Yra pirkt ir juosteliu ir aparatukas kiekvienoj Eurokos parduotuvej Kaune,manau,Vilniuj tai tikrai turetu but
QUOTE(abc @ 2005 02 22, 17:05)
Yra pirkt ir juosteliu ir aparatukas kiekvienoj Eurokos parduotuvej Kaune,manau,Vilniuj tai tikrai turetu but
Taip ir as zinau, kad EUROKOS yra, bet ten zinok ne tokie, kokius naudoja kosmetikes, o be to ir brangesni, lygtais nemazai, o apie poveiki nieko negaliu pasakyt, nes nebandziau

QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 22, 17:15)
Taip ir as zinau, kad EUROKOS yra, bet ten zinok ne tokie, kokius naudoja kosmetikes, o be to ir brangesni, lygtais nemazai, o apie poveiki nieko negaliu pasakyt, nes nebandziau

O su tokiu bikinio turbut nelabai pasidepiliuosi?

QUOTE(Shalimar @ 2005 02 22, 17:34)
Nu zinok nezinau, kaip rasiau nesu bandziusi.
O bikini depiliacija tai pasidariau nusipirkusi BEAUTY FORMULAS Liquid Wax vaska, pirkau Droge, mokejau apie 16Lt. Tai ir bikini nusidepiliavau ir kojas. Man patiko

Bikini aisku skaudejo, nes dariau tai pirma karta

QUOTE(ESLAUDA @ 2005 02 22, 17:49)
Nu zinok nezinau, kaip rasiau nesu bandziusi.
O bikini depiliacija tai pasidariau nusipirkusi BEAUTY FORMULAS Liquid Wax vaska, pirkau Droge, mokejau apie 16Lt. Tai ir bikini nusidepiliavau ir kojas. Man patiko
Nepalyginsi su Veet, nes tas tai kiek uzsitepu, tai vis nenusiplesiu. Bet nezinau, gal cia tik man.

Aciukas, reiks pabandyti, nors nelabai isivaizduoju kaip as ten sau darysiu

Jei taupai pinigus, gali vaskui sildyt nusipirkt vaikiska maistelio sildytuva, pvz. vartota. Tas pats velnias...

QUOTE(Shalimar @ 2005 02 22, 16:57)
Kas per kosmetologe?Vilniuje atejo i namus ir sutvarke?Ar gerai, kiek kainavo, parasyk telefoniuka, please 

Sveika, kainavo 50 Lt. kojas ir bikini, na, visai nieko. Tik kojos labai jau greitai ataugo, sake lyg ne ta faze augimo ar dar kazkas buvo:) Sake, kad greitai ataugs. Bet siaip labai pigu. Del telefono, tai turiu pirma jos atsiklasuti, ar gali parasyti.
Taip atejo i namus ir sutvarke:)
Nepalyginsi su Veet, nes tas tai kiek uzsitepu, tai vis nenusiplesiu. Bet nezinau, gal cia tik man.
O tai ta vaska kaip tu pasildai ar ten yra koks indelis? Labai idomu...

QUOTE(Lotosas @ 2005 02 27, 17:30)
Taip vaskas indelyje, pasildau mikrobangeje, tepu mentele. Visai nesunku ir patogu, galvojau, kad daugiau terliones bus

Reikes butinai isbandyti ta vaska, nes kaina tikrai nedidele.
As turiu Depileve vaska, jis gelsvas, bet labai jau prastai depiliuoja, kas penkta plauka israuna. Tai kokia cia depiliacija:)
As turiu Depileve vaska, jis gelsvas, bet labai jau prastai depiliuoja, kas penkta plauka israuna. Tai kokia cia depiliacija:)
As tai perku vaistineje (atrodo kameliaj). Dabar nusipirkau firmos BYLY 250 ml labai patiko. 16,80 Lt. pries tai turejau italiskos firmos (irgi is tos pacios vaistines - apie 22 Lt). Depiliuoju vasku kojas ir bikini zona tai sio italisko vasko man uzteko beveik metams (irgi 250 ml). Zinoma su tuo vasku nemazai darbu - pasildyti, tepti (kuo plonesni sluoksni - nes tada geriausiai depiliuojasi), juosteles isplauti (jos planaunamos ir daug kartu naudojamos). Bet siaip geriau negu parduodamos juosteles su vasku ir pigiau. Zinoma dar gerai depiliuoti kosmetikos kabinete - bet brangu. As sia procedura darau sestadieniais kai niekur neskubu ir nieko nera namuose, virtuveje (sviesu ir vaska galima sildyti). o pluakeliai tikrai letai auga ir tapo sviesus (as pati juodaplauke).