Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Aš visada sakiau kad nenoriu daugiau kaip dviejų vaikų. Dar tuo labiau kad turėjau mergaitę ir berniuką. Atrodo jau viskas, kaip sakė Sabonis, fabrikas uždarytas bet atsitiko taip, kad turime pagranduką ir visi be proto laimingi ir jį myli.
Atsakyti
Savo gyvenime aibes kartu kartojau ne, tikrai ne-deja dabar visalaik sakau kad zodziai grizta bumerangu arba ,kad lazda turi du galus
Atsakyti
As taip pat niekada nesakau niekada thumbup.gif Kazkada sakiau, kad niekada neatleisiu draugui uz bet koki menknieki. Busiu tvirta ir laikysiuosi savo lotuliukas.gif Deja, realus gyvenimas kitoks smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif niekada nesimylėsiu su moterim schmoll.gif
o dėl daugiau negarantuota doh.gif
Atsakyti
oj, mergaites, jau nustojau sakyti, kad niekada kazko nedarysiu, nesakysiu ar niekada to nebus blush2.gif per vienerius metus tu savo "niekada" as sulauziau tiek, kad ojojoj... doh.gif
sakiau, niekada nevaziuosiu net trumpam dirbti i uzsieni. ir ka jus manot, dabar nuolat vazineju i komandiruotes ir tuo dziaugiuos.
sakiau, niekada nebevairuosiu, ne man cia tas uzsiemimas. spekit, kas dabar negali gyvent be masinos ir paties vairavimo proceso? blush2.gif
sakiau, niekada ir dar apie daugybe dalyku, taciau apsidairius pamaciau, kad tas "niekada" per daznai yra paneigiamas mano pacios veiksmais, taigi, nebesakau "niekada" lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai pat esu sakius,kad oj niekada,bet tas niekada greit atejo,tai sventai tikiu ta taisykle,nors kartais ja pamirstu ir pasakau ta zodi "niekada",bet tikrai to sakyti negalima,nes nezinai kas gali atsitikti rytoj ar po kiek laiko.
Atsakyti
Aš irgi nebesišvaistau šiuo žodeliu, nes jau tiek pasimokiau doh.gif PVZ: visą gyvenimą sakiau, kad nenoriu ir niekada nebūsiu mokytoja, ir pradirbai šį darbą 2 metus, po to stengiuos nebesakyti NIEKADA smile.gif
Atsakyti
As sakau ne niekada, o 99% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2008 07 16, 17:13)
Va ko pasimokiau, tai pasimokiau - niekada NESAKYTI niekada  biggrin.gif
visada kai tik pasakydavau "niekada", tai būtinai anksčiau ar vėliau taip ir atsitikdavo biggrin.gif  kažkada sakiau niekada nebūsiu su rusu, spėkit iš kur mano vaikinas dabar mirksiukas.gif  o juokingiausia, kad aš netgi tuo labai patenkinta wub.gif
kažkada sakiau dar, kad neturėsiu vaikų.... o dabar jau pradedu norėt mažylio blush2.gif 
žodžiu laaaabai atsargiai aš dabar jau su tuo NIEKADA biggrin.gif
va dar sakiau negaminsiu valgyt biggrin.gif  o vat gyvenimas privertė mokytis gamint mirksiukas.gif

chex su tais vaikais irgi panasei buvo...niekada nemegau vaiku o ypac maziuku ir sakiau kad gyvenime niekada jiu neturesiu....o dabar turiu ir dvi paneles tongue.gif ir visai nesigailiu..... dar sakiau kad niekada nedirbsiu darba susijusi su vaikais na pvz mokykloj ......o isejio taip kad dirbu darzelyje ir kiekviena diena bendraujiu su vaikais....taigi niekada nesakyk niekada nes tu pats nezinai kada gyvenimas iskres kokia nors sunybe ir apsivers 40 laipsniu kamp mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
na, as irgi tikiu situo pasakymu ir tikrai zinau, kad kai pasakau niekada, tai butinai viskas apsivercia... rolleyes.gif
Atsakyti
Niekada nevalgyčiau vikšrų, tarakonų, šunienos ir pan.
Nedirbčiau kas siejasi su lavonais
Neišsižadėčiau savo vaikų ir tėvų
ax.gif
Atsakyti
Niekada negersiu
Niekada trecia karta nesituoksiu
Niekada negyvensiu kaime
Niekada, niekada, niekada.......... biggrin.gif
Atsakyti