti grazu. dekora virsuj deciau plona  4u.gif

ačiū už nuomonę... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 07 09, 21:49)
Sveikos,
noriu dar Jūsų patarimo ar nuomonių...
Jei vonios aukštis 2,5m, kažin, kaip atrodys, kad iki 2,2m eis baltos plytelės, o tada iki lubų (30сm) bus dažyta... ir lubos tada dažytos baltai...Ir kaip tas apipavidalinamas parėjimas nuo plytelių prie dažomos sienos? ar būtinas koks dekoras????

ačiū iš anksto... 4u.gif  smile.gif

man tai atrodo kad tas tarpas truputi per mazas, kiek teko matyti, tai tas atstumas kur kas didesnis. apdailai yra visokiausiu dekoru ir kampeliu, meistrai moka netgi is paciu plyteliu padaryti grazius kampus. mes tai klijavom plyteles iki pat lubu, todel nereikejo spresti galvosukio del apipavidalinimo
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 07 10, 08:35)
ačiū už nuomonę... smile.gif  4u.gif

O sakykit kiek kvadratų Jūsų vonia užima, nes kiek esu mačius tokių sprendimų yra gražu jei vonia nemaža, nes kitu atveju dar labiau mažina ir bent jau mano skoniui blush2.gif atrodo nekaip...
Atsakyti
ačiū už nuomonę... smile.gif  4u.gif

esu dariusi taip. virs vonios liko 30 cm dazytos sienos, ant kitu dvieju dar daugiau, o ketvirta isvis dazyta.
nieko nedejom. jei desi dekora - tik isryskinsi riba kur baigiasi plyteles. nzn ar verta atkreipt i tai demesi g.gif siaip manosios plyteles sviesios- smelines tarsi tokios (is DK) , dazai balti. viskas thumbup.gif
Atsakyti
Vonios kambariukas nedidelis mūsų... 4u.gif
Planuojam ant sienų dėti baltas plyteles (blizgias) 20x20cm, ir kaip dekorą - tos pačios spalvos baltas blizgias, ant kurių nupiešti grafiniai paveikslėliai... tai tas plyteles tiesiog "pamėtysim" tarp tų baltų...
Grindis tada turbūt reikia daryti juodas... kad truputį atmuštų spalvą...
O dėl to tarpo palei lubas (30cm), dabar galvoju, jad gal jo visai nepalikti (ta prasme iki pat lubų dėti plyteles)... arba jei ir palikti, tai perėjimą nuo plytelių į dažymą neakcentuoti.... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
manau kad dekoras virsuj nereikalingas... ypac kokia juostele schmoll.gif nes tadatrauks aki ir visi klausines- plyteliu pritrukot? lotuliukas.gif
juokauju.
aisku-cia skonio reikalas.
o kaip mano vyras sako : "Skonio neturejimas- irgi skonis" lotuliukas.gif
Atsakyti

Grindis tada turbūt reikia daryti juodas... kad truputį atmuštų spalvą...

na nebutinai juoda, nebent taip norisi. prie baltu plyteliu labai daug galima priderint spalvu. manau graziai ziuretusi raudonos grindu plyteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 07 08, 13:16)
As tu zalsvu grindu tiktai nedesiu(nors maciau ta derinuka)Na nelabai noris turet tokia zalsva dezute g.gif (jau turiu persikini saliona doh.gif ir sienos ir lubos persikines,tik lubos tokios svelnesnes spalvytes..gailiuos dabar vyro paklausius,as norejau baltu lubu)tai va grindims esu nuziurejus tokias rudas dryzuotas (tipo bambukines plyteles..taip ir vadinasi"BAMBU")Labai neblogai ziuris kai vienos,bet va nezinau kaip ten bendras vaizdas bus g.gif O sienas galvoju komponuot irgi su panasiom plytelem kaip grindu tik siek tiek sviesenem,bet irgi siek tiek padryzuotos...na ir tom zalsvom,kazkur iterpiant tuos vysniu ziedus.Viso piesinio det nenoriu,kazko mazokas jis man ir nesiziuri g.gif tai tik tas pavienes  zieduotas plyteles desiu.O del plyteliu tarpuku ,tai dar net nezinau,nepagalvojau apie juos,bet mano meistriukas tikras auksarankis,tai manau padarys taip kad nepasigailesiu thumbup.gif

isiterpsiu i diskusija smile.gif
man patare grindis daryti zalias, sienas baltas, siek tiek idedant dekoro su gelem. vonia apklijuoti zalia mozaika.
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2008 07 10, 13:11)
isiterpsiu i diskusija smile.gif
man patare grindis daryti zalias, sienas baltas, siek tiek idedant dekoro su gelem. vonia apklijuoti zalia mozaika.

geras pasirinkimas wub.gif Pas mano tėvus panašiai, tai liuks atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 10, 15:38)
geras pasirinkimas wub.gif Pas mano tėvus panašiai, tai liuks atrodo wub.gif

o naudotos dvarcioniu keramikos plyteles? Gal galetum foto imesti ax.gif niekaip neapsisprendziu ar imti sias plyteles ar ieskoti kazko brangiau tik neaisku ar geriau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gied: 10 liepos 2008 - 15:49
na va o mes tik ka baigem dusa montuoti liks tik spintele pakabinti 4u.gif ale kai sumontavom dusa tai pamatem kelis musu netikslumus bet ... ai neimsiu i galva veliau nufotkinsiu smile.gif
Atsakyti