QUOTE(Medinis @ 2008 11 02, 11:34)
O gal po kažkiek metų vėl nuspręsit, kad pirmasis buvo kvailas, o antrasis - tiesiog nesuprastas... Visko būna, keičiamės... Todėl vertinti žmones, ypač jei jie yra ar buvo artimi - nedėkingas užsiėmimas.
O jūs nesate kvaila - tai komplimentas.
Kaip kas bus pasakyti negaliu (neturiu ekstrasensinių sugebėjimų). Bet kad antrasis pats susidegino visus tiltus atgal, tai faktas. Jis padarė vieną nebeištaisomą klaidą - išdavė savo vaiką. Jo nei suprast, nei pateisint tikrai negalėsiu (nebent išprotėsiu ar degraduosiu iki jo lygio).
Už komplimentą ačiū.
QUOTE(milabra @ 2008 11 02, 19:44)
Tad nustokite vaidinti kažkokias nepriklausomas (nuo ko? ) Pinigai skiriami vaikui, o ne jums, ir jūs nei esate nei būsite nuo to priklausomos. O besimaivydamos skriaudžiate savo vaiką ir leidžiate savo eržilui toliau laimingam ganytis. O ko gi ne? Padariau vaiką ir vualia. Laisvas, galiu toliau daryti, atsakomybės tai nėra.
Ir apie užsienius nesvaikite. Visur yra normalių tėvų, visur yra ir išsigimusių. Ten gerai, kur mūsų nėra.
Visiškai sutinku su šia nuomone. Bet ar įsivaizduojate ką reikia iškentėti, kad tokį eržilą priverstum imtis atsakomybės.

Aš dabar einu šiuo kančių keliu. Esu tikrai labai tvirto ir kieto būdo. Bet jau ir mane kartais priveda prie ribos. Mūsų teismai siaubingi, įstatymai lyg ir motinų, vaikų pusėje, o teismai taip varto, kad pasidarai kalta, jog gyveni ir dar vaiką pagimdei. Nes kažkoks eržilas dabar dėl to turi papildomų rūpesčių. Ai, žodžiu... Svarstau, gal tik man nepasisekė su teisėja.
Bet aš už tai, kad kiekvienas turi atsakyti už savo veiksmus. Tik labai labai sunku priversti tai padaryt.