Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

http://public.fotki....nataister/foto/
ikeliau dar 2 foto, bet nezinojau kaip irasyt ismatavimus doh.gif
pati ilgiausia siena 2,5 m, sienos ilgis kur yra kriaukle- 170 cm. Kampo ismatavymai 70 cm * 100 cm.

Tikiuosi gerai paiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 11:39)
Sveikos smile.gif
Jau keleta dienu skaitau jusu foruma. Gal padesit ir man  blush2.gif
Ruosiames daryti remonta, ir jau susimasciau apie vonios irengima.
Vonios ismatavymai 3m*2 m, viskas butu puiku jei ne vienas kampas kuris "suvalgo" 84cm3 (yra parodyta piesiny). Durys yra kaip tik pries ta kampa ( ten kur svoti zema lentyna).  Viska suplanavau, bet neliko vietos skalbimo mashinai sad.gif
Gal Jus turite kokiu geru ideju kaip viska butu galima "graziai sutalpint" smile.gif  4u.gif

http://public.fotki....to/paradyz.html

Man didziausia problema siam projekte ta, kad tikrai ten netelpa ir bide ir klozetas.
Arba telpa is dedos, bet naudotis bus tragiskai nepatogu - dek bidete, gal kuri mergaite is turinciu tau paporins, kaip ir kas ir prie ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 31, 13:02)
siaip tai esu macius nemazai variantu kuomet po kriaukle stato skalbimo masinas, jas graziai apipavidalindami, zinoma neisivaizduoju kaip tokiu atveju daroma del vamzdynu, matyt panasiai kaip su pakabinamais klozetais  g.gif

Ar ne per aukštai tuomet kriauklė? Aš baisiai noriu, kad stalviršis eitų nuo kriauklės iki pat pabaigos, kur skalbimo mašina stovi, bet kriauklė tuomet labai aukštai gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 07 31, 11:16)
Ar ne per aukštai tuomet kriauklė? Aš baisiai noriu, kad stalviršis eitų nuo kriauklės iki pat pabaigos, kur skalbimo mašina stovi, bet kriauklė tuomet labai aukštai gaunas  g.gif

vat kaip su auksciu tikrai nzn, gal cia tik mes neprate kad auksciau butu kriaukles smile.gif nes tikrai ne vienam zurnale esu macius tokiu variantu g.gif
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 07 31, 11:15)
Man didziausia problema siam projekte ta, kad tikrai ten netelpa ir bide ir klozetas.
Arba telpa is dedos, bet naudotis bus tragiskai nepatogu - dek bidete, gal kuri mergaite is turinciu tau paporins, kaip ir kas ir prie ko biggrin.gif

dabar kai ikele dar dvi foto tai is ju matosi, kad tikrai mazai vietos ir bide ir klozetui, nors tos sienos ismatavimu nezinom, gal ten pakankamai nemazas atstumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 31, 13:21)
vat kaip su auksciu tikrai nzn, gal cia tik mes neprate kad auksciau butu kriaukles smile.gif nes tikrai ne vienam zurnale esu macius tokiu variantu  g.gif

pas amne kriaukle bus klozeto aukstyje - 84.5 cm g.gif skalbenke irgi kazkas panasaus aukstis g.gif
Atsakyti
aisku dar vienas variantas tas, kad gal buna zemesniu skalbimo masinu, nors turbut ju aukstis standartinis, tik va plociai ir gyliai skiriasi
Atsakyti
Skalbyklių aukštis ~90 cm, standartinis gylis 60+5 cm. Jeigu darai spintelę su dideliu stalviršiu vienam lygyje, kriauklę gali daryti įleidžiamą į stalviršį ir nemažo beveik karališko pločio 55-60 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makarska: 31 liepos 2008 - 12:36
pas mane buvo stalviršis ir ėjo virš skalbimo mašinos
Kriauklė buvo įleista į stalviršį.

Šiaip aukštokai buvo, yrač iš pradžių keistai atrodė. Bet pripratom ir nebepastebėdavom, atrodė normalu.
Atsakyti
Pažiūrėjau planelį iš viršaus ir manau, kad bide metam lauk, o wc keičiam su dušu vietomis. Skalbyklę statom šalia kriauklės iš dešinės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2008 07 31, 13:40)
Pažiūrėjau planelį iš viršaus ir manau, kad bide metam lauk, o wc keičiam su dušu vietomis.  Skalbyklę statom šalia kriauklės iš dešinės.  biggrin.gif

Labai nebloga ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 12:14)
http://public.fotki....nataister/foto/
ikeliau dar 2 foto, bet nezinojau kaip irasyt ismatavimus  doh.gif
pati ilgiausia siena 2,5 m, sienos ilgis kur yra kriaukle- 170 cm. Kampo ismatavymai 70 cm * 100 cm.

Tikiuosi gerai paiskinau  blush2.gif

o tai kur cia duris? kazkaip nezinant duru sunku kazka ir galvot
Atsakyti
Durys priesais zema spintele
Atsakyti