Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

as tokiu patyrimu rimtu dar neturejau, nezinau, ar todel kad pasiseke ar todel kad saugausi to nesakyti, nes daznai pasimokau is aplinkiniu klaidu. kaip antai mano mama visada sakydavo: niekada nepirkciau baltos masinos. beveik 10 metu pravazinejo su balta. o mano tetis visada sakydavo: mano vaikai neauks be tevo. o kai labiausiai tevo reikejo, tevai issiskyre, o tevas neberode visiskai jokio demesio kol nesuaugau tiek, kad suprasti kad tevas visvien reikalingas ir jau prasiausi demesio.
tai va, stengiuosi niekada nesakyti niekada smile.gif
Atsakyti
O aš tiesiai šviesiai sakau. Niekada nerūkysiu, nebusiu alkoholikė, narkomanė.
O mašinų spalva, požiūris į gyvenimą, nuomonių ir skonių kaita tai žmogiška, tik kvailiai nekinta.
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2007 09 21, 22:05)
Gyvenime visko buna,gal ir atleistum,juk nezinai kaip bus ,kol nebuvo.As kuriem dalykam sakiau niekada nedarysiu -padariau visus.... ax.gif

...jeigu tvirtinu reiskias taip ir yra mirksiukas.gif tiksliau buvo, sito fakto as atleisti nesugebejau blush2.gif
zinau, jog nesugebeciau ir ateityje
Atsakyti

O as tikiu,kad negalima sakyt ...o,as,tai niekada doh.gif Labai gera patarle yra,nespjauk i sulini,nes teks is jo gert....
Atsakyti
Tikrai... neseniai dar kartą pasitvirtino ši taisyklė doh.gif
Atsakyti
kazkada kokiu 17 metu grieztai prisiekiau sau, kad neistekesiu uz vyresnio vyro arba policininko. ir ka jus manot? mano vyras 10metu vyresnis policininkas bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif va va.Taip ir buna lotuliukas.gif

As jau atsikandus to zodelio doh.gif
As visada sakiau,kad niekada netekesiu jauna.Anksciausiai 24 kaskur :DIr istekejau 18 metu wub.gif(ne is reikalo jei ka tongue.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
Mane visada žavėjo mėlynos akys. Tai aš sakydavau :niekada neturėsiu vaiko rudom akim. Bet likimas atsiuntė rudaakį vyrą, ir mano mažiukas tapo rudaakiu(nors gimė labai gražiom mėlynom akytėm).
Atsakyti
o as jau buvau "prisilojus" su tuo niekada. Kazkada buvau sau pasakius, kad niekada nevaziuosiu uzdarbiaut i uzsieni, ir visai neseniai pavyko praktiskai isitikinti, kodel visada taip maniau biggrin.gif
Atsakyti
O aš dar mokykloj sakiau, kad niekada neįsidėčiau spiralės.., kažkoks svetimkūnis mano organizme tai jau tikrai netupės doh.gif Ir ką...tupėjo...ir neužilgo vėl patupdysiu ax.gif
Atsakyti
niekada nepabandysiu jokiu narkotiku... schmoll.gif cia jau 100% uz save garantuoju. ir niekada nerukysiu...
Atsakyti
Niekada-labai slidus dalykas,kai visas gyvenimas pries tave,oi nezinai kaip ir kas pasisuks,rekiau visa gerkle-netekesiu uz Kauniecio,pasekoje vyras kaunietis,istekejau vel aiskinau,kaip begyvensiu tik jau mano skyrybu niekas nesulauks-issiskyriau,po to jau aiskinau visiems-daugiau mano gyvenime jokiu vyru,jau daugiau kaip keturi metai turiu salia saves zmogu,ir dar begales galeciau pripasakoti,ko niekada nedaryciau,o padariau ax.gif
Atsakyti