Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

jus man tundrai pasakykit - ar as teisingai suprantu,kad veidrovdis virs kriaukles kabinamas pakabinimo kabliukus ar ka tenai itvirtinant i tarpus tarp plyteliu, nes plyteles grez neiseis g.gif tai reiskia, kad jau dabar turiu issirinkt veidrodi ir pasakyt meistrams pries klijuojant plyteles, kurioj vietoj turi buti tarpai tarp plyteliu, kad ta veidrodi lygiai virs kriaukles pakabint g.gif ar veidrodziu kabukai reguliuojasi? g.gif
kuo tolaiu i miska, tuo daugaiu medziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 01, 11:49)
jus man tundrai pasakykit - ar as teisingai suprantu,kad veidrovdis virs kriaukles kabinamas pakabinimo kabliukus ar ka tenai itvirtinant i tarpus tarp plyteliu, nes plyteles grez neiseis  g.gif  tai reiskia, kad jau dabar turiu issirinkt veidrodi ir pasakyt meistrams pries klijuojant plyteles, kurioj vietoj turi buti tarpai tarp plyteliu, kad ta veidrodi lygiai virs kriaukles pakabint  g.gif  ar veidrodziu kabukai reguliuojasi?  g.gif
kuo tolaiu i miska, tuo daugaiu medziu  doh.gif

kad man atrodo grezia visi plyteles g.gif nes gi ir visokius duso stovus kabina, lentyneles...
Atsakyti
siulyciau paprastesni varianta: veidrodi klijuoti, jokiu greziojimu nereiks tada. mes va ramiai issiklijavom plyteles, paskui issimatavom plota kuriame turetu buti veidrodis ir tada nuejom uzsisakyti. paprasta kaip 2x2 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 08 01, 12:53)
kad man atrodo grezia visi plyteles  g.gif  nes gi ir visokius duso stovus kabina, lentyneles...

nu reiks tada apsiziuret kokio veidrodzio noriu, kaip jis kabinasi ir jei nesieguliuoja pakabinimas, tada pasiruost du variantus plyteliu klijavimo - du grezimu per plytele ir be grezimo.

QUOTE(emrata @ 2008 08 01, 12:56)
siulyciau paprastesni varianta: veidrodi klijuoti, jokiu greziojimu nereiks tada. mes va ramiai issiklijavom plyteles,  paskui issimatavom plota kuriame turetu buti veidrodis ir tada nuejom uzsisakyti. paprasta kaip 2x2 smile.gif

matai, as prie veidrodzio dar stiklines lentyneles noriu tai ja vbis tiek kabint reikes, nors siaip daug lengvaiu ja pakabint nei veidrodi rolleyes.gif
o kur uzsisakinejot? man reiktu su uzapvalintais kampais - tokius padaro? ar brangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 01, 11:09)
nu reiks tada apsiziuret kokio veidrodzio noriu, kaip jis kabinasi ir jei nesieguliuoja pakabinimas, tada pasiruost du variantus plyteliu klijavimo - du grezimu per plytele ir be grezimo.
matai, as prie veidrodzio dar stiklines lentyneles noriu tai ja vbis tiek kabint reikes, nors siaip daug lengvaiu ja pakabint nei veidrodi  rolleyes.gif
o kur uzsisakinejot? man reiktu su uzapvalintais kampais - tokius padaro? ar brangu  ax.gif

na stiklines lentyneles vistiek atskirai kabinsis, ir jas kur kas lengviau bus pakabinti, o veidrodziu padaro kokiu tik nori, mes daremes firmoje Stiklas ar kazkaip pan. vadinas mokejom viso labo apie 100 lt
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 01, 12:49)
jus man tundrai pasakykit - ar as teisingai suprantu,kad veidrovdis virs kriaukles kabinamas pakabinimo kabliukus ar ka tenai itvirtinant i tarpus tarp plyteliu, nes plyteles grez neiseis  g.gif  tai reiskia, kad jau dabar turiu issirinkt veidrodi ir pasakyt meistrams pries klijuojant plyteles, kurioj vietoj turi buti tarpai tarp plyteliu, kad ta veidrodi lygiai virs kriaukles pakabint  g.gif  ar veidrodziu kabukai reguliuojasi?  g.gif
kuo tolaiu i miska, tuo daugaiu medziu  doh.gif

Gręžt plytelę galima be vargo. Jei labai baisu dėl skilimo, gręžimo vietą apklijuok pleistru thumbup.gif Mes taip nei vienos plytelės nesuskaldėm, nors tvirtumo jos ten abejotino, senienos tokios... O jei matei "Dvarčionių" filmukus, tai parodyta, kaip išgręžia be jokių pleistrų. Dar gali meistrų pasiklaust, gal kokį grąžtą lieps nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2008 08 01, 17:17)
Gręžt plytelę galima be vargo. Jei labai baisu dėl skilimo, gręžimo vietą apklijuok pleistru thumbup.gif  Mes taip nei vienos plytelės nesuskaldėm, nors tvirtumo jos ten abejotino, senienos tokios... O jei matei "Dvarčionių" filmukus, tai parodyta, kaip išgręžia be jokių pleistrų. Dar gali meistrų pasiklaust, gal kokį grąžtą lieps nusipirkt.

nu visai mane nuraminot jau biggrin.gif
maciau labai faina veidrodi-lempa Ardenoj siandien. labai liuksiskas dalykas - atrodo kaip veidrodis, tik jo remas sviecia ijungus thumbup.gif
Atsakyti

smile.gif gerai rašot dėl bide ir tuliko, reik ir jį truputį pakelt, na galvojam kokius 2 cm pakelt nes dokumentuose rašo, kad turi būti 42 cm nuo žemės. Padarėm taip, tai atrado žemai, kojas reik labai sulenkti doh.gif, su MB aukštaūgiai, tai jausmas schmoll.gif
na ir prirašiau,gal suprasit... sakau gal kas iš patirties patars blink.gif
Atsakyti
QUOTE(henrieta75 @ 2008 08 01, 18:20)
smile.gif gerai rašot dėl bide ir tuliko, reik ir jį truputį pakelt, na galvojam kokius 2 cm pakelt nes dokumentuose rašo, kad turi būti 42 cm nuo žemės. Padarėm taip, tai atrado žemai, kojas reik labai sulenkti doh.gif, su MB aukštaūgiai, tai jausmas schmoll.gif
na ir prirašiau,gal suprasit... sakau gal kas iš patirties patars blink.gif

Na jei abu aukstaugiai, ir tai sukelia nepatogumo, tuomet sukelkit abu tiek klozeta tiek bide iki reikiamo lygmens,m tik kazi ar tie potinkiniai remai leidzia ten belenkiek kilntoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcik @ 2008 08 01, 19:55)
Na jei abu aukstaugiai, ir tai sukelia nepatogumo, tuomet sukelkit abu tiek klozeta tiek bide iki reikiamo lygmens,m tik kazi ar tie  potinkiniai remai leidzia ten belenkiek kilntoti  g.gif

yra ten kažkokie grioveliai blink.gif
Atsakyti
Pagaliau ir pas mane prasides vonios remontas(tiksliau jau prasidejo,nes jungiam tualeta su vonia,tai jau isgriove ta skiriancia sienele ir senas plyteles nulupinejo)Tai va esu giliuose apmastymuose del grindu plyteliu.Sienu plyteles issirinkom is DK zalsvas ir baltas+dekoras su vysniu ziedais,o va grindines ir nezinau kokias det...vyras siulo irgi is DK zalsvas beveik kaip sienu spalva,tik va bijau kad bus sunku tokias sviesias priziuret,nes namie yra suo, tai juodu plaukeliu niekaip neisvengiu doh.gif As esu nusiziurejus is rudo dryzuotas tokias-bambukines,del praktiskumo rolleyes.gif Tik va idomu kaip man tos spalvos deretu?Gal kas turit kazkoki panasu derini? g.gif Vonios spintele po kriaukle bus sokoladine..cia jau as derinu prie tu bambukiniu grindu lotuliukas.gif (jei vyras neperkalbes ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2008 08 03, 17:49)
Pagaliau ir pas mane prasides vonios remontas(tiksliau jau prasidejo,nes jungiam tualeta su vonia,tai jau isgriove ta skiriancia sienele ir senas plyteles nulupinejo)Tai va esu giliuose apmastymuose del grindu plyteliu.Sienu plyteles issirinkom is DK zalsvas ir baltas+dekoras su vysniu ziedais,o va grindines ir nezinau kokias det...vyras siulo irgi is DK zalsvas beveik kaip sienu spalva,tik va bijau kad bus sunku tokias sviesias priziuret,nes namie yra suo, tai juodu plaukeliu niekaip neisvengiu doh.gif As esu nusiziurejus is rudo dryzuotas tokias-bambukines,del praktiskumo rolleyes.gif Tik va idomu kaip man tos spalvos deretu?Gal kas turit kazkoki panasu derini? g.gif Vonios spintele po kriaukle bus sokoladine..cia jau as derinu prie tu bambukiniu grindu lotuliukas.gif (jei vyras neperkalbes ax.gif )

As irgi tos pacios DK kolekcijos issirinkus thumbup.gif Su sienom viskas gerai,o del grindu-taip pat tebesuku galva unsure.gif ...kad vienspalves,kad sviesokos,kad tarpai balti(?)...galvojau apie rudas,bet nenoriu tamsint patalpos...
Atsakyti