QUOTE(pink mamy @ 2008 11 08, 16:29)
oi joj,kaip man visa tai pazistama....
Kaip tie tevai nebijo bumerango?Juk pries save pacius kariauja,pries savo kuna ir krauja...Juk gyvenam vienasyk ir atpildas uz tokius darbus yra ziaurus..Pavyzdziu "N" .Esam atsakingi uz tuos,ka prisijaukinome,o ka jau kalbeti apie tuos,kuriuos pagimdeme???Zinot,as nepykstu ant to zmogaus-tevo.Jauciu jam begalini gailesti,kaip ismestam is lizdo aklam kaciukui...Visoms ,einancioms tuo karo lauku patariu atleisti ir pagaileti,bus nepaprastai lengva.

Kaip tie tevai nebijo bumerango?Juk pries save pacius kariauja,pries savo kuna ir krauja...Juk gyvenam vienasyk ir atpildas uz tokius darbus yra ziaurus..Pavyzdziu "N" .Esam atsakingi uz tuos,ka prisijaukinome,o ka jau kalbeti apie tuos,kuriuos pagimdeme???Zinot,as nepykstu ant to zmogaus-tevo.Jauciu jam begalini gailesti,kaip ismestam is lizdo aklam kaciukui...Visoms ,einancioms tuo karo lauku patariu atleisti ir pagaileti,bus nepaprastai lengva.

Man jis yra ponas Niekas. Aš nejaučiu nieko. Bjaurastis, nuo kurios norisi nusiplaut rankas. Viskas. Ir jo nesigailėsiu niekad. Menkystai ir likimas turi būti kaip patvorio šiukšlės. To aš jam ir linku.
Beje, man pasidarė nepaprastai lengva, kai atsikračiau to niekšo.

P.S. Užpraeitą savaitę, mano gražuolis paskirtą dieną ir valandą genominei ekspertizei - NEPASIRODĖ. O ieškovas ir užsakovas šio cirko jis. Tai kaip jums ši situacija?