Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Zuma @ 2005 03 24, 19:26)
Pabandžiau ir aš su pincetu... kantrybės neužteko, o ir skauda cry.gif Su epiliatorium išvis neištverciau doh.gif Taip ir lieka mielieji peiliukai bei tamsios folikulų dėmelės nuskustose pažastyse verysad.gif  Padėtis be išeities g.gif

na man tai visai neskauda, kaip antakius peshiot... Nebent pries menesines, va tada geriau isvis neliest cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 03 23, 21:55)
Visokie skustukai, peiliukai, brrr schmoll.gif Prisimenu - ryte nusiskuti, vakare jau badosi. Epiliatorius g.gif Na vieną kartą bandžiau - skauda cry.gif Depiliaciniai kremai - pinigai į balą ax.gif
Jau trečius metus darausi depiliacijas su vašku, pas kosmetologę. Kaina - palyginti normali. Skaudėti neskauda (na galbūt šiek tiek bikini) Procedūras reikia kartoti kas pusantro - du mėnesius (įtariu, kad vis dėlto reikėtų pasižiūrėti į mėnulį g.gif Nes kartais atauga greičiau, kartais - lėčiau). Plaukai švelnūs ir šviesūs. Jokių guzų, įaugimų ir tt. (tpfu tpfu tpfu biggrin.gif )
O kai koks vienas kitas išdygsta, kaip Bonifacija prasieinu su pincetu thumbup.gif

o cia gal ir nieko ideja ypac pries vasaros sezona g.gif
QUOTE(Zuma @ 2005 03 24, 19:26)
Pabandžiau ir aš su pincetu... kantrybės neužteko, o ir skauda cry.gif Su epiliatorium išvis neištverciau doh.gif Taip ir lieka mielieji peiliukai bei tamsios folikulų dėmelės nuskustose pažastyse verysad.gif  Padėtis be išeities g.gif

po pabandymo su epiliatoriumi liko siaubingos kraujosruvos cry.gif doh.gif tai daugiau ir nebandziau blink.gif
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 24, 19:30)
Aš tai tik su peiliuku. Labai greitai ir visai neskauda. tongue.gif

tai apsistojau ties siuo variantu
Atsakyti
DEPILIACIJA g.gif , BANDŽIAU VAŠKU, GAL IR NIEKO TIK TRUPUTI cry.gif . gAVAU DOVANŲ EPILIATORIŲ - PO PIRMO BANDYMO PRAĖJO 2 SAVAITĖS - O MANO KOJOS KAIP EŽIO, TIK KAD DAR PRIE STYRANČIŲ PLAUKŲ VISA PUOKŠTĖ SPUOGŲ cry.gif cry.gif .
O KAIP JŲS ATSIKRATOTE "MYLIMAIS" PLAUKELIAIS g.gif
Atsakyti
Paskaityk, gal cia ka rasi
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2005 05 21, 04:46)
DEPILIACIJA  g.gif , BANDŽIAU VAŠKU, GAL IR NIEKO TIK TRUPUTI  cry.gif . gAVAU DOVANŲ EPILIATORIŲ - PO PIRMO BANDYMO PRAĖJO 2 SAVAITĖS - O MANO KOJOS KAIP EŽIO, TIK KAD DAR PRIE STYRANČIŲ PLAUKŲ VISA PUOKŠTĖ SPUOGŲ  cry.gif  cry.gif .
O KAIP JŲS ATSIKRATOTE "MYLIMAIS" PLAUKELIAIS g.gif

Laba,

Po pirmos savaites gal kaip ezio biggrin.gif bet paskui bus kuo toliau tuo geriau rolleyes.gif bet juk zinai kad negali koju depiliuot kaip nori, t.y. brukst bruks ir viskas! Reikia tam tikrom kryptim, nes jie gi neauga visi viena kryptimi taip sakant...Igusti reikia. Tada tu ju nenukirsi o israusi ir jie ataugs vis silpnesni ir tikrai nebus kaip ezio biggrin.gif , o svarbiausia neiaugines! As pavyzdziui dabar kartais net nepamatau, kad jau tie plaukuciai uzauge, nes nieko nesijaucia, kaip pukai... o is pradziu buvo irgi nekas. O del tu spuogeliu tai nezinau kaip cia yra, man tai laaaabai retai paberia bet po kokios valandos pranyksta, o mano draugei tai amzinai tokie kaip spuogiukai buna, gal cia nuo odos tipo priklauso g.gif be to, po depiliavimo, negalima maudytis ir tepti visokiais pieneliais kojyciu, nes tikrai sureaguotu. I soliariuma iskart negalima. Reikia bent keleta valandu palaukti. 4u.gif
Atsakyti
as irgi anksciau vargdavau su spuogeliais, bet dabar nebeturiu tos bedos, nakaip as depiliuojuos vakare po vonios, tai iskart oda parausta, bet ryte tikrai nieko nebuna:super . Dabar esu tikrai patenkinta kad pirkau depiliatoriu:first: , nors pirma kart pabandzius del to gailejausi blink.gif
Atsakyti
as irgi kojytes su epiliatorium, bikini su kremuku
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 05 23, 08:21)
as irgi kojytes su epiliatorium, bikini su kremuku

Aš su epiliatorium... tik kad geriau nusipeštų plaukeliai prieš procedūrą pamirkstu vonioje ir nupilinduoju kojas.... tada geriau matosi kaip tie plaukeliai auga ir geriau pasišaalina su visais svogūnėliais ir mažiau skauda.
Dar būtinai tą procedūtąreikia aplikinėti sausoje patalpoje... Nes nuo šalčio oda įsitempusi labai būna....
Atsakyti
Vienas klausimas patyrusioms depiliacijos asėms 4u.gif :

koks turėtų būti plaukelių ilgis, einant depiliuotis pažastis su vašku grožio salone?
Atsakyti
kokie 5 mm ax.gif nu bent aš taip einu rolleyes.gif
Atsakyti
Tai liniuotę į delną, rankas aukštyn ir bėgu matuotis biggrin.gif

Dar vienas kuklus klausimas: kaip namuose bandydavau su vaško juostelėmis depiliuotis pažastis, tai ,matyt nuo žinojimo, kad tuoj skaudės, labai iš karto suprakaituodavau blush2.gif ir būdavo l. sunku juosteles prilipdyti... Tikiuosi, tai netrukdys, kai viską darysiu grožio salone?
Atsakyti
čia jūs vis apie pažastis...pradžią paskaičiau ir toliau nebe biggrin.gif turiu klausimuką apie kojas. skutu su peiliukais bet po poros dienu man jas taip pradeda niežėti blink.gif kad baisu darosi, nusikasau iki žaizdų. kas yra? gal keisti reikia peiliuksu į ką nors? bet į ką?
Atsakyti