Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

NIEKADA nedirbsiu tokio darbo, kur reiktu pardavimus vykdyt, klientu ieskot biggrin.gif spekit ka dirbu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
sakiau, kad niekada neturėsiu vyro Ožiaragio (čia pagal zodiaką), o mes jau 10 metų kartu smile.gif , sakiau kad niekada neturėsiu vaikų apskritai, o tuo labiau, gimusių po Vėžio ženklu ir štai jau 7 metai kaip be to savo Vėžiuko apskritai neįsivaizduoju savo gyvenimo ir noriu dar vieno vaikiuko beprotiškai wub.gif
Atsakyti
Aš sakiau kad niekada neturėsiu trečio vaiko ir apie tai negali būti net kalbos o dabar turiu ir negaliu atsidžiaugti.
Atsakyti
Sakiau,kad niekada netekesiu uz Kauniecio,bet pirmas vyras butent Kaunietis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AveM: 23 balandžio 2009 - 13:45
Kai buvau vaikas, sakiau, kad niekada nerukysiu ir negersiu. Neistesejau... blush2.gif

Budama paaugle, prilaikiau toki hipiska stiliuka ir sakiau, kad niekada nenesiosiu tiesiu ar siaurejanciu kelniu, trumpu sijonu ar aukstakulniu. Neistesejau... Ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sakiau gyvenime nevalgysiu maisto McDonalde cool.gif Valgau ax.gif
Atsakyti
Sakiau niekada gyvenime negimdysiu - turiu nuostabia dukryte! biggrin.gif
Sakiau niekada gyvenime negyvensiu uzsieni- gyvenu UK
Sakau niekada gyvenime nebesakysiu -NIEKADA.
Atsakyti
po antro vaiko gimimo sakiau niekada daugiau nebegimdysiu lotuliukas.gif siemet turiu trecia leliuka ir tuo dziaugiuosi,stengiuos daugiau niekada nesakyt niekada schmoll.gif
Atsakyti
Buna, kad pasakius "niekada" viskas susiklosto atvirksciai doh.gif , tai dabar stengiuosi taip nesakyti ax.gif .
Atsakyti
na as aplamai stengiuosi vengti kategoriskumo nes kaip sakoma nespjauk i sulini ba gali tekti gerti is jo smile.gif
Atsakyti
dar prieš mėnesį sakiau jau niekada mano vaikas neeis į šia mokyklą , o viskas pasisuko taip kad tikriausiai ir eis būtent į tą į kuria žegnojausi ne už ką neleisianti doh.gif
Atsakyti
Mano ex visada sakydavo, na as jau niekada negyvenciau su uzsieniete ir ka jus galvojat?
Atsakyti