Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Kiskute @ 2005 03 15, 09:11)
As tai perku vaistineje (atrodo kameliaj). Dabar nusipirkau firmos BYLY  250 ml labai patiko. 16,80 Lt. pries tai turejau italiskos firmos (irgi is tos pacios vaistines - apie 22 Lt). Depiliuoju vasku kojas ir bikini zona tai sio italisko vasko man uzteko beveik metams (irgi 250 ml). Zinoma su tuo vasku nemazai darbu - pasildyti, tepti (kuo plonesni sluoksni - nes tada geriausiai depiliuojasi), juosteles isplauti (jos planaunamos ir daug kartu naudojamos). Bet siaip geriau negu parduodamos juosteles su vasku ir pigiau. Zinoma dar gerai depiliuoti kosmetikos kabinete - bet brangu. As sia procedura darau sestadieniais kai niekur neskubu ir nieko nera namuose, virtuveje (sviesu ir vaska galima sildyti). o pluakeliai tikrai letai auga ir tapo sviesus (as pati juodaplauke).

O tos plaunamos juosteles parduodamos kartu su vasku???
Atsakyti
labutis! galiu pasakyti,k ad pazastukus depiliuoju epiliatoriumi. tiesa - pirma karta skaudejo, bet dabar kas savaite padepiliuoju tai jokio vargo ir skausmo, nes jau pazastukai iprato esu patenkintai aciu dievui plaukai neiauga mirksiukas.gif kazkada 2 - 3 svaites nepadepiliavau....tia buvo linksma.geriau jau kas savaite ir po truputi. po to padezinfekuoju ir uztepu kremuko po depiliacijos. liuks thumbup.gif
o skutimas tai mane nervintu, nes daznai reikia ir siapi plauku sakneles mato - tai atrodo ne kaip...ypac tu, kuriu plauku svoguneliai tamsesni, ryskesni. va tiek to gero:)
Atsakyti
Epiliatoriumi plaukus salinu tik nuo koju ir kartais nuo ranku. O pazastis skutu peiliukais kiekviena ryta. Nesiskundziu schmoll.gif Gi vienas du ir viskas clap.gif Ir dar kasdien naudoju purskiama dezodoranta.
Atsakyti
skustukus naudoju, bet buna ir su pincetu praeinu tongue.gif

ir nesijuokit, efektas kaip depiliacijos, bet neskauda visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 03 23, 18:31)
skustukus naudoju, bet buna ir su pincetu praeinu  tongue.gif

ir nesijuokit, efektas kaip depiliacijos, bet neskauda visai  4u.gif

O kiek laiko uztrunki visus plaukelius su pincetu pesiodama? blink.gif Gal ir nieko variantas g.gif Man tai tikriausiai atsibostu.. Dali papesiociau, o kita dali neistverusi nusiskusciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Visokie skustukai, peiliukai, brrr schmoll.gif Prisimenu - ryte nusiskuti, vakare jau badosi. Epiliatorius g.gif Na vieną kartą bandžiau - skauda cry.gif Depiliaciniai kremai - pinigai į balą ax.gif
Jau trečius metus darausi depiliacijas su vašku, pas kosmetologę. Kaina - palyginti normali. Skaudėti neskauda (na galbūt šiek tiek bikini) Procedūras reikia kartoti kas pusantro - du mėnesius (įtariu, kad vis dėlto reikėtų pasižiūrėti į mėnulį g.gif Nes kartais atauga greičiau, kartais - lėčiau). Plaukai švelnūs ir šviesūs. Jokių guzų, įaugimų ir tt. (tpfu tpfu tpfu biggrin.gif )
O kai koks vienas kitas išdygsta, kaip Bonifacija prasieinu su pincetu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 23 kovo 2005 - 21:55
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 22, 17:49)
Nu zinok nezinau, kaip rasiau nesu bandziusi.
O bikini depiliacija tai pasidariau nusipirkusi BEAUTY FORMULAS Liquid Wax vaska, pirkau Droge, mokejau apie 16Lt.  Tai ir bikini nusidepiliavau ir kojas. Man patiko thumbup.gif Nepalyginsi su Veet, nes tas tai kiek uzsitepu, tai vis nenusiplesiu. Bet nezinau, gal cia tik man.
Bikini aisku skaudejo, nes dariau tai pirma karta sad.gif

Nusipirkau as pagaliau sita vaska.Nezinau, arba as nemoku su juo elgtis, arba jis kazkoks ne toks doh.gif Man tai tik pora plauku issipesa ir viskas cry.gif Pasildau, uztepu plonai, po to juostele, nu lyg ir viska tinkamai darau, kodel jis man nedepiliuoja? cry.gif
Atsakyti
as naudoju veet vaska ta kur su karstas vanduo pilasi i indeli. man depiliuoja liuksiskai thumbup.gif esu patenkinta. o ir juosteles naudojamos ne kartui. o svarbiausia kuo jis skiriasi nuo profesionalaus vasko-nusiplauna su vandeniu likuciai thumbup.gif turiu ir profesionalaus, bet ji naudoti man per sunku, nepatogu pasisildyt ir pan. dar turejau kazkadaise veet vaska tokiam indelyje, irgi gerai, bet dar daugiau terliones.
o jums gali nedepiliuoti jeigu vos uztepusios ir bandote plesti, jam reikia atvesti ir sustakieteti, kaip kitaip jis plaukelius suklijuos,a?
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 03 24, 08:22)
as naudoju veet vaska ta kur su karstas vanduo pilasi i indeli. man depiliuoja liuksiskai thumbup.gif esu patenkinta. o ir juosteles naudojamos ne kartui. o svarbiausia kuo jis skiriasi nuo profesionalaus vasko-nusiplauna su vandeniu  likuciai thumbup.gif turiu ir profesionalaus, bet ji naudoti man per sunku, nepatogu pasisildyt ir pan. dar turejau kazkadaise veet vaska tokiam indelyje, irgi gerai, bet dar daugiau terliones.
o jums gali nedepiliuoti jeigu vos uztepusios ir bandote plesti, jam reikia atvesti ir sustakieteti, kaip kitaip jis plaukelius suklijuos,a?

O kiek ilgai reikia laikyti ir laukti, kol vaskas sukietes?Nes kosmetikos salone, tai is kart nuplesia, o cia kaip, gal kelias minutes palaukt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija22 @ 2005 03 23, 21:29)
O kiek laiko uztrunki visus plaukelius su pincetu pesiodama? blink.gif Gal ir nieko variantas g.gif Man tai tikriausiai atsibostu.. Dali papesiociau, o kita dali neistverusi nusiskusciau mirksiukas.gif

pusvalandis, nedaugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš su pincetu... kantrybės neužteko, o ir skauda cry.gif Su epiliatorium išvis neištverciau doh.gif Taip ir lieka mielieji peiliukai bei tamsios folikulų dėmelės nuskustose pažastyse verysad.gif Padėtis be išeities g.gif
Atsakyti
Aš tai tik su peiliuku. Labai greitai ir visai neskauda. tongue.gif
Atsakyti