Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Nu nesuprantu, o kodel man NIEKADA ir reiskia NIEKADA g.gif
Atsakyti
Bijau pasakyti niekada,nes kaip tik pasakau taip ir nutinka. doh.gif
Atsakyti
Kažkada pasakiau, kad niekada negalėčiau... verysad.gif Ir taip įvyko... unsure.gif Ir tęsiasi labai ilgai, skaudžiai ir liūdnai... cry.gif Taigi... angel_sadangel.gif Bet šį bei tą galiu pasakyti:
Būdama sveiko proto niekada:

1. neatsisakyčiau savo vaiko, kad ir kokią situaciją bebūtų...
2. neiškeisčiau žmogaus į pinigus
3. neskriausčiau bejėgio gyvūno

Na, yra dar nemažai dalykų, dėl kurių galiu pasakyti, kad niekada... Bet šie pirmiau šovė į galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 09 04, 22:16)
NIEKADA neisimylesiu  blush2.gif

Va va, dėl šito ir klydau... Mokykloje sakiau: niekada neįsimylėsiu klasioko, o kai pasakiau, tai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
o as maniau, kad niekada negyvensiu su uosviene, kad kai sunku bebutu verysad.gif
Atsakyti
TIKRAI TIKRAI TIKRAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi beveik visada, kai pasakau "niekada" ivyksta priesingai. O paskui dar ir dziaugiuosi, kad taip ivyko... todel dabar jau stengiuosi nesakyti "niekada" arba "as taip negaleciau", nes negali zinoti i kokia situacija papulsi...
Atsakyti
QUOTE(nastalzi @ 2007 05 18, 16:23)
Bijau pasakyti niekada,nes kaip tik pasakau taip ir nutinka. doh.gif

man deja lygiai tas pat doh.gif
Atsakyti
anksčiau gyvenime labai dažnai vartojau tą žodį "niekada" ir kaskart likimas man iškrėsdavo piktą pokštą... todėl dabar nevartoju to žodžio... schmoll.gif
Atsakyti
Na tas zodelis NIEKADA doh.gif Kaip uzkeretas kaskoks.
Nesisvaistau as juo.Oi ne schmoll.gif
Atsakyti
as taip pat jau nesisvaistau su zodeliu niekada biggrin.gif nes atsisuka viskas atgal biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama turi seserį, kurinegali turėti vaikų. Būdavo situacijų, kai mama, aišku ne prie sesers, lepteldavo "ką jinai supranta, vaikų neturi, tai...", "vaikų neturi ir nervuota" ir pan. Dar vaikystėje girdėdavau ją taip sakant. Ir ką gi, brolis vaikų šiaip ne taip susilaukė po 10 m., o aš niekaip nepastoju jau beveik 2.5 m. Ir žinau, kad su pastojimu bus sunku, nes man 4 laipsnio endometriozė. Prarandu bet kokią viltį, padės gal tik IVF, bet iš kur tiek pinigų. Sorry...nukrypau nuo temos.
Man atrodo, kad mano mama prisišnekėjo. Kaip bebūtų gaila verysad.gif
Atsakyti