Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(janta @ 2008 07 30, 18:02)
Keistas pasakymas. Kažin, ar įmanoma taip pasakyti, jog kalta sperma arba kiaušiąlastės. Ir prolaktinas kažin ar turi kokios įtakos. Man po 1 IVF  irgi suskėlė: "Čia pas jus spermos problemos? Tai dėlto ir nepavyko". Bet po to kiek domėjausi, tai neįmanoma pasakyti priežasties, galimos tik hipotezės - gal amžius, rūkymas, genetika ir pan.
Taip kad Tu visai nesigraužk ir savęs nekaltink schmoll.gif

Aš irgi dėl to pačio prieš tai uždaviau klausimą,kaip tai nustatė,kad tas ar anas kaltas.Nes pasak genetikės,kiekviena kartą viską lemia kaip tos chromososmos susijungs ir deja deja medicina bejėgė atsakyt į klausimą,kodėl jos blogai susijungia. doh.gif .Man jinai per kelis kartus pabrėžė,kad čia kaip tikimybių teorijoje vieną kartą taip,kitą kitaip.
Viskas bus gerai 4u.gif Svarbu,kad būtų nefragnemtuoti ir gerai dalintusi.To ir linkiu.
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 30, 14:21)
Tu taip nepergyvenk, atsiras koks vienas stipruoliukas, kuris nores pasilikti tavo pilvelyje  4u.gif

As vis laukiu ir pati nesuprantu ko. Tai atrodo gal pasiseke, poto atrodo, kad nepasiseke.  g.gif Siandien pilvo apacia siek tiek pradejo mausti, tai vaikstau kas pusvalandi i WC tikrinti ar neprasideda mm.. Ir nesuprantu kas su krutine darosi, tai atrodo leidziasi, o po to gal ne... Visai pasimetusi  blink.gif Siandien tik 10 d. po isodinimo, tai lieka tik laukti...

Na an ramiai,viskas bus gerai wub.gif

Tiesiog as nenusiteik taip liudnai ka ,mergyte wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, optimizmo ir stiprybes visoms.
Mums dar gruodzio menesi paziurejusi i spermograma gydyto tik skestelejo rankomis ... Rimtai diskutavom ir apie donora ir ivaikinima. Taciau visgi nusprendeme pabandyti, liepos men. startavome su IVF. Kol kas viskas saunu, tik gal dar ankstoka dziaugtis nes viskas be galo trapu ...

Oii, o tu nebandei daryti testuko? Man 10 d. po isodinimo jau rode vaiduokliuka, o siaip jokiu ypatingu pozymiu nejutau.

Laukiam teigiamu rezultatu is visu, sekmes :-)
Atsakyti
QUOTE(Pate @ 2008 07 30, 19:21)
Mums dar gruodzio menesi paziurejusi i spermograma gydyto tik skestelejo rankomis ... Rimtai diskutavom ir apie donora ir ivaikinima. Taciau visgi nusprendeme pabandyti, liepos men. startavome su IVF. Kol kas viskas saunu, tik gal dar ankstoka dziaugtis nes viskas be galo trapu ...

Oii, o tu nebandei daryti testuko? Man 10 d. po isodinimo jau rode vaiduokliuka, o siaip jokiu ypatingu pozymiu nejutau.

Tyliai tyliai sveikinu 4u.gif
Testuku as bijau, nes teko jais labai skaudziai nusivilti schmoll.gif Bandysiu islaukti bent jau sestadienio ir nuleidinesiu krauja bigsmile.gif
O tai visai jokiu pozymiu nebuvo??? Ir krutines neskaudejo??? ax.gif
Atsakyti
Oii as manau kad neverta iskoti tu pojuciu,cia mums tikatrodo kad jie turi buti,bet kiek mano draugiu pastoja ir net nezino to.tai manau kad ju ieskoti nereikai,jei nutarei islaukti iki sest.tada lauk,o tada mes sveikinsime tave wub.gif
Atsakyti
Ai nusiraminau, kaip bus taip. smile.gif Su vyru kine buvome, x-failus apžiūrėjome.
O dabar papasakosiu išsamiau, kaip man ten sakė. Na paskambinau sako, iš 12 apsivaisno 5, bet matosi, kad tinkami 3. Sako, iš pradžių manėme, kad nesivaisina dėl letesnės spermos, todėl darė ICSI. Sako šiaip sperma nebloga, gal šiek tiek lėtoka. Tačiau sako žiūrim, kad ICSI ne ką tepadeda. Tai aš galvoju, gal jie pusę dare su ICSI ir puse be. Tai sako tuomet mes praplovėme kiaušialąstes ir pamtėme, kad kiaušialąstės, nepamneu kaip tiksliai įvardijo, netaisyklingos ar kažkaip panašiai. Tai sakom atradom priežastį, kodėl visais kartais taip nenoriai apsivaisina. Sako tokią kiaušialąsčių būkle įtakoka hyperprolactinemia, dar sakau kas, kas lotuliukas.gif sakau prolaktinas? sako jo. Tai vat toks buvo tas pokalbis. Iš viso to keiščiausia tai, kad mano kortelėje yra keli prolaktino tyrimai, tačiau jie normos ribose. Kai dariausi paskutinį kartą prolaktiną, tai U. sakė, kad mažinčiau brompkriptiną po puse tabletės, tai aš kartais pusę tabletės išgeriu, kartais visą, bet geriu pastoviai.

Per 1 IVF išpunktavo 16, apsivaisino 5, tinkami buvo 3 embrionai, tačiau tik po 3 ląsteles, be fragmentacijos.
Per 2 IVF išpunktavo 9 , apsivaisino 4, tinkami buvo 3 embrionai, visi po 4 ląsteles, įvertinti vienetui, be fragmentacijos.
Per abu kartus įsodindavo 2 dieną.
Kaip matosi, galima sakyti viskas tas pats, na o finišas neaiškus g.gif Dar drystu manyti, kad gal būt dėl tos prastos kiaušialąstės ir nustoja augti pilvuke, dalintis, o jei ir užauga, vėliau nustoja vystytis ir įvyksta persileidimai. Sella, gal čia atsakymas ir į tavo situaciją? Na merginos žodžiu penktadieni dar išsamiau viską sužinosiu, o dabar geros ir ramios jums naktelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pate @ 2008 07 30, 19:21)

Ir tau sekmingo finišo 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 13:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 13:38)
Sveikos, iš 12 apsivaisino tik 5, iš 5 gakl būt normalios 3 verysad.gif <...>

Nenuleisk nosies. Pas mane iš 13 apsivaisino 7, iš tų 7 liko normaliai dalintis 4. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, nor as is IUI , bet pas jus vis apsilankau ax.gif na ir suzinojau idomu dalykeli, del tos prolaktinemijos ir kiausialasciu unsure.gif gal kiek ir palengvejo kad lyg ir atsirado atsakymas i mano problema, bet kartu ir didelis nerimas, gal nieko gero is IUI nebus. PRINCE ar nebus cia musu problemele?Gal ir man apie IVF rimtai pamastyt...
Oii- laukiu Tamstos geru rezultatu wub.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Tiesiog as, vilties, ramybes, tikejimo ir dideles sekmes tau penktadieni. wub.gif

Oii, mocarta, pate laikau kumstukus uz jusu auksta HCG. wub.gif

Inesa isties informatyviausias yra HCG butinai pasidaryk. 4u.gif

Dizzy kaip jautiesi pasirodykit kiek jau jums savaiteliu bigsmile.gif

Visoms mergytems kuo dideliausios sekmes ir vaisingiausios vasareles. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Beja norejau pridurti, pirma karta balandzio men. stimuliuojant man neaugo folikulai,
antra karta salia diferilino papildomai buvo skirti vaistai Actovegin tabletes, kurios gydytoju teigimu turi teigiamos itakos lasteliu augimui t.y. aprupina lasteles deguonimi ir pan. o kartu tiketina, kad padeda pagerinti ir kiauselasciu kokybe. Tabletes atsejo apie 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 30, 21:32)
Sveikos mergaites, nor as is IUI , bet pas jus vis apsilankau ax.gif  na ir suzinojau idomu dalykeli, del tos prolaktinemijos ir kiausialasciu unsure.gif gal kiek ir palengvejo kad lyg ir atsirado atsakymas i mano problema, bet kartu ir didelis nerimas, gal nieko gero is IUI nebus. PRINCE ar nebus cia musu problemele?Gal ir man apie IVF rimtai pamastyt...
Oii- laukiu Tamstos geru rezultatu wub.gif
Sekmes visoms 4u.gif

Vitaminuk bet tu po IUI jau turi angeliska mergaite g.gif ,ir pastoji tik va nepavyksta kaiptai islaikyti.Aciu mergina ,bet kada startuosiu net nezinau doh.gif kada pasitaupysime pinigeliu

Tiesiog as ,o tu dareisi MG arba KT?nes as dariausi du kartus tai man nerado nieko .Oi kaip dabar bijau IVF,nors mano endokrinologas sake kad tikrai itakos neturi tureti PRL kai jis normoje g.gif
Atsakyti