Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

niekada niekada niekada nesikelsiu iš vilniaus, va tai tau gyvenu mažam miestelyje.
taigi stengiuosi nesimėti tokiais niekada
Atsakyti
as is tikruju niekada nesakau niekada, nes gali "blogai" baigtis..
Atsakyti
Reikejo tik pasakyti: "Niekada neesu turejusi gibso ant savo kuno" - po 2 men susilauziau koja - gibsas busvo uzdetas 1,5 menesio blush2.gif
Atsakyti
Ismintingas zmogus isbraukia is savo zodyno zodeli - niekada -
Atsakyti
Nu jau pas šitą daktarą tai daugiau niekada negimdysiu,paskė draugė ir antrą vaikelį pasigimdė pas tą patį ir dar iš anksto ėjo susitarti.
Atsakyti
kazkada sakiau niekad neprasideciau su tokiu vaikinu,o uz savaites draugaut pradejom doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi tas magiškas žodis niekada kaip matau visoms pridaro kiaulysčių lotuliukas.gif Aš irgi kažkada sakiau niekada nedirbčiau mokykloj schmoll.gif Bet va jau antri metai joje dirbu biggrin.gif

P.S. labai gerai ruteleslt žodžiai, kad išmintingi žmonės išbraukia tą NIEKADA iš savo žodyno drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 01 10, 21:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi tas magiškas žodis niekada kaip matau visoms pridaro kiaulysčių  lotuliukas.gif Aš irgi kažkada sakiau niekada nedirbčiau mokykloj  schmoll.gif  Bet va jau antri metai joje dirbu biggrin.gif

P.S. labai gerai ruteleslt žodžiai, kad išmintingi žmonės išbraukia tą NIEKADA  iš savo žodyno  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats sakiau niekada nė už ką nedirbsiu, mokykloj, o teko... ačiu dievui, atrodo, kad jau iš jos išsikrapščiau, bet daugiau, nesakau niekada... Gyvenimas kartais taip susisuka, kad oi.... doh.gif
Atsakyti
oi niekada nesakyk niekada nes tikrai baigsis blogai lotuliukas.gif doh.gif
sakiau "daugiau neprasidesiu su blogais berniukais" nu ir se tau istekejau uz tokio doh.gif taip sakant kiaulystes desnis lotuliukas.gif sakiau negimdysiu iki 24 bet jau turiu kleckiu smile.gif neisiu studijuot teises doh.gif studijuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 01 10, 20:22)
drinks_cheers.gif Man tas pats sakiau niekada nė už ką nedirbsiu, mokykloj, o teko... ačiu dievui, atrodo, kad jau iš jos išsikrapščiau, bet daugiau, nesakau niekada... Gyvenimas kartais taip susisuka, kad oi....  doh.gif

Jei visko iki galo neapmąstai, tai taip ir būna, kad gyvenimas staigmenas krečia... O gal tavo poelgiai... cool.gif
Atsakyti
Galvojau niekada nedraugausiu su vaikinu, kuris nemoka anglų kalbos smile.gif ot prisigalvodavau tų "niekadų", dabar net juokas ima smile.gif
Atsakyti
kazkada sakiau, kad niekada nerukysiu, niekada nenoresiu gyvent uzsieny, niekada neatleisiu isdavystes, niekada negersiu alaus, niekada neverksiu...

dabar sakau tik tai, kad niekada nesakysiu niekada smile.gif
Atsakyti