Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Lilajar @ 2008 07 30, 20:16)
Paziurek Ikea pasiulymus. Tikrai turi mediniu su kojomis. Del metaliniuneprisimenu. Gal irgi yra  g.gif

OK, bandysiu paziuret 4u.gif jei rasiu, tai tada jau ieskosiu, kas jais prekiauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 30, 20:18)
OK, bandysiu paziuret  4u.gif  jei rasiu, tai tada jau ieskosiu, kas jais prekiauja  ax.gif

Ziurek lenkiskame puslapyje www.ikea.pl. As turiu vyruko kontaktus, kuris is Lenkijos parveza. Zinau, kad pries naujuosius SM pas ji uzsakinejo, tai liko patenkintos atvezimu, nes viskas buvo laiku ir kaip zadeta.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 30, 20:25)
Ziurek lenkiskame puslapyje www.ikea.pl. As turiu vyruko kontaktus, kuris is Lenkijos parveza. Zinau, kad pries naujuosius SM pas ji uzsakinejo, tai liko patenkintos atvezimu, nes viskas buvo laiku ir kaip zadeta.

jau paziurejau - viena kaip ir beveik tiktu, tik ten abi lentyneles ispjautos taip, tarsi vandensnubegimas butu i gridis padarytas, o man reik kad nebutu ispjauta, nes nubegimas i siena nuvestas.
bandysiu tolaiu ieskot, nerasiu, tai teks toki uzsisakinet unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes visos! smile.gif
Na praejo siek tiek laiko, susideliojo mitys rodos, o dar siandien teko pabuvot vienoje santechniniu prekiu parduotuveje ir ten dirbantis vaikinukas ideja del tualeto vietos pametejo, na ir kaip realia galimybe...
viska sudeliojus gautusi toks vaizdas:
user posted image

user posted image

user posted image

ka manot mergytes? blush2.gif
Siaip is esmes tualeto statyt nelabai pasirodo iseis prie priesingos puses...na aisku labai norint iseitu, taciau tuomet susikeltu visos grindys, o siuo atveju tereiktu slenkstuko-laiptuko palei pacia siena, nes kanalizacijos zidynys yra tame kampe kur vonia, va g.gif
Va ziuriu ir galvoju, gal tai ir bus tas optimaliausias variantas...na is ties del to ir prasau Jusu visu ivertinimo, nes bijau, kad pati vel nematau kokiu kabliuku doh.gif
beje ant vonios krasto bus duso sienele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolcik: 30 liepos 2008 - 23:35
siaip gal ir nieko projektelis, tik dabar galvoju ar ne per daug tu spinteliu ir kaip atrodys jos realiai: ar neuzgriozdins kambario g.gif nors gal..
Atsakyti
Jolcik, o kam ta geltona įstriža siena?
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2008 07 31, 06:43)

cia kaip suprantu yra pavaizduota zemesne siena, kazkas tokio kaip palepese
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jau keleta dienu skaitau jusu foruma. Gal padesit ir man blush2.gif
Ruosiames daryti remonta, ir jau susimasciau apie vonios irengima.
Vonios ismatavymai 3m*2 m, viskas butu puiku jei ne vienas kampas kuris "suvalgo" 84cm3 (yra parodyta piesiny). Durys yra kaip tik pries ta kampa ( ten kur svoti zema lentyna). Viska suplanavau, bet neliko vietos skalbimo mashinai sad.gif
Gal Jus turite kokiu geru ideju kaip viska butu galima "graziai sutalpint" smile.gif 4u.gif

http://public.fotki....to/paradyz.html
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2008 07 31, 07:43)

Ji pavaizduoja kaip realiai ta siena pas mus ir eina, joje dar langas ir yra, tiesiog "protingiau" su ta programyte ribu nepavyko nusipiesti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 07 31, 07:28)
siaip gal ir nieko projektelis, tik dabar galvoju ar ne per daug tu spinteliu ir kaip atrodys jos realiai: ar neuzgriozdins kambario  g.gif  nors gal..

Na gal siek tiek r persistengiau blush2.gif tiesiog isijauciau turbut per smarkiai bebraizydama ax.gif siaip manau kad tos spintutes tarp vonios ir klozeto tikriausiai ir nebus, gal toj vietoj kokias lentynele, o gal iscis nieko, aktualiausias siam etape siaip santechnikos isdestymas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 10:39)
Sveikos smile.gif
Jau keleta dienu skaitau jusu foruma. Gal padesit ir man  blush2.gif
Vonios ismatavymai 3m*2 m, viskas butu puiku jei ne vienas kampas kuris "suvalgo" 84cm3 (yra parodyta piesiny). Durys yra kaip tik pries ta kampa ( ten kur svoti zema lentyna).  Viska suplanavau, bet neliko vietos skalbimo mashinai sad.gif
Gal Jus turite kokiu geru ideju kaip viska butu galima "graziai sutalpint" smile.gif  4u.gif

O galetum parodyt kaip viskas atrodo isvirsaus? t.y. brezinuka su matmenimis kokiais...kazkaip dabar sunku isivaizduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 08:39)
Sveikos smile.gif
Vonios ismatavymai 3m*2 m, viskas butu puiku jei ne vienas kampas kuris "suvalgo" 84cm3 (yra parodyta piesiny). Durys yra kaip tik pries ta kampa ( ten kur svoti zema lentyna).  Viska suplanavau, bet neliko vietos skalbimo mashinai sad.gif
Gal Jus turite kokiu geru ideju kaip viska butu galima "graziai sutalpint" smile.gif  4u.gif

Jeigu duris pavyktų perkelti priešais WC ir bide, į tą kampą tilptų skalbyklė, jei ne reiktų pagalvoti apie vietą prie arčiau kriauklės g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 07 31, 10:05)
Papildyta:
Na gal siek tiek r persistengiau  blush2.gif  tiesiog isijauciau turbut per smarkiai bebraizydama  ax.gif  siaip manau kad tos spintutes tarp vonios ir klozeto  tikriausiai ir nebus, gal toj vietoj kokias lentynele, o gal iscis nieko, aktualiausias siam etape siaip santechnikos isdestymas  4u.gif
Papildyta:

na tuomet nekreipiant demesio i spinteles projektas atrodo tvarkingai, net nelabai randu prie ko prikibt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 09:39)
Sveikos smile.gif

siaip tai esu macius nemazai variantu kuomet po kriaukle stato skalbimo masinas, jas graziai apipavidalindami, zinoma neisivaizduoju kaip tokiu atveju daroma del vamzdynu, matyt panasiai kaip su pakabinamais klozetais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainyte @ 2008 07 30, 17:30)
Gal reiks ir man su vyru pas juos apsilankyti 4u.gif  O kur Vilniuj daro tuos projektėlius, nes jie dvi parduotuves turi, ar daugiau? Gal kuriai darė, gal galit pasidalinti atsiliepimais? Nes visai man patiko vienos Dvarčionių keramikos plytelės internete, bet nežinau ar visas sienas vienodai klijuoti, ar kokį raštelį dėlioti, ar juostelę dėti ar ne... tai gal patartų mums, papaišytu, o tada gal ir nusipirktumėm ir nebereiktų laiko leisti statybinių prekių parduotuvėse. ax.gif

Pasidalinkit prašau patirtim, būsiu dėkinga  smile.gif

Man rodosi, kad tik viena parduotuve yra vilniuje - Vytenio gatvej, uz Ardenos.
Atsakyti