Aš visada sakiau kad nenoriu daugiau kaip dviejų vaikų. Dar tuo labiau kad turėjau mergaitę ir berniuką. Atrodo jau viskas, kaip sakė Sabonis, fabrikas uždarytas bet atsitiko taip, kad turime pagranduką ir visi be proto laimingi ir jį myli.
Savo gyvenime aibes kartu kartojau ne, tikrai ne-deja dabar visalaik sakau kad zodziai grizta bumerangu arba ,kad lazda turi du galus
As taip pat niekada nesakau niekada
Kazkada sakiau, kad niekada neatleisiu draugui uz bet koki menknieki. Busiu tvirta ir laikysiuosi savo
Deja, realus gyvenimas kitoks

oj, mergaites, jau nustojau sakyti, kad niekada kazko nedarysiu, nesakysiu ar niekada to nebus
per vienerius metus tu savo "niekada" as sulauziau tiek, kad ojojoj...
sakiau, niekada nevaziuosiu net trumpam dirbti i uzsieni. ir ka jus manot, dabar nuolat vazineju i komandiruotes ir tuo dziaugiuos.
sakiau, niekada nebevairuosiu, ne man cia tas uzsiemimas. spekit, kas dabar negali gyvent be masinos ir paties vairavimo proceso?
sakiau, niekada ir dar apie daugybe dalyku, taciau apsidairius pamaciau, kad tas "niekada" per daznai yra paneigiamas mano pacios veiksmais, taigi, nebesakau "niekada"

sakiau, niekada nevaziuosiu net trumpam dirbti i uzsieni. ir ka jus manot, dabar nuolat vazineju i komandiruotes ir tuo dziaugiuos.
sakiau, niekada nebevairuosiu, ne man cia tas uzsiemimas. spekit, kas dabar negali gyvent be masinos ir paties vairavimo proceso?

sakiau, niekada ir dar apie daugybe dalyku, taciau apsidairius pamaciau, kad tas "niekada" per daznai yra paneigiamas mano pacios veiksmais, taigi, nebesakau "niekada"

Aš irgi nebesišvaistau šiuo žodeliu, nes jau tiek pasimokiau
PVZ: visą gyvenimą sakiau, kad nenoriu ir niekada nebūsiu mokytoja, ir pradirbai šį darbą 2 metus, po to stengiuos nebesakyti NIEKADA

As sakau ne niekada, o 99%

QUOTE(Top_Secret @ 2008 07 16, 17:13)
Va ko pasimokiau, tai pasimokiau - niekada NESAKYTI niekada
visada kai tik pasakydavau "niekada", tai būtinai anksčiau ar vėliau taip ir atsitikdavo
kažkada sakiau niekada nebūsiu su rusu, spėkit iš kur mano vaikinas dabar
o juokingiausia, kad aš netgi tuo labai patenkinta
kažkada sakiau dar, kad neturėsiu vaikų.... o dabar jau pradedu norėt mažylio
žodžiu laaaabai atsargiai aš dabar jau su tuo NIEKADA
va dar sakiau negaminsiu valgyt
o vat gyvenimas privertė mokytis gamint 

visada kai tik pasakydavau "niekada", tai būtinai anksčiau ar vėliau taip ir atsitikdavo

kažkada sakiau dar, kad neturėsiu vaikų.... o dabar jau pradedu norėt mažylio

žodžiu laaaabai atsargiai aš dabar jau su tuo NIEKADA

va dar sakiau negaminsiu valgyt

chex su tais vaikais irgi panasei buvo...niekada nemegau vaiku o ypac maziuku ir sakiau kad gyvenime niekada jiu neturesiu....o dabar turiu ir dvi paneles

na, as irgi tikiu situo pasakymu ir tikrai zinau, kad kai pasakau niekada, tai butinai viskas apsivercia...