Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

Labas rytas, visoms 4u.gif
Plyteles jau pas mani klijuoja, arba bent jau turėtų mirksiukas.gif Dabar vonią renkuos doh.gif Dar vienas košmaras.
Apžiūrinėju Ravak ROSA, pasakykit, man tos kurios jau tokią turit, ar ta dušo sienutė atsidaro į kurią nors pusę, ar jau kaip pritvirtinta, taip ir yra? Klasiu dėl to, ar nesudaro nepatogumų valant vonią, jei ji visiškai stacionariai pritvirtinta g.gif Ir dar dėl to paties valymo, ar patogu valant, kad pati vonia tokia plati, ar nereikia rėpliot į vonią, kad kampus prie sienos pasiekt?
Buvau nusižiūrėjus Practic, bet, kad bjaurybė, per ilga 5 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 07 09, 09:29)
Labas rytas, visoms  4u.gif
Plyteles jau pas mani klijuoja, arba bent jau turėtų  mirksiukas.gif Dabar vonią renkuos  doh.gif Dar vienas košmaras.
Apžiūrinėju Ravak ROSA, pasakykit, man tos kurios jau tokią turit, ar ta dušo sienutė atsidaro į kurią nors pusę, ar jau kaip pritvirtinta, taip ir yra? Klasiu dėl to, ar nesudaro nepatogumų valant vonią, jei ji visiškai stacionariai pritvirtinta  g.gif Ir dar dėl to paties valymo, ar patogu valant, kad pati vonia tokia plati, ar nereikia rėpliot į vonią, kad kampus prie sienos pasiekt?
Buvau nusižiūrėjus Practic, bet, kad bjaurybė, per ilga 5 cm  doh.gif

turiu Ravak Rosa II, turejau tiesiog Rosa. su valymu viskas gerai. pasilenkusi tikrai pasieki valyti visus kampus ir sieneles. aisku-dar patogiau ja issiplauti kai sedi viduje ax.gif lenktis nereikia lotuliukas.gif bet rimatai- kaskart nusimaudziusi, kai prausiuosi po dusu , iskart ir vonia su kempine isplaunu. o jau kai kartais generaliskai plaunu su kokia priemone, tai tikrai stovedama ant grindu pasiekiu. juk giliausia viea ,ak ipoir sienute 1,05 m, tai cia gi tikrai pasieki pasilenkusi.
bet pas mane bejokiu sieneliu. tai del ju darinejimosi nzn ka pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Dievaite @ 2008 07 09, 06:54)
smile.gif Sveikos mergaites  4u.gif  pagaliau prisiruosem remontuotis  thumbup.gif  thumbup.gif gal galit koki plyteliu meistra parekomenduot? Plyteles jau kaip ir issirinkom, sienos irgi jau beveik paruostos, bet niekaip normalaus meisto nerandam  doh.gif

koks miestas?
Atsakyti
Nu va ziuriu jau ne viena tuoj tures ka parodyti mums cia biggrin.gif Lauksim foto tu, kurioms jau deda plytelemis vonias 4u.gif Kaip jums faina, o man dar kaip toli iki to doh.gif

Ar daretes kuri nors prie vonios is plyteliu laiptuka? 4u.gif Vis neiseina man is galvos ar patogu prie pat vonios prieiti, kai pvz galva plauni ar vonia valyti reikia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 09, 13:18)

Ar daretes kuri nors prie vonios is plyteliu laiptuka?  4u.gif  Vis neiseina man is galvos ar patogu prie pat vonios prieiti, kai pvz galva plauni ar vonia valyti reikia...  g.gif

man vonioj laiptukai tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Juk ten vistiek prisitaško vandens, ar su šlapiom kojom lipi, tai didelė tikimybė paslysti.

Kažkur skaičiau, kad EUropoj (o gal Amerikoj, vienžo nelabai svarbu, be to nežinau, ar tai tiesa biggrin.gif ), miršta (žūns) daugiau žmonių dėl paslydimų negu ten kuo vėžio ar nuo kažko
Atsakyti
jus turbut neteisingai laiptuka isivaizuojate ax.gif todel ir galvojat kad aspistaskius jis slidus ar mirtinia pavojingas. nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 09, 11:18)
Nu va ziuriu jau ne viena tuoj tures ka parodyti mums cia  biggrin.gif  Lauksim foto tu, kurioms jau deda plytelemis vonias  4u.gif  Kaip jums faina, o man dar kaip toli iki to  doh.gif

Ar daretes kuri nors prie vonios is plyteliu laiptuka?  4u.gif  Vis neiseina man is galvos ar patogu prie pat vonios prieiti, kai pvz galva plauni ar vonia valyti reikia...  g.gif

pas mus nera jokiu laiptuku ir del to tikrai ne maziau patogu
Atsakyti
as tai prazuvusi su vonios plytelem doh.gif tokiou kokiu noriu, nera arba be proto brangios. uzsakinet is katalogu nemacius realybej - biski bijau, bo jau buvo, kad issirinkau, nuvariua i salona, o ten tokios spalvos net nera - nuotraukos kokybe tokia blink.gif
ilindau siandien i Versace keramikos puslapi - nu grozybiu yra wub.gif aisku, biski ir nelabai tokiu yra, bet kur man prie dusios tai nemazai - prisikopinau blush2.gif eisiu rinktis ir pasku ieiskot po musu parduoptuves kazko panasaus, bo netikiu, kad versace ipirkciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2008 07 09, 12:21)
man vonioj laiptukai tai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . Juk ten vistiek prisitaško vandens, ar su šlapiom kojom lipi, tai didelė tikimybė paslysti.

Galbut supratai taip, kad as tiesiog vonios kabaryje noriu laiptelio 4u.gif bet ne ta norejau pasakyti... noriu vonios krasta mozaikinem klijuoti ir galvoju padaryti toki kaip laipta... Tik va neisivaizduoju ar nekils sunkumu ir nepatogumu per ji g.gif juk prie pat vonios krasto kaip ir neimanoma prieiti...

QUOTE(emrata @ 2008 07 09, 14:21)
pas mus nera jokiu laiptuku ir del to tikrai ne maziau patogu

As tik del grozio noriu.. 4u.gif

QUOTE(ooo @ 2008 07 09, 15:23)
ilindau siandien i Versace keramikos puslapi - nu grozybiu yra  wub.gif  aisku, biski ir nelabai tokiu yra, bet kur man prie dusios tai nemazai - prisikopinau  blush2.gif  eisiu rinktis ir pasku ieiskot po musu parduoptuves kazko panasaus, bo netikiu, kad versace ipirkciau  doh.gif

na kaip cia pasakius... g.gif kazko panasaus i Versace pigiai turbut taip ir nerasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 09, 19:32)
na kaip cia pasakius...  g.gif  kazko panasaus i Versace pigiai turbut taip ir nerasi  biggrin.gif

nu visai pigiai neiskau - tik pigiau ax.gif bet tokio stilaius klasikinio musu parduotuvese nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 07 09, 19:32)
As tik del grozio noriu..  4u.gif
g.gif  kazko panasaus i Versace pigiai turbut taip ir nerasi  biggrin.gif

na as nemanau kad vonia ta vieta kad reikia ziureti grozio man rodos estetika turi derintis su patogumu smile.gif o tas laiptukas jei netycia suslaps ar nebus slidu as tai ziuriu labiau i praktiskaja puse mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu dar Jūsų patarimo ar nuomonių...
Jei vonios aukštis 2,5m, kažin, kaip atrodys, kad iki 2,2m eis baltos plytelės, o tada iki lubų (30сm) bus dažyta... ir lubos tada dažytos baltai...Ir kaip tas apipavidalinamas parėjimas nuo plytelių prie dažomos sienos? ar būtinas koks dekoras????

ačiū iš anksto... 4u.gif smile.gif
Atsakyti