Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Na merginos jus tokios rimtos. doh.gif O aš tikrai žinau, kad niekada nebūsiu operos dalininkė, nes jau šaukštai po pietų, balerina, nes esu ir buvau per didelė, neturėsiu vaikų, nes toks likimas.

Na ir kas? Tas niekada nesakyk niekada, toks baisus ir fatališkas? Manau, kad suteikiam tam labai daug reikšmės.

O kinta požiūris, nes įgauni protą, pasikeitė aplinkybės, tai natūralu. Tada buvo tavo manymu teisingas sprendimas, pasikeitė laikas, keitėsi ir sprendimas. Nes principe tu esi ne tu. Palyginkite savo mąstyseną kai buvo jums 10 metų ir savo suvokimą apie niekada kai 25. Skirtumas ženklus.
Atsakyti
Man irgi nepatinka niekada ir visada, o ypac amzinai. Taciau yra akivazidus dalykai, kuriu niekad nedarysiu:
neturesiu 10 vaiku;
nebusiu kosmoso turiste;
nedainuosiu Eurovizijoj biggrin.gif

Sutinku, kad gyvenimas buna ir neprogonozuojamas, taciau kai kuriuos blogus dalykus su niekada verta pabandyti uzsiprogramuoti (kad neatsitiktu).
Atsakyti
Man šita taisyklė irgi pasitvirtino doh.gif Tai dabar stengiuosi nesakyti tokių žodžių kaip VISADA arba NIEKADA, nes kitaip vos tik taip pasakau, tai būtinai atsitinka priešingai blink.gif blink.gif Jau kartais net nervina.
Atsakyti
Aš irgi daug ko sakiau, kad niekada nedarysiu to ar ano... blush2.gif bet gyvenimas taip supainioja viską... taigi ta frazė 'niekada nesakyk niekada' tik pasitvirtina... rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš stengiuosi nevartoti šio žodžio, schmoll.gif nes gyvenimas dažnai tada pasisuka būtent ta linkme unsure.gif keičiu ji pvz nenorėčiau, nedaryčiau ar kokiais nors panašiais sinonimais ax.gif
Atsakyti
Oi kad jau prisišnekėjusi esu su savo NIEKADA, tai vengiu labai tai sakyti, bet gerai pasukus galvą, manau rasčiau ką pasakyti į šią temą. Kol kas man padeda tai, kad nebesakau NIEKADA, tai gal ir toliau laikysiuosi šitos taktikos.
O šiaip tai geras būtų jei žinai, kad kažko nori labai ir tyčia pasakai, kad pavyzdžiui " niekada neturėsiu dvynukų", o bac ir susilauki dvynukų thumbup.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 10 11, 21:46)
Oi kad jau prisišnekėjusi esu su savo NIEKADA, tai vengiu labai tai sakyti, bet gerai pasukus galvą, manau rasčiau ką pasakyti į šią temą. Kol kas man padeda tai, kad nebesakau NIEKADA, tai gal ir toliau laikysiuosi šitos taktikos.
  O šiaip tai geras būtų jei žinai, kad kažko nori labai ir tyčia pasakai, kad pavyzdžiui " niekada neturėsiu dvynukų", o bac ir susilauki dvynukų  thumbup.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

lotuliukas.gif o bac ir trynukai lotuliukas.gif
Atsakyti
TIKRAI thumbup.gif doh.gif doh.gif Daugiau šitos frazės niekada nesakau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2006 09 07, 00:15)
Niekada nesoksiu su parasiutu.
Niekada negyvensiu kaime.
Niekada nesustoresiu.

Sakiau ir as -niekada nebusiu stora
niekada negyvensiu su uosviais
Dabar visa tai srebiu-nesekmingai kovoju su kilogramais
vis dar gyvena uosvis su mumis.
O gal reikia pasakyti: niekada nenumesiu svorio
Tiesa,dar-niekada netapsiu sodininke ir darzininke,nors tuos darbus ir dirbu,bet pasaukimo ir ismanymo neturiu.
Dar...netapsiu dainininke,ar balerina.

O del to kaimo tai as beveik ir garantuota,kad tu ten ir gyvensi... sunglasses2.gif
Cia taikiau KISSA'i mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mind: 15 sausio 2008 - 14:45
Oi sitie zodziai tikrai turi savo verte,ir as daug kartu sakydavau NIEKADA,bet kazkada pasimokinau ir dabar stengiuosi nesakyti sito zodzio...... schmoll.gif
Atsakyti
grina tiesa NIEKADA NESAKYK NIEKADA
Atsakyti
NIEKADA NESAKYK NIEKADA!!!!!!!!!!!! mirksiukas.gif ,NES BUTINAI TAIP ATSITIKS.
Atsakyti