Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labai sergu uz tave 4u.gif
[/quote]

Oi mergytės ačiu jums, žinokit tik jusų pagalba ir gyvais pavyzdžiais bandau nusiraminti wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 15:00-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 15:00)
Ai merginos, reikia kažkaip susitvarkyti dabar galvą reikia linkme, bet kaip kalbėjo embrionologė, tai kažkaip taip graudu pasidarė. Svarbiausia nu iš kur tas žmogus ką gali žinoti, kad jam blogai su prolaktinu, jeigu jis normos ribose. Na penktadienį viską išsiaškinsiu, o dabar lieka tik laukimas ir tikėjimas.
Oii kaip tu laikaisi? gal jau kas paaiaškėjo?
Mocarta, kaip tavo nuotaikytės, pojūčiai ir t.t.?

Tu taip nepergyvenk, atsiras koks vienas stipruoliukas, kuris nores pasilikti tavo pilvelyje 4u.gif

As vis laukiu ir pati nesuprantu ko. Tai atrodo gal pasiseke, poto atrodo, kad nepasiseke. g.gif Siandien pilvo apacia siek tiek pradejo mausti, tai vaikstau kas pusvalandi i WC tikrinti ar neprasideda mm.. Ir nesuprantu kas su krutine darosi, tai atrodo leidziasi, o po to gal ne... Visai pasimetusi blink.gif Siandien tik 10 d. po isodinimo, tai lieka tik laukti...
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 30, 15:21)

As vis laukiu ir pati nesuprantu ko. Tai atrodo gal pasiseke, poto atrodo, kad nepasiseke.  g.gif Siandien pilvo apacia siek tiek pradejo mausti, tai vaikstau kas pusvalandi i WC tikrinti ar neprasideda mm.. Ir nesuprantu kas su krutine darosi, tai atrodo leidziasi, o po to gal ne... Visai pasimetusi  blink.gif Siandien tik 10 d. po isodinimo, tai lieka tik laukti...

Oii, nedaug ir liko laukti, kantrybės, ištvermės drinks_cheers.gif , viskas bus gerai, pamatysi wub.gif , viskas pas atve klostosi puikiai wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 14:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 14:38)
Sveikos, iš 12 apsivaisino tik 5, iš 5 gakl būt normalios 3 verysad.gif Paaiškėjo faktas, kad sperma nekalta, o kaltos mano nepilnavertės kiaušialąstės. Kiaušialąsčių nekokybę gal būt įtakoja prolaktinas, nors jis pas mane jau kelinti metai normos ribose. Žodžiu liūdna ir baisu, kad kas liktų įsodinimui, bet žinant, kad ir tos įsodintos gali būti nekokios tai....

O kaip tas faktas paaiškėjo?kaip tą nustatė,kad kaltas prolaktinas ir tavo kiaušialastės?Nepasiduok blogom emocijom.Nu nors vienas stipruolis užkibs tikrai 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 14:00-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 14:00)
Mocarta, kaip tavo nuotaikytės, pojūčiai ir t.t.?

va visos mes ir laikomės gyvais pavyzdžiais, kurie akivaizdžiai neleidžia išsikeroti pesimizmui. Bet kitus drąsint lengviau, negu sau tą patį pritaikyt, taip kad aš galiu pasakyt, kad laikausi ir tiek. Pojūčiai šiek tiek kitokie, negu būdavo, sudiegia kartkartėmis toks aštrokas skausmas tai vieną šoną, tai kitą, tai pilvo apačią (ko ankščiau nebuvo, arba aš nepamenu), na nebedaug man liko laukti, šeštadienį sudėliosim visus taškus ant i smile.gif, O šiaip tai toks nuotaikos nepastovumas, kad kolegos jau varo mane atostogų, niekas negali su manim susišnekėt normaliai - ot kaip tampo nervus tas laukimas doh.gif
oii, nelakstyk tu į WC ir neieškok ko nepametus tongue.gif , viskas pas tave gerai bus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, iš 12 apsivaisino tik 5, iš 5 gakl būt normalios 3 verysad.gif Paaiškėjo faktas, kad sperma nekalta, o kaltos mano nepilnavertės kiaušialąstės. Kiaušialąsčių nekokybę gal būt įtakoja prolaktinas, nors jis pas mane jau kelinti metai normos ribose. Žodžiu liūdna ir baisu, kad kas liktų įsodinimui, bet žinant, kad ir tos įsodintos gali būti nekokios tai....

Man iš 33 apsivaisino tik 13 irgi po ICSI, bet iš jų įsodino tik du ir buvo negimdinis, po to dalį atšildė ir štai mažius bando įsiveržt į šį pasaulį. Kaip gydytoja sakė, iš tokių nekokybiškų kiaušialąsčių gavosi geras rezultatas smile.gif Taigi, daugiau tikėjimo, laikau už Tave kumščius, guliu lovoj, taigi, laiko į valias turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 30, 14:44)
... guliu lovoj, taigi, laiko į valias turiu smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 15:14-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 15:14)
Oi mergytės ačiu jums, žinokit tik jusų pagalba ir gyvais pavyzdžiais bandau nusiraminti wub.gif

Žinoma, kad privalai būti rami. smile.gif Pvz. mano atveju buvo apvaisintos tik 2 kiaušaląatės po ICSI, gavosi du puikūs embrioniukai, pastojau, deja, dėl nesuprantamų priežasčių nėštumas nesivystė... verysad.gif

Sėkmės tau, tiesiog aš. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 30 liepos 2008 - 16:34

Man labai įdomu(jei nepainioju daraisi pas U?) kad tau priežastį pasakė. Mano atveju užaugo9 išpunktavo 9 apsivaisino 9 be ICSI, bet toliau buvo fragmentuoti visi. Aš klausiau abiejų embriologų, U, kodėl taip yra. Nieko konkretaus neatsakė, gal sperma,gal kaiušaląsčių kokybė, gal amžius, gal, gal... Aš pati sau pagalvojau tada, kad galėjo būti kaip priežastis, man alergizavo Cetrodite, galvojau gal organizmui nepatiko. Beje dėl prolaktino. Mano kraujas jo visada rodo normą, net neneša į didesnę pusę, bet kai 3 metus gydžiausi pas Klimą, jis man skyrė tik jo mažinimą labai mažomis parlodelio dozėmis. Kad kaltas prolaktinas, jis sakė galima galvoti todėl, kad yra (stipriai paspaudus) išskyrų iš krūtų (nors jos gali būti ir dėl daugybės kt. priežasčių),o tai reiškia kad sutrikusi kiaušidžių funkcija. Bet tas prolaktino mažinimas rezultato nedavė. Kai paklausiau U gal man reikia "mušti" prolaktiną, sakė nereikia. Taip ir likau be aiškumo. O tikėjimo sėmiausi iš Plaukia Laivas(tada dar Tolsta Laivas)atvejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2008 07 30, 13:56)
labas mergaitės,

o aš vakar pirmai apžiūrai buvau, deja po 5 dozių Gonal, tik 3 folikulai. Daktarė sako vistiek darom toliau, tikimės, kad visi bus pilni ir pavyks iš 3 visu įsodint... neramu. Ar kuriai nors buvo taip? ar čia visai prastai? tiesa, tie 3 yra reikiamo dydžio pagal dienas

Nepergyvenk pas mane buvo 4 is kuriu visi apsivaisino ir visi labai geros kokybes rezultatas pilvukyje ko linkiu ir tau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austteja: 30 liepos 2008 - 16:54
smile.gif+2008 07 30, 13:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 13:38)
Sveikos, iš 12 apsivaisino tik 5, iš 5 gakl būt normalios 3 verysad.gif Paaiškėjo faktas, kad sperma nekalta, o kaltos mano nepilnavertės kiaušialąstės. Kiaušialąsčių nekokybę gal būt įtakoja prolaktinas, nors jis pas mane jau kelinti metai normos ribose.

Keistas pasakymas. Kažin, ar įmanoma taip pasakyti, jog kalta sperma arba kiaušiąlastės. Ir prolaktinas kažin ar turi kokios įtakos. Man po 1 IVF irgi suskėlė: "Čia pas jus spermos problemos? Tai dėlto ir nepavyko". Bet po to kiek domėjausi, tai neįmanoma pasakyti priežasties, galimos tik hipotezės - gal amžius, rūkymas, genetika ir pan.
Taip kad Tu visai nesigraužk ir savęs nekaltink schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 15:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 15:38)

Nematau reikalo čia nusiminti. Geriau galvok optimistiškai, kad viskas bus gerai ir užkibs net ne vienas biggrin.gif . Gi pas mane išpunktavo 19 kiaušialąsčių, apsivaisino 7, paskui iš tų septynių 1 nesidalijo, ti 1 puikios kokybės, 2 vidutinės ir kiti visai prasti. Tai sudėjo tą gerą, vidutinius ir tą vieną ne kokį biggrin.gif . Ir tikėjau, kad bus 2 leliai, bet žinoma labai tenkina ir 1 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti