Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Kai drauge nusidepiliavo uselius vasku, ziurejau i ja tokia blink.gif ir sakiau, kad as niekada to nedaryciau, ka gamta dave, tuo ir dziaukis lotuliukas.gif Juolab, kad ten keli plaukeliai vos matomi. Pas mane turbut dvigubai maziau matomi, bet depiliacijas darausi ir atsidziaugt negaliu thumbup.gif Su tais niekada daug ''ciudu'' buna..
Atsakyti
Kiek kartu mane pavede isprudes zodis "-niekada", jau stengiuos jo nebevartoti... blush2.gif
Atsakyti
Dauguma NIEKADA taip ir liko niekada. Kaip ir buvau sau pasižadėjus: nerūkau, nesibalinau plaukų, nenešioju trumpų sijonų, nedėviu aukštakulnių, nepaminu savo principų.
Gal tik keli NIEKADA pavedė. Kai supykus išrėkiau : niekada daugiau su tavim nebendrausiu ir niekada negyvensiu Kaune ( matyt teks... )
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 09 24, 19:31)
kai susipazinau su dabartiniu vyru,jis man taip nepatiko,kad sakiau jog net jei jis butu paskutinis vyras zemeje as niekada niekada su juo nedraugauciau....taigi mes jau 8-erius metus kartu  4u.gif

ziauriai pasimokiau,niekada nesakyk niekada  hihihi.gif

Susipazinau su vaikinuku...sakau NIEKADA su juo nebusiu,man jis negrazus,nepatinka...fee..niekada niekada... po 2 men.susitikinejimo pajutau,kad negaliu be jo biggrin.gif jau greit 5 metai kaip kartu biggrin.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 24 gegužės 2009 - 12:06
o aš sakiau niekada nevartosiu alkoholinių gėrimų, bet tenka kartais blush-anim-cl.gif
sakiau dar po bakalauro kad viskas, gana mokslų wacko.gif o dbr baiginėju magistrą huh.gif
sakiau daugiau niekada neisiu pas savo buvusią kirpėją fool.gif bet po pastarojo karto tikrai galiu sakyti NIEKADA dirol.gif
Atsakyti
Neseniai dalyvavau vestuvėse. Svočia sako kalbą: " Lygiai prieš 2 metus Jovita (jaunoji) pasakė as niekada už jo netekėčiau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai reiskia reikia specialiai uzprogramuoti ka nori, kad issipildytu su sakiniu "niekada.." 4u.gif
As niekada nenoriu gyventi dideliame name, tureti gera darba ir nuostabu vyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2009 05 27, 13:57)
Tai reiskia reikia specialiai uzprogramuoti ka nori, kad issipildytu su sakiniu "niekada.."  4u.gif
As niekada nenoriu gyventi dideliame name, tureti gera darba ir nuostabu vyra biggrin.gif

žiūrėk neprisišnekėk hihihi.gif
Atsakyti
niekad negalima sakyti,nes matau kad buna kitaip,net paciai baisu kaip atsitinka gyvenime.
Atsakyti
Prieš tris metus, kai man pastatė pirmą danties implantą pasakiau ir SM forume parašiau, kad daugiau niekada nesistatysiu. Vis tik sunku ištverti tas visas procedūras. Bet... Vos prieš savaitę įsuko dar du. Nespjauk į šulinį iš kurio gersi. doh.gif
Atsakyti
Aš vis bandau save įtikinti, kad niekada nebūsiu milijonierė... Kol kas atvirkštinis variantas neveikia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2009 05 28, 18:50)
Aš vis bandau save įtikinti, kad niekada nebūsiu milijonierė... Kol kas atvirkštinis variantas neveikia  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir as noreciau niekada mirksiukas.gif
Atsakyti