Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

QUOTE(kiri111 @ 2006 09 07, 00:15)
Niekada nesoksiu su parasiutu.
Niekada negyvensiu kaime.
Niekada nesustoresiu.

paziuresiu ka tu po 5-10 metu pasakysi lotuliukas.gif gal parasysi i si foruma bigsmile.gif
Atsakyti
Nielada nesakysiu Niekada...
Atsakyti
Šios frazės nei mintyse, nei žodžiu nesakau. Kodėl? Nes visi juokiasi, kad kam kam, bet man ji pildosi 100 procentų.
1) sakiau kad niekada netekėsiu už vyro kuris turi paukščio pavardę, ir įvardijau tą paukštį, ir po7m ištekėjau už vyro su šia pavarde- giminė visa klykė iš juoko.
2) niekada nestudijuosiu VU nes man atrodė, kad ten pasipūtėlių kompanija. 3m studijuoju V.U.
3) niekada netekėsiu už nors kiek jaunesnio vyro, mano tuometiniu įsitikinimu, vyras bent 3m turi būti vyresnis už moterį (mano vyras 1m jaunesnis).
4) niekada netekėsiu nesusikūrusi pakenčiamų gyvenimo sąlygų savo rankomis (susituokėme abu būdami studentai, gyvename pas mano mamą).
Ir t.t. t.t
Viena iš mano tetų būdama 18 pareiškė: niekada negyvensiu kaime ir nelakstysiu paskui karvės užpakalius. O graži, kaip princesė buvo, rankos išpuoselėtos visi rūbai rinktiniai. Dar 19 ištekėjo, apsigyveno vienkiemyje ir iš karto teko pradėti rūpintis 2 karvėm.
Taigi: nespjauk į šulinį, o tai gali prisireikti iš jo gerti.
Atsakyti
QUOTE(Bruksniukas @ 2006 09 06, 11:14)
Savo dešine ranka pasiekite dešinę ausį aplink galvą. Arba kairę smile.gif  Viena mergina palietė....  na ilgos, ilgos jos rankos lotuliukas.gif

Mano rankos neilgos, bet pasiekiu rolleyes.gif . O vyro daug ilgesnės, bet nepasiekia biggrin.gif
Atsakyti
as su savo mama labai nesutariu,pas mus skiringi ir pagal horoskopa nesuderinami charakteriai-as dvyniai,ji-oziarage.tai atsimenu dar budama paaugle jai liepiau uzsirasyt ant sienos,kad as tai jau tikrai oziaragio vaiko neturesiu.ir ka jus manot,ogi niekada nesakyk niekada-mano dukra oziarage ir gime.
Atsakyti
Niekada neisimylesiu skoto... ir juo labiau - bendraudama Skype doh.gif
Atsakyti
ir dar - niekada nebegersiu kavos;
netikesiu, kad svajones gali issipildyti... ir kad numesiu 11 kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiri111 @ 2006 09 07, 00:15)
Niekada nesoksiu su parasiutu.
Niekada negyvensiu kaime.
Niekada nesustoresiu.

kad sustoresi - tai cia faktas, negi gimdysiu lialiukus be pilvo? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 08 09, 22:34)
Na taip jau sakoma, kad niekada nesakyk niekada, nes visko gali atsitikti. Bet juk yra tokiu dalyku, kuriu jus na jau tikrai niekada nedarytumete. Imkit ir parasykit tris, kurie pirmiausia sauna i galva. Pvz. as:
1. Niekada netekeciau uz juodaodzio

lotuliukas.gif sugalvojau paskaityti šitą temą, ir perksaičiau pirmą postą...
Akivaizud pavyzdys.. aš ir sakydavau, niekada netekėsiu, o dabar MB juodaodis... biggrin.gif

daug ko nedaryčiau, apie visokius žudimus ir pan. nėra ko kalbėti, bet apie kitus dalykus bijau sakyti niekada, nes ima ir pakiša koją likimas...
Sakiau,niekada nepimčiau jokio slidaus šliužo į rankas, paėmiau..
poaniškai bijau pelių, o smiltpelė ant mano rankų vaikščiojo... bijau aukščio, ir skaiau, neiakda nelipsiu į apžvalgos ratą, jooo... suakus ir akifavau, ir aukštame.. taip kad, ne visada galima sakyti neikada ...
Papildyta:
QUOTE(kuzla @ 2007 01 07, 21:36)
Niekada neisimylesiu skoto... ir juo labiau - bendraudama Skype    doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nono.gif nesakyk niekada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 sausio 2007 - 10:39
Niekada neissizadeciau savo tevu (per daug juos myliu)
Niekada neauginciau gyvuliu doh.gif
Niekada nepagimdysiu trynuku lotuliukas.gif (tikiuosi, kad neprisisnekejau doh.gif )
Atsakyti
Niekada nebuvau tiksliukė, o humanitariniai mokslai ėjo kaip per sviestą. Ir nuo 10 kl. kategoriškai gerėjausi su fizikos ir chemijos mokytojais dėl geresnio pažymio. Nes man NIEKADA, NIEKADA baigus vidurinę nebereiks jų disciplinų. Šiandien turiu mechanikos inžinieriaus diplomą. O kuris inžinierius nestudijavo fizikos ir chemijos hihihi.gif
Daugiau nebesakau Niekada
Atsakyti
stengiuosi nevartoti šio žodžio, nes nežinai kas ir kada gali gyvenime atsitikti cool.gif
Atsakyti