Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

1. Niekada negyvenciau Lietuvos kaime
2. Niekada neuzsidirbineciau pinigus nedorais budais
o va trecio niekaip nesugalvoju g.gif smile.gif
Papildyta:
kazkada sakiau "Niekada nesusidesiu su jokiu uzsenieciu...juolab musulmonu" .......ir še tau!!! blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na as irgi jau nebesimetau tokiu zodeliu, ir man tas kiaulystes desnis pakiso kaja g.gif
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 01 23, 20:17)
Na as irgi jau nebesimetau tokiu zodeliu, ir man tas kiaulystes desnis pakiso kaja  g.gif

drinks_cheers.gif dabar niekad nesakau niekada,nes keli dalykai vis tik iejo i mano gyvenima neziuredami i tai,kad sakiau niekada.mes niekad nezinome kokios aplinkybes mus privers daryt tai pries ka galbut esi ziauriai nusistates.badas privercia valgyt tai kuo tu slyksties,o noras isgyvet ir issaugot gyvybe artimui privercia nuzudyt.taigi niekada nesakyk niekada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2007 01 23, 22:17)
Na as irgi jau nebesimetau tokiu zodeliu, ir man tas kiaulystes desnis pakiso kaja  g.gif

Butent thumbup.gif man irgi po vieno nuotykio nebesakau daugiau niekada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akse @ 2007 01 23, 22:32)
drinks_cheers.gif  dabar niekad nesakau niekada,nes keli dalykai vis tik iejo i mano gyvenima neziuredami i tai,kad sakiau niekada.mes niekad nezinome kokios aplinkybes mus privers daryt tai pries ka galbut esi ziauriai nusistates.badas privercia valgyt tai kuo tu slyksties,o noras isgyvet ir issaugot gyvybe artimui privercia nuzudyt.taigi niekada nesakyk niekada  smile.gif

drinks_cheers.gif As dabar irgi stengiuosi nesakyt zodi niekada. Nes taip pat man issipilde tas,ka anksciau sakiau NIEKADA.
Atsakyti
Niekada nesakyk niekada ! Aš per savo- niekada- esu labai nukentėjusi. Taigi, dabar kažką sakydama gerai pagalvoju.O kaimas turi savų pliusų.Aišku, jeigu jame yra visos komunikacijos, patogumai.Jeigu ne, tai kas kita. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2007 01 23, 23:10)
Butent  thumbup.gif  man irgi po vieno nuotykio nebesakau daugiau niekada  4u.gif

Būtent po vieno lemtingo įvykio ir aš jau nesakau niekada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai gal gali kas nors bent užsiminti apie tuos lemtingus įvykius?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 01 24, 14:43)
Tai gal gali kas nors bent užsiminti apie tuos lemtingus įvykius?

Galim mirksiukas.gif na pavyzdžiui aš sakiau; "kad už šito ąsilo tikrai niekada netekėsiu ir nedraugiausiu" doh.gif
o išėjo kitaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 01 24, 15:20)
Būtent po vieno lemtingo įvykio ir aš jau nesakau niekada  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Dabar jau nebesakau žodžio NIEKADA,taip pat po vieno įvykio.Dabar kažkaip kitaip pradedi žiūret į viską,kur seniau galvojau kad tas tai tikrai niekada neatsitiks,o pasirodo atsitinka ir net pranoksta lūkesčius...
Viena tai tikrai žinau ko niekada nedarysiu - niekada nepaliksiu ir neišsižadėsiu savo vaiko.
Atsakyti
na aš sakiau niekada... ir jau baigiu studijas, kurių pagal planą turėjau NIEKADA nestudijuoti, ištekėjau už vyro su kuriuo NIEKADA negalėčiau draugauti, nes mes per daug geri draugai, ir dar daug visokių smulkių niekada...
reiktų gal susimąstyti ir nebesakyti NIEKADA? g.gif
Papildyta:
o gal kaip tik reikia sakyti, nes tikrai nesiskundžiu nei vienu, nei kitu... g.gif
Atsakyti
1) niekada neprasidesiu su vedusiu vyru
2) niekada nebusiu verslininke
3) niekada neismesiu is namu gyvuno
Atsakyti