Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(axa @ 2008 07 31, 13:36)
pas mane buvo stalviršis ir ėjo virš skalbimo mašinos
Kriauklė buvo įleista į stalviršį.

Šiaip aukštokai buvo, yrač iš pradžių keistai atrodė. Bet pripratom ir nebepastebėdavom, atrodė normalu.

Ahaa..vadinas man dar yra viltis biggrin.gif Nors aš tai nesu aukštaūgė, kaži ar man būtų patogu taip pakankamai aukštai g.gif
Atsakyti
Alfutia labai kompaktiška vonia, jei jau statysi dušo kabiną 90x90, tai būtinai pusapvalę, skaidriu stiklu, nes kvadratinė ir nepermatoma labai bus griozdas. Jei tinka mano idėja sukeisti wc su dušu vietomis, pagal matmenis nedidelė kriauklė suspintele tilptų priešais kabiną, o skalbyklė priešais wc. Stalviršis dėl vietos stokos netiktų.
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bandysim kazka derint
Atsakyti
QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 12:54)
Durys priesais zema spintele

jei taip tai ten labai prastas praejimas lieka, ta zema spintele tik kliuvinys.
na kai taip nedekingai viskas, tai bide tikrai reikia aukot tada.
nezinau ar iseis tiek kordinaliai keisti, bet gal, todel mestelsiu ideja, o jus jau ziurekites ar imanoma, ar tinkama:
jei iseitu duris perkelt i desine, kad jos butu pries dabartini klozeta, tai kur dabar maza spintele padaryti dusa, kur kriaukle, klozeta su bide, o kur klozetas ir duzo kabina, per visa siena po stalvirsiu skalbykle, spintele ir kriaukle, ten jau gautusi gana nemazai vietos tam reikalui.
bet sunkumai tame, kad nezinau ar duris imanoma patraukt, ir ar iseitu iki duso atvesti kanalizacija.
Atsakyti
jus man paaiskinkit kaimietei, o jus tikrai tuo bide naudojates? as buvau pries bide, bet uz pisuara vyrui biggrin.gif
Atsakyti
Vonia.... smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 07 31, 13:18)
jus man paaiskinkit kaimietei, o jus tikrai tuo bide naudojates? as buvau pries bide, bet uz pisuara vyrui biggrin.gif

man tai kaip tik atrodo, kad bide kur kas reikalingesnis negu pisuaras vyrams, manau vieno klozeto per akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 31, 12:02)
na tuomet nekreipiant demesio i spinteles projektas atrodo tvarkingai, net nelabai randu prie ko prikibt smile.gif

yeeee clap.gif yahoo.gif aciuks.gif
QUOTE(emrata @ 2008 07 31, 12:02)
siaip tai esu macius nemazai variantu kuomet po kriaukle stato skalbimo masinas, jas graziai apipavidalindami, zinoma neisivaizduoju kaip tokiu atveju daroma del vamzdynu, matyt panasiai kaip su pakabinamais klozetais  g.gif

QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 12:14)
http://public.fotki....nataister/foto/
ikeliau dar 2 foto, bet nezinojau kaip irasyt ismatavimus  doh.gif
pati ilgiausia siena 2,5 m, sienos ilgis kur yra kriaukle- 170 cm. Kampo ismatavymai 70 cm * 100 cm.

Tikiuosi gerai paiskinau  blush2.gif

Na siaip tikrai bide ir klozetas toj vietoj sunkiai telpa, pagal paskaiciavimus kaip suprantu ten net pilno metro nelieka salia duso g.gif
o del kriaukles ir skalbimo masinos, galbut tiktu Ravak siuloma Praktik serijos kriaukle (tik tikiuosi nenusizengiau cia kokio taisyklem del reklamos, na tiesiog man cia tinkamiausias variantas atrodo blush2.gif ), stai tokia:
user posted image
ji kiek maciau internete gali but tiek kairine tiek desinine ax.gif

na bet nesu tikra del tilpimo toj vietoj visvien, labai jau trumputes tos sienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolcik: 31 liepos 2008 - 20:55
Beje, kokiu ismatavimu duso kabina numatoma?
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal galit patarti blush2.gif

ar bide yra kabinama aukščiau ar standartiškai, jei naudotoja aukšto ūgio g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfutia @ 2008 07 31, 10:39)
Sveikos smile.gif
Jau keleta dienu skaitau jusu foruma. Gal padesit ir man  blush2.gif
Ruosiames daryti remonta, ir jau susimasciau apie vonios irengima.
Vonios ismatavymai 3m*2 m, viskas butu puiku jei ne vienas kampas kuris "suvalgo" 84cm3 (yra parodyta piesiny). Durys yra kaip tik pries ta kampa ( ten kur svoti zema lentyna).  Viska suplanavau, bet neliko vietos skalbimo mashinai sad.gif
Gal Jus turite kokiu geru ideju kaip viska butu galima "graziai sutalpint" smile.gif  4u.gif

http://public.fotki....to/paradyz.html

Dar va kaip galima daryt, vietoj bide statyk kriaukle ir isirenk bidete (tai specialus maisytvas kriauklei su is jo iseinancia slangute, su kuria veiksmas vyksta jau virs klozeto blush2.gif )
Tuomet vietoj kriaukles labai graziai isitalpina skalbimo masina.
Vaizdziai atrodytu taip 4u.gif :
user posted image
Papildyta:
QUOTE(henrieta75 @ 2008 07 31, 21:29)
Sveikos  smile.gif gal galit patarti blush2.gif

ar bide yra kabinama aukščiau ar standartiškai, jei naudotoja aukšto ūgio g.gif

Na kiek man teko realiai matyt, tai bide ir klozeta visur kabejo vienam lygmenyje, o koks tas standartas aukscio tai dar nzn blush2.gif
Na siaip klausimas ar klozeta irgi aukstesniam lygi statysi? Jei taip tai ir bide iskelt aisku reiktu...na kad ta auksciu vientisuma islaikyt..na o jei pilnai puikiai tenkiniesi su klozetu normaliam lygyje, tai turetu ir su bide but viskas ok., juk tiek ant vieno tiek ant kito panasiai "tupiama" tik i atvirkscias puses blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 07 31, 20:49)

Papildyta:
Na kiek man teko realiai matyt, tai bide ir klozeta visur kabejo vienam lygmenyje, o koks tas standartas aukscio tai dar nzn  blush2.gif
Na siaip klausimas ar klozeta irgi aukstesniam lygi statysi? Jei taip tai ir bide iskelt aisku reiktu...na kad ta auksciu vientisuma islaikyt..na o jei pilnai puikiai tenkiniesi su klozetu normaliam lygyje, tai turetu ir su bide but viskas ok., juk tiek ant vieno tiek ant kito panasiai "tupiama" tik i atvirkscias puses  blush2.gif

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti