Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas rytelis 4u.gif Tiesiog as ,su tavimi esu vismos keturiomis,kaip laukiu kad tau pagaliau nusisypsotu laime,o si kart tikrai negli buti kitaip wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 29, 18:28-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 29, 18:28)
Na mergaitės pavarot blush2.gif , įsijungiu kompą, o čia tokia palaikymo komanda

Įpareigoja, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 07 29, 19:33)
"Nuleisti kraujuką" reiškia pasidaryti kokioje nors laboratorijoje HCG kraujo tyrimą, kuris parodo ar yra nėštumas.

kistex jau paaiškino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2008 07 30, 07:31)
Tiesiog as ,su tavimi esu vismos keturiomis,kaip laukiu  kad tau pagaliau nusisypsotu laime,o si kart tikrai negli buti kitaip  wub.gif

as irgi labai labai tikiu, kad sikart Tiesiog as pasiseks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dainiuke, geri zirniukai, laukiam geru ir naujienu 4u.gif 4u.gif
Tiesiog aš, derlius puikus, sekmes tau penktadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kistex @ 2008 07 29, 17:33)
"Nuleisti kraujuką" reiškia pasidaryti kokioje nors laboratorijoje HCG kraujo tyrimą, kuris parodo ar yra nėštumas.

aciu;)
laukiu ziniu is daktaro koks kelias toliau, bet kas ko neramu verysad.gif
Atsakyti
labas mergaitės,

o aš vakar pirmai apžiūrai buvau, deja po 5 dozių Gonal, tik 3 folikulai. Daktarė sako vistiek darom toliau, tikimės, kad visi bus pilni ir pavyks iš 3 visu įsodint... neramu. Ar kuriai nors buvo taip? ar čia visai prastai? tiesa, tie 3 yra reikiamo dydžio pagal dienas
Atsakyti
Sveikos, iš 12 apsivaisino tik 5, iš 5 gakl būt normalios 3 verysad.gif Paaiškėjo faktas, kad sperma nekalta, o kaltos mano nepilnavertės kiaušialąstės. Kiaušialąsčių nekokybę gal būt įtakoja prolaktinas, nors jis pas mane jau kelinti metai normos ribose. Žodžiu liūdna ir baisu, kad kas liktų įsodinimui, bet žinant, kad ir tos įsodintos gali būti nekokios tai....
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 14:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 14:38)
Sveikos, iš 12 apsivaisino tik 5, iš 5 gakl būt normalios 3 verysad.gif Paaiškėjo faktas, kad sperma nekalta, o kaltos mano nepilnavertės kiaušialąstės. Kiaušialąsčių nekokybę gal būt įtakoja prolaktinas, nors jis pas mane jau kelinti metai normos ribose. Žodžiu liūdna ir baisu, kad kas liktų įsodinimui, bet žinant, kad ir tos įsodintos gali būti nekokios tai....

tiesiog aš svarbiausia nusiteikti kad viskas bus gerai ir tada tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif tiesiog zinok kad negerai buti negali ir tie trys ir bus patys stipriausi wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 13:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 13:38)

nagi, nagi, kas čia per nusiteikimas toks, nu nu nu, prašom pakesti savo nuotaiką į teigiamą ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ai merginos, reikia kažkaip susitvarkyti dabar galvą reikia linkme, bet kaip kalbėjo embrionologė, tai kažkaip taip graudu pasidarė. Svarbiausia nu iš kur tas žmogus ką gali žinoti, kad jam blogai su prolaktinu, jeigu jis normos ribose. Na penktadienį viską išsiaškinsiu, o dabar lieka tik laukimas ir tikėjimas.

Oii kaip tu laikaisi? gal jau kas paaiaškėjo?
Mocarta, kaip tavo nuotaikytės, pojūčiai ir t.t.?
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 14:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 14:38)

buk gerute nepasiduok dar nepralaimejus console.gif zinau, kad nesiparinti yra labai labai sunku, bet pasistenk, vis tiek juk bus kaip bus ir nervindamasi nieko nepakeisi. Geriau galvok apie musu forume buvusius atvejus, kai isodino nekokybiskus embrionus arba is daug embrioniuku isgyveno tik vienas ir tas pats ne stebuklingas, o mergytes eme ir pastojo! Juk plaukia laivas is nekokybiskos kiausialastes turi nuostabia dukryte, o juk jai siule ieskotis donores doh.gif
Labai sergu uz tave 4u.gif
Atsakyti