jei tik ko nors sakau nedarysiu, butinai padarau. stengiuosi taip nesakyt.
Jei kartais pasakau "niekada", ar nusistebiu "kaip taip galima", tuoj stengiuosi išsitaisyti. Nes gyvenimiška patirtis rodo, kad gali įvykti tai, ko niekada net nepagalvotum. Gyvenimas spalvingas

QUOTE(Augusciukas @ 2007 04 26, 17:22)
Jei kartais pasakau "niekada", ar nusistebiu "kaip taip galima", tuoj stengiuosi išsitaisyti. Nes gyvenimiška patirtis rodo, kad gali įvykti tai, ko niekada net nepagalvotum. Gyvenimas spalvingas 

QUOTE(Kissa @ 2007 04 26, 17:41)

oj jo, kai kelis is kartus man pasikartojo zakon podlasti
, kai sakau viena, o gaunas atvirksciai, tai nusprendziau, kad 'gana man tu "niekada"'

QUOTE(Kissa @ 2007 04 26, 16:41)
Taigi taigi

QUOTE(Kissa @ 2006 08 09, 23:34)
Na taip jau sakoma, kad niekada nesakyk niekada, nes visko gali atsitikti. Bet juk yra tokiu dalyku, kuriu jus na jau tikrai niekada nedarytumete. Imkit ir parasykit tris, kurie pirmiausia sauna i galva. Pvz. as:
1. Niekada netekeciau uz juodaodzio
2. Niekada namie neauginciau jokiu egzotisku gyvunu (ropliu, skorpionu ir pan.)
3. Niekada negyvenciau kaime
1. Niekada netekeciau uz juodaodzio
2. Niekada namie neauginciau jokiu egzotisku gyvunu (ropliu, skorpionu ir pan.)
3. Niekada negyvenciau kaime
Kad pas tave tokie paprasti išpildomi dalykai

Aš tai net nežinau, ką čia ir besakyti, nes net ir neįtikėtini dalykai pildosi po niekada, bet sakiau, kad:
1. niekada nebūsiu neištikima, prieš tai pasakysiu savo antrai pusei, kad man labai blogai ir esu krizėje

2. niekada nežudysiu žmogaus specialiai (juk po žodžio niekada kas nors netyčia gali nutikti

3. ką čia dar galima niekada

QUOTE(kuzla @ 2007 01 07, 22:36)
Lauksim žinių

QUOTE(grange @ 2007 01 08, 11:40)
poaniškai bijau pelių, o smiltpelė ant mano rankų vaikščiojo... bijau aukščio, ir skaiau, neiakda nelipsiu į apžvalgos ratą, jooo... suakus ir akifavau, ir aukštame.. taip kad, ne visada galima sakyti neikada ...
O ką tu čia prirašei, šifruoti reikia

1.Sakiau,kad niekada nesimokysiu aukstojoje(nes maciau kiek sesei budavo streso per egzus,iskaitas).Uz poros metu pati istojau ir pabaigiau
2.Sakiau niekada neistekesiu(buvau ziauriai nusivylus visais vyriskos lyties atstovais).Palyginus greitai po to pasakymo istekejau
3.Mano sesuo tvirtindavo,kad niekada netures antro vaiko,nes vieno buvo per akis.Dabar po n... metu man pasko,kad galvoja apie antra
Taigi isvadas as jau padariau,dabar jau susilaikau nuo to niekada

2.Sakiau niekada neistekesiu(buvau ziauriai nusivylus visais vyriskos lyties atstovais).Palyginus greitai po to pasakymo istekejau

3.Mano sesuo tvirtindavo,kad niekada netures antro vaiko,nes vieno buvo per akis.Dabar po n... metu man pasko,kad galvoja apie antra

Taigi isvadas as jau padariau,dabar jau susilaikau nuo to niekada

aga