QUOTE(MrsRAT @ 2008 07 03, 09:35)
Man čia paskaičius kilo klausimas, N.V. o jūs esat sutikusi savo šeimos ar draugų rate sunkių paauglių be jūsų vaiko? Jūs gal neturit su kuo palyginti, žinokit visi sunkūs paaugliai tokie, gal tiesiog tarp visų gerų vaikų jūsų sunki paauglystė ir jūs tiesiog galvojate, kad čia jau siaubų siaubas.
Aš dirbu mokykloj, patikėkit, buna kad mokytoja pasiunčia ant trijų raidžių, ir vaikas net nbelaikomas sunkiu, šiaip jam nervai neatlaikė dėl kažko. O vaikas ir mokykla lanko, ir negeria, ir nerūko.
O muzika ir sesės erzinimas, patikėkit, ne jūsų vienas toks paauglys. Tikrai ne vienas.
Aš dirbu mokykloj, patikėkit, buna kad mokytoja pasiunčia ant trijų raidžių, ir vaikas net nbelaikomas sunkiu, šiaip jam nervai neatlaikė dėl kažko. O vaikas ir mokykla lanko, ir negeria, ir nerūko.
O muzika ir sesės erzinimas, patikėkit, ne jūsų vienas toks paauglys. Tikrai ne vienas.
Man nėra tekę sutikti sunkesnio atvejo, nei mano sūnus. Ir mokykloje mokytojų klausiau ar jie visi tokių metų yra šitokie. Mokytojai pasakė, kad jo bendraamžiai gal tik kažkiek į tai panašūs, bet mano sūnaus atvejis - sutirštintas, perlenkiantis ribas. Pavyzdžiui jis sau leidžia pamokos metu įsijungti mobilaus telefono muziką. Mokytojui paprašius leisti vesti pamoką, nereaguoja, o klausosi muzikos iki pamokos pabaigos (turi ausines, bet jų tyčia nenaudoja). Kai supykęs mokytojas paskambina man su reikalavimu neduoti mobilaus telefono į mokyklą, nei aš, nei tėvas jam to nepajėgiam uždrausti - sūnus pareiškia, kad nešiojosi ir nešiosis tą telefoną toliau ir nieko mes jam nepadarysim. Kai tėvas bandė atimti jėga, buvo išvadintas debilu ir sūnus išbėgo iš namų. Taip ir nešiojasi jis tą telefoną iki šiol, tik mes sąskaitų jam nebepapildom...Prisižais, matyt, kad išmes jį iš mokyklos.
O sakykit kaip reaguoti kai tėvus vadina debilais? Juk yra posakis: "Su tavim bendraujama taip, kaip leidi, kad su tavim bendrautų". Na tai aš nenorėčiau leisti, kad mano vaikas taip su manim bendrautų?????????