Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

tik perskaicius temos pavadinima, mikliai norejau i ja ilysti, nes siam posakiui visiskai pritariu.Kaip tik pasakau niekada, visada buna doh.gif
Atsakyti
kazkada manop drauge susipazino su vedusiu ir turinciu vaiku, Klausydavo jod pasakojimu ir galvodavau, kad as tai jau niekada neprasidesiu su tokiu vyru. Juolabiau man nereikia svetimu vaiku.Siuo metu esu istekejusi ir su vyru auginam jo sunu is pirmos santuokos ir savaitgalius leidziam su jo dukra, irgi is pirmos santuokos... smile.gif
Atsakyti
VISI mano kategoriskai ir garsiai pasakyti NIEKADA isipilde doh.gif iskyrus viena:jau 5-toje klaseje pareiskiau ir veliau ne karta tvirtinau, kad niekada nebusiu mokytoja( man ju darbas labai sunkus atrodo)...tai dabar sedziu ausis suglaudus ir galvoju, kas cia bus... blink.gif
Atsakyti
O as prisakiau sau niekada nesakyti niekada hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2006 08 10, 09:08)
Na, Kissa, su tuo kaimu perlenkei man atrodo  biggrin.gif

Na o aš niekada:
    1. Neišmesiu savo naujagimio į konteinerį
    2. Abejingai nepraeisiu pro išmestą kačiuką
    3. Nevalgysiu šaltienos

kviečiu pas save į kiemą, kad visi kačiukai būtų išgelbėti. smile.gif
Atsakyti
auksinis posakis thumbup.gif
jei tik pasakau kad to nedarysiu niekada,kad man taip nebus niekada,tai aisku ivyksta priesingai blink.gif
Atsakyti
Pasirašau visais 500 proc. Kiek jau kartų taip buvę, kad teko raudonuot pačiai prieš save, tai dabar stengiuosi susilaikyt nuo tokių pareiškimų biggrin.gif
Atsakyti
Bjaurus sitas zodis.Gryzta bumerangu ir dar su tokiom pasekmem!!!Pasitaiko jis ir mano zodynelyje doh.gif .Ir vis nepasimokau is savo klaidu lotuliukas.gif
Atsakyti
O as jei pasakau niekada, ta taip ir buna
Atsakyti
'NIEKADA' esu beveik istrynusi is savo zodyno, nes tik pasakius, gyvenimas tuoj pamoko. Apskritai su metais kategoriskumas garuoja.
Atsakyti
o man su zodeliu ,,niekada,, tikrai labai idomi istorija buvo blink.gif ...zodziu studijavau universitete,su vaikinu buvom kartu daugiau nei astuonerius metus,man atrode,kad viskas taip ir turi buti,nu jis nebuvo pas mane pavyzdingas,bet tikrai ne blogietis...nu ir ka...kazkaip per fuksa del idomumo padaviau dokumentus erasmuso programai i italija...ir laimejau rolleyes.gif ...su vaikinu pakalbejom,kad man grizus bus didelis pliusas ieskant gero darbo(juk ir kalba gerai mokesiu ir diplomas graziau atrodys,o be to tai tik sutvirtins musus rysi ir t.t) nu ir ka...dar pries isvaziuoajnt sesuo niurzgejo,kad isvaziuosiu,isimylesiu koki graziai suokianti italiuksti ir negrisiu doh.gif o as:,,tu ka,,niekada,, nekalbek nesamoniu,viska as suprantu,neprikabins man makaronu,durna tu schmoll.gif ,viska as zianu ir tikrai niekada nenoreciau gyventi svetur,tuo labaiu ir drauga cia turiu,zodziu isdurinau sese ir isvaziavau doh.gif jau po keliu savaiciu susipazinau su paciu nuostabiausiu zmogumi,tuo metu jis man labai daug padejo,o tuo paciu ir toooooks idomus man buvo,mes su juo diskutuodavom,plepedavom kiauras dienas drinks_cheers.gif labai greitai tapau jam artima,bet mums atrode kad mes vienas kita pazystam bile kiek laiko wub.gif tai kai sesei paskambindavau ir pasakodavau apie naujaji savo drauga,jau neminejau to zodelio,,niekada,,nes kazkaip svajojau kad jis pavirstu i ,,visada,, wub.gif nu ir ka... biggrin.gif dar erasmuso programai nesibaigus,jau istekejau. nestuke.gif ir esu be galo laiminga...o dabar tikrai dziaugiuosi,kad pavartojau ta zodeli ,,niekada,tai jis panasiai veikia kaip ,,visada,,tik laiko klausimas... biggrin.gif tai tokia jau mano istorija su ,,niekada,,...
Atsakyti
esu keletą kartų prisidievagojusi"NIEKADA". tai tas "NIEKADA" taip drėbtelėjo ir nepagailėjo, kad dabar net mintyse stengiuosi nepagalvoti "NIEKADA"
Atsakyti