Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

jei tik ko nors sakau nedarysiu, butinai padarau. stengiuosi taip nesakyt.
Atsakyti
Jei kartais pasakau "niekada", ar nusistebiu "kaip taip galima", tuoj stengiuosi išsitaisyti. Nes gyvenimiška patirtis rodo, kad gali įvykti tai, ko niekada net nepagalvotum. Gyvenimas spalvingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Augusciukas @ 2007 04 26, 17:22)
Jei kartais pasakau "niekada", ar nusistebiu "kaip taip galima", tuoj stengiuosi išsitaisyti. Nes gyvenimiška patirtis rodo, kad gali įvykti tai, ko niekada net nepagalvotum. Gyvenimas spalvingas  ax.gif

biggrin.gif Vadinas ne man vienai taip buna.Nors kartais atrodo, na nerealu juk, bet tik va pagalvoju, ir ziurek po kiek laiko kas nors panasaus taip gali susiklostyti, kad pati stebiuosiu.Dabar tikrai stengiuos nesakyti "niekada".Oi, tfiu tfiu tfiu hihihi.gif
Atsakyti
Jūs manęs negąsdinkit tongue.gif O tai tikrai rasiu vyrą užsienietį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 04 26, 17:41)
Jūs manęs negąsdinkit  tongue.gif  O tai tikrai rasiu vyrą užsienietį  blink.gif

lotuliukas.gif Prisisnekesi biggrin.gif
Atsakyti
oj jo, kai kelis is kartus man pasikartojo zakon podlasti doh.gif , kai sakau viena, o gaunas atvirksciai, tai nusprendziau, kad 'gana man tu "niekada"' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 04 26, 16:41)
Jūs manęs negąsdinkit  tongue.gif  O tai tikrai rasiu vyrą užsienietį  blink.gif

Taigi taigi mirksiukas.gif Niekada nesakyk niekada.
Atsakyti
biggrin.gif Niekada nevalgysiu virtu morku:)
g.gif Niekada jau daugiau negimdysiu;)
doh.gif Niekada nebusiu vairuotoja:)
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 08 09, 23:34)
Na taip jau sakoma, kad niekada nesakyk niekada, nes visko gali atsitikti. Bet juk yra tokiu dalyku, kuriu jus na jau tikrai niekada nedarytumete. Imkit ir parasykit tris, kurie pirmiausia sauna i galva. Pvz. as:

1. Niekada netekeciau uz juodaodzio

2. Niekada namie neauginciau jokiu egzotisku gyvunu (ropliu, skorpionu ir pan.)

3. Niekada negyvenciau kaime

Kad pas tave tokie paprasti išpildomi dalykai g.gif

Aš tai net nežinau, ką čia ir besakyti, nes net ir neįtikėtini dalykai pildosi po niekada, bet sakiau, kad:
1. niekada nebūsiu neištikima, prieš tai pasakysiu savo antrai pusei, kad man labai blogai ir esu krizėje biggrin.gif
2. niekada nežudysiu žmogaus specialiai (juk po žodžio niekada kas nors netyčia gali nutikti blink.gif )
3. ką čia dar galima niekada g.gif nelikčiau su vyru, kuris man trenktų ar labai žiauriai pradėtų įžeidinėti, nes be pagarbos gyvenimo nėra sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M & G: 27 balandžio 2007 - 09:51
QUOTE(kuzla @ 2007 01 07, 22:36)
Niekada neisimylesiu skoto... ir juo labiau - bendraudama Skype    doh.gif

Lauksim žinių bigsmile.gif lotuliukas.gif Man irgi panašiai buvo....

QUOTE(grange @ 2007 01 08, 11:40)
poaniškai bijau pelių, o smiltpelė ant mano rankų vaikščiojo... bijau aukščio, ir skaiau, neiakda nelipsiu į apžvalgos ratą, jooo... suakus ir akifavau, ir aukštame.. taip kad, ne visada galima sakyti neikada ...

O ką tu čia prirašei, šifruoti reikia g.gif g.gif
Atsakyti
1.Sakiau,kad niekada nesimokysiu aukstojoje(nes maciau kiek sesei budavo streso per egzus,iskaitas).Uz poros metu pati istojau ir pabaigiau biggrin.gif
2.Sakiau niekada neistekesiu(buvau ziauriai nusivylus visais vyriskos lyties atstovais).Palyginus greitai po to pasakymo istekejau tongue.gif
3.Mano sesuo tvirtindavo,kad niekada netures antro vaiko,nes vieno buvo per akis.Dabar po n... metu man pasko,kad galvoja apie antra lotuliukas.gif
Taigi isvadas as jau padariau,dabar jau susilaikau nuo to niekada smile.gif
Atsakyti
aga biggrin.gif
Atsakyti