Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

o vašku depiliuojant, iki kokio ilgio plaukelius reikia ataugint?
Atsakyti
QUOTE(smalsiukė @ 2005 11 21, 22:51)
o vašku depiliuojant, iki kokio ilgio plaukelius reikia ataugint?

Apie puse centimetro,man atrodo.Bent jau man taip reikejo.Galima ir maziau,svarbu,kad su vasku suliptu gerai.Ta prasme trumpu nenuplesi.
Atsakyti
Na ir aš apie tą patį.Ką su bikini daryt?Po skutimo beria labai smarkiai.Su vašu nebandžiau ir nelabai įsivaizduoju kaip tai įmanoma padaryti?Reiktų pas kosmetologę nulėkt..Bet niekada nebuvau blush2.gif Gal kas rekomenduotų Kaune ?
Atsakyti
Pati tai geriau nebandyk.Ypac pairma karta.Nes su tuo vasku ir nusidegint galima nemokant.O siaip tai bet kur nudepiliuos kur depiliuoja.Cia ne pavojinga procedura.Pati viska matysi,jei kas ne taip ar noresi daugiau pati pasakysi kosmetologei.
Atsakyti
Pačiai su vašku kažką daryti tai gryna terlionė. Aš kai pabandžiau doh.gif tai po to gramdyti tą vašką turėjau. Pas kosmetologę viskas liuks gaunas ir ilgai neatauga.
Atsakyti
QUOTE(Bettina @ 2005 11 23, 10:57)
Pačiai su vašku kažką daryti tai gryna terlionė. Aš kai pabandžiau doh.gif tai po to gramdyti tą vašką turėjau. Pas kosmetologę viskas liuks gaunas ir ilgai neatauga.

pritariu
bet
viskas atsiremia į pinigus

jei jų būtų marios, tai visos lakstytume į salonus
o namuose nesikankintume savarankiškai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 11 23, 12:07)
pritariu
bet
viskas atsiremia į pinigus

jei jų būtų marios, tai visos lakstytume į salonus
o namuose nesikankintume savarankiškai nail.gif

O kokios yra kainos? Kiek kainuoja kojų depiliacija,bikinio?

Atsakyti
QUOTE(Datule @ 2005 11 23, 13:11)
O kokios yra kainos? Kiek kainuoja kojų depiliacija,bikinio?

bikini vidutiniškai 35 Lt
kojos - visos 55 Lt, tik blauzdos 40 Lt
čia paprastam kosmetikos kabinete
žinoma, kai kas randa dar pigiau

bet paskaičiavus kiek pinigų reikia vidutiniškai per metus tokiems apsilankymams cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
arba galima rasti ir brangiau... paskaičiau , kad panos darosi bikinio depiliaciją už 35lt o vat aš sumokėjau 50 ir kol ataugo ilgai laukti nereikėjo
Atsakyti
Na taip... nepigu... schmoll.gif O plaukeliai atauga po kiek laiko? Apytiksliai po poros savaičių ar kiek? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Datule @ 2005 11 24, 10:22)
Na taip... nepigu... schmoll.gif  O plaukeliai atauga po kiek laiko? Apytiksliai po poros savaičių ar kiek? rolleyes.gif

nežinau kaip kitoms
man bikini plaukeliai pradeda liįsti po 2 sav.
kojos taip pat
o pilnai atauga po 1 mėnesio ar daugiau
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 10 05, 13:26)
su vašku depiliuoju viską - kojos, bikini, pažastys

man atrodo, kad pigu

labai smaagu būna kai viską nusidepiliuoju - pirmas 2 savaites jaučiuosi labai švari ir patraukli wub.gif

dar kartą pakartosiu - svarbu įgūdžiai - jie ateina su laiku - aš depiliacija užsiimu 3 metus

Pirkausi tuos vasko rutuliukus Solvesteloje. Tai dabar laukiu tavo konsultacijos biggrin.gif
Del depiliacijos tai man klausimu nekyla, bet va pats paruosimas depiliacijai.
Ar neprisiterlioja? Kaip istirpini tuos diskus? Kokiam inde ir kiek disku vienai depiliacijai? Kuo uztepi?
ax.gif
Atsakyti