Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Anksciau galvojau kad kvailai atrodo zmones bendraujantys internetu biggrin.gif as tai niekada lotuliukas.gif
Atsakyti
O as kai nesiojau sunu savyje meciau rukyti,pasigimdziau ir sakiau niekada daugiau nerukysiu nes smirda ir seip nepatinka----na ka 2metus nerukiau,o dabar vel uztraukiu dumeli---stai mano niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
As daznai sakydavau - niekada nedarysiu to ar ano, niekada netoleruosiu to ar ano - gaunas atvirksiai.. blush2.gif
Atsakyti
as sakiau pries istekedama...likus iki vestuviu metams...niekada negyvensim su MB pas tevus...aha...gyvenam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 28, 18:27)
Prieš tris metus, kai man pastatė pirmą danties implantą pasakiau ir SM forume parašiau, kad daugiau niekada nesistatysiu. Vis tik sunku ištverti tas visas procedūras. Bet... Vos prieš savaitę įsuko dar du. Nespjauk į šulinį iš kurio gersi. doh.gif

sutinku smile.gif
niekad negali zinoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(scorpioneeee @ 2009 05 28, 18:50)
Aš vis bandau save įtikinti, kad niekada nebūsiu milijonierė... Kol kas atvirkštinis variantas neveikia  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as netikiu, kad jeigu sakai niekada butinai issipildis,
o tiksliau jeigu sakai niekada ir tikrai tikiu to, tai buna atvirksciai,

o jeigu nori to tai ir neissipildo, galima sakyti netikras niekada buvo. O jeigu turi svajones ir nori kad taip butu, tikiu kad tikrai issipildis( smile.gif ).
Papildyta:
QUOTE(yours @ 2009 06 01, 11:05)
as sakiau pries istekedama...likus iki vestuviu metams...niekada negyvensim su MB pas tevus...aha...gyvenam unsure.gif

ka reiskia MB>?
Atsakyti
QUOTE(reginamilos @ 2009 06 01, 21:24)
sutinku smile.gif
niekad negali zinoti smile.gif
Papildyta:

as netikiu, kad jeigu sakai niekada butinai issipildis,
o tiksliau jeigu sakai niekada ir tikrai tikiu to, tai buna atvirksciai,

o jeigu nori to tai ir neissipildo, galima sakyti netikras niekada buvo. O jeigu turi svajones ir nori kad taip butu, tikiu kad tikrai issipildis( smile.gif ).
Papildyta:
ka reiskia MB>?

MB- mano brangusis smile.gif
Atsakyti
Aš visada sakydavau kad, niekada neturėsiu šviesiaplaukio vyro biggrin.gif Kai prisimenu, toks juokas paima,kad taip galvojau. Ištekėjau už švieiaplaukio tongue.gif o juodaplaukiai man dabar tokie negražūs atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M@mulyte @ 2009 06 02, 09:46)
Aš visada sakydavau kad, niekada neturėsiu šviesiaplaukio vyro biggrin.gif  Kai prisimenu, toks juokas paima,kad taip galvojau. Ištekėjau už švieiaplaukio tongue.gif o juodaplaukiai man dabar tokie negražūs atrodo lotuliukas.gif

As ir visada sakydavau, kad mano vyras bus TIK tamsiaplaukis mirksiukas.gif o pamilau ir istekejau uz sviesiaplaukio wub.gif
Atsakyti
Visada nepatiko labai plaukuoti vyrai beee.gif beee.gif beee.gif O dabar turiu meškutį ir nebeįsivaizduoju kitokio vyro wub.gif
Atsakyti
Niekada nerasiu mylimo darbo ir niekada neparduosiu sklypo unsure.gif
Atsakyti

visada sakydavau,kaip galima uzauginti daugiau ,kaip viena vaika... blush2.gif
Atsakyti
o as sakiau,jog niekada negyvensiu kaime schmoll.gif
Atsakyti