Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Sakydavau, kad negyvensiu uzsienyje, negyvensiu kaime, vyras bus tik jau ne rudaakis, buti nesciai su dideliu jau pilvuku tik ne ziema... Ir spekit... Gyvenu uzsieny, mazose salelese (kaimas buna didesnis), vyras rudaakis, o kai buvo didelis didelis pilvas, buvo ziema ir neturejau grazaus palto ir batu biggrin.gif tik tyliai sirdy, niekam nesakydavau jog neisivaizduoju savo vaiko rudom akim, aciu dievui, gime ir liko zydros zydros wub.gif o kiek dar visokiu smulkmenu, kad tikrai niekada... doh.gif
Atsakyti
as kazkada sakiau, kad jau lenku kalbos tai tikrai niekada nesimokinsiu, ir ka? o gi vaziavau studijuot i Lenkija lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakiau, kad niekad nerūkysiu, o dabar švampiu be problemų. Ech... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Sakiau, jog niekada negyvensiu Kaune, o dabar Kaunas - mano mylimiausias miestas.
Keisdama mokykla, sakiau, kad butent vienoje (kuri man labai nepatiko) tikrai nesimokinsiu, bet joje mokiausi ir sekmingai baigiau 12kl.
Daugiau lyg ir nepamenu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
o as visa laika mokykloje (ja baigiau pries 20 m.) klasiokems sakydavau: gyvenime netekesiu uz mokytojos sunaus. Nes kai anyta mokytoja jau visiskas pravalas, o mokytoju suneliai: mamyciukai, moksliukai ir lochiukai...Bent tada taip atrode smile.gif Na, ir ka...gyvenimo ironija. Per klases susitikimus mergos iki siol is manes juokiasi. Taigi! 4u.gif
Atsakyti
nekenciau fizikos, sakiau niekada nedirbsiu sioj srity. O dabar draugauju su biofizika blush2.gif
norejau, kad vyras butu aukstas, tamsus, rudaakis, o dabar turiu maziuka, sviesu ir zydrom akim lotuliukas.gif
sakiau gyvenime negyvensiu Kaune, o dabar gyvenu doh.gif
dabar ziuresim kaip cia bus toliau unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Kamikadzė @ 2009 06 16, 20:14)
Sakiau, kad niekad nerūkysiu, o dabar švampiu be problemų. Ech...  verysad.gif  unsure.gif

vat ir as i sita sulini prispjaudziau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2008 07 01, 19:10)
Oi, nesutinku  schmoll.gif . Visada sakydavau,kad i rukancius vaikinus net neziuresiu  ax.gif,nes labai nepakenciu dumu kvapo schmoll.gif  O dabar turiu vyra ,kuris ruko uz du doh.gif

Ir aš taip sakydavau, ir susiradau vyrą nekenčiantį rūkymo taip pat kaip aš tongue.gif Bet gyvenimas dar nesibaigė, ania..? lotuliukas.gif

QUOTE(Kamikadzė @ 2009 06 16, 21:14)
Sakiau, kad niekad nerūkysiu, o dabar švampiu be problemų. Ech...  verysad.gif  unsure.gif

Čia irgi mano vienas iš "niekada". Didžiuojuosi, kad vis dar jo laikausi thumbup.gif
Atsakyti
Aš sakiau, kad niekada nevažiuosiu į Turkiją biggrin.gif Nes ten kas antras važiuoja, neįdomu, banalu ir pan. doh.gif Taip atsitiko, kad pernai ten nuvažiavau ir jau pirmąją buvimo ten valandą pamečiau galvą dėl tos nuostabios šalies ax.gif ax.gif
Atsakyti
na aš vis dar to ir laikausi, niekada nevažiuoti į turkiją nes ten paprastai visi važiuoja nusipirkti "versace" drapanėlių laugh.gif
manau yra daug egzotiškesnių vietelių, na gal ir brangesnių nei turkija bet 100-kartų geresnių, kur nesutiksi "naujųjų rusų" su aukso ganzynėm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 06 19, 22:23)
na aš vis dar to ir laikausi, niekada nevažiuoti į turkiją nes ten paprastai visi važiuoja nusipirkti "versace" drapanėlių laugh.gif
manau yra daug egzotiškesnių vietelių, na gal ir brangesnių nei turkija bet 100-kartų geresnių, kur nesutiksi "naujųjų rusų" su aukso ganzynėm tongue.gif

drinks_cheers.gif o ant grandzynes dar kryzius su gimnastu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2009 06 19, 23:23)

Nepirkau ten jokių drapanėlių doh.gif Ilsėtis važiavau, o ne rūbų pirktis doh.gif
Atsakyti
Visada sakiau niekada negyvensiu londone ir nesizenyciau su indu.Ir ka gyvenu londoe ir istekejau uz to pacio indu tautybes vyro kuri be galo myliu ir esu mylima lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti