Kažkada pasakiau, kad niekada negalėčiau...
Ir taip įvyko...
Ir tęsiasi labai ilgai, skaudžiai ir liūdnai...
Taigi...
Bet šį bei tą galiu pasakyti:
Būdama sveiko proto niekada:
1. neatsisakyčiau savo vaiko, kad ir kokią situaciją bebūtų...
2. neiškeisčiau žmogaus į pinigus
3. neskriausčiau bejėgio gyvūno
Na, yra dar nemažai dalykų, dėl kurių galiu pasakyti, kad niekada... Bet šie pirmiau šovė į galvą

Būdama sveiko proto niekada:
1. neatsisakyčiau savo vaiko, kad ir kokią situaciją bebūtų...
2. neiškeisčiau žmogaus į pinigus
3. neskriausčiau bejėgio gyvūno
Na, yra dar nemažai dalykų, dėl kurių galiu pasakyti, kad niekada... Bet šie pirmiau šovė į galvą

QUOTE(Kissa @ 2006 09 04, 22:16)
Va va, dėl šito ir klydau... Mokykloje sakiau: niekada neįsimylėsiu klasioko, o kai pasakiau, tai

o as maniau, kad niekada negyvensiu su uosviene, kad kai sunku bebutu

TIKRAI TIKRAI TIKRAI

man irgi beveik visada, kai pasakau "niekada" ivyksta priesingai. O paskui dar ir dziaugiuosi, kad taip ivyko... todel dabar jau stengiuosi nesakyti "niekada" arba "as taip negaleciau", nes negali zinoti i kokia situacija papulsi...
QUOTE(nastalzi @ 2007 05 18, 16:23)
man deja lygiai tas pat

anksčiau gyvenime labai dažnai vartojau tą žodį "niekada" ir kaskart likimas man iškrėsdavo piktą pokštą... todėl dabar nevartoju to žodžio...

as taip pat jau nesisvaistau su zodeliu niekada
nes atsisuka viskas atgal

Mano mama turi seserį, kurinegali turėti vaikų. Būdavo situacijų, kai mama, aišku ne prie sesers, lepteldavo "ką jinai supranta, vaikų neturi, tai...", "vaikų neturi ir nervuota" ir pan. Dar vaikystėje girdėdavau ją taip sakant. Ir ką gi, brolis vaikų šiaip ne taip susilaukė po 10 m., o aš niekaip nepastoju jau beveik 2.5 m. Ir žinau, kad su pastojimu bus sunku, nes man 4 laipsnio endometriozė. Prarandu bet kokią viltį, padės gal tik IVF, bet iš kur tiek pinigų. Sorry...nukrypau nuo temos.
Man atrodo, kad mano mama prisišnekėjo. Kaip bebūtų gaila
Man atrodo, kad mano mama prisišnekėjo. Kaip bebūtų gaila