Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(tulip @ 2008 07 31, 11:57)
Sveikos,
Gal zinok kada U atostogaus rugpjuti?

Man ji sake, kad rugpjucio paskutine savaite jau bus darbe.
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 21:47-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 21:47)
Kaip matosi, galima sakyti viskas tas pats, na o finišas neaiškus g.gif  Dar drystu manyti, kad gal būt dėl tos prastos kiaušialąstės ir nustoja augti pilvuke, dalintis, o jei ir užauga, vėliau nustoja vystytis ir įvyksta persileidimai. Sella, gal čia atsakymas ir į tavo situaciją? Na merginos žodžiu penktadieni dar išsamiau viską sužinosiu, o dabar geros ir ramios jums naktelės smile.gif

Tikėkimės, kad finišas bus nestuke.gif nestuke.gif mirksiukas.gif

Mano atveju gydytoja prisikabino dėl endometriozės, dėl jos gali buti prastos kiaušialąstės.Dar kaltė buvo suversta genetikai kaip kuri čia rašė.
Vienžo, stebuklo nesitikiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 30, 22:07)
Nenuleisk nosies. Pas mane iš 13 apsivaisino 7, iš tų 7 liko normaliai dalintis 4.  4u.gif

NAKVIŠA, na čia tai geras thumbup.gif Seniai čia besilankiau, žiūriu ir savo akimis netikiu.........ogi nestuke.gif
Turbūt užtikrintai laikei suspaudus kojas, todėl mažiukas ir nepabėgo biggrin.gif
Patys nuoširdžiausi ir storiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Dizzy sveikinu ikopus i 8 savaitele ir laukiam spalvingos liniuotes wub.gif

Mergytes gal kam nors atliko Utrogest kapsuliu t.y. progesteronas 100 mg., nes vakarais deduosi crinone bet vien jo nepakanka. Nes pas mane dabar 12,59 nmol/l progesteronas - tai gydytoja padidino doze.

Beja gal po isodinimo idomumo delei esate matave kuno temperatura? Ir kokia ji buvo blush2.gif

Ir dar vienas klausimukas. Gal kuri nors susiduret su astriu danties skausmu? Mano pazystamai po isodinimo reikia rauti danti, bet kiek zinau negalima to dayrt ir vaistu turbut negalima vartot? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 31 liepos 2008 - 20:13
QUOTE(dainiuke @ 2008 07 31, 21:38)
Mergytes gal kam nors atliko Utrogest kapsuliu t.y. progeteronas 100 mg., nes vakarais deduosi crinone bet vien jo nepakanka. Nes pas mane dabar 12,59 nmol/l progesteronas - tai gydytoja padidino doze.

Beja gal po isodinimo idomumo delei esate matave kuno temperatura? Ir kokia ji buvo  blush2.gif

as turiu likusio Utrogestan, bet 200 mg. 4u.gif

nematavau jokiu temperaturu ir patariu to nedaryti, juk ji nuo daug ko priklauso unsure.gif ramiai lauk geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2008 07 30, 13:56)
labas mergaitės,

o aš vakar pirmai apžiūrai buvau, deja po 5 dozių Gonal, tik 3 folikulai. Daktarė sako vistiek darom toliau, tikimės, kad visi bus pilni ir pavyks iš 3 visu įsodint... neramu. Ar kuriai nors buvo taip? ar čia visai prastai? tiesa, tie 3 yra reikiamo dydžio pagal dienas

Man taip pat buvo 3 folikulai, ispunktavo 3 kiausialastes, apsivaisino 3, toliau vystesi 1 ir gavosi idealios kokybes embrioniukas. Tik gaila, kad nepastojau... Bet tikiu, kad tau pavyks wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2008 07 31, 22:09)
Man taip pat buvo 3 folikulai, ispunktavo 3 kiausialastes, apsivaisino 3, toliau vystesi 1 ir gavosi  idealios kokybes embrioniukas. Tik gaila, kad nepastojau... Bet tikiu, kad tau pavyks  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mano atveju apsivaisino 1 ir isodino 1 ir turiu kazka pilvuke ax.gif
Nepergyvenkit, tikrai visaip buna (sunku ta pasakyti, nes pati visas asaras isverkiau po punkcijos) 4u.gif puxe, be to tik 5 dienos dar, uzaugs ju daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2008 07 31, 14:37)
Nu žinok kažko stresuoju  lotuliukas.gif .Prienu prie telefono,ir vėl nueinu lotuliukas.gif .Kažkodėl labai trūksta užsispirimo šį kartą,kai tik pagalvoju,kad vėl visas košmaras gali pasikartot,tai brrrrrrrr.Nu bet žadu rimtai save suimt ir bandysiu važiuot,nu gi man pradžiai tik konsultacijos iš jų reikia.O vyras labiau prie U norėtų pasilikt,jam jinai kažkodėl labai patinka ir jis pasitiki.Bandau įtikinti,kad tik pasikonsultuoti pas Latvius reiktų...

Vat, ir as nezinau ka daryti. Ar kreiptis pas latvius ar likti pas U. Dar siandien esu uzsirasiusi pas kita gydytoja konsultacijai. Tai ji mano pazistamai pasake apie ta klinika Latvijoje, ka ji papasakojo apie mano problemas.
Atsakyti
QUOTE(Svetulia @ 2008 08 01, 09:24)
Vat, ir as nezinau ka daryti. Ar kreiptis pas latvius ar likti pas U. Dar siandien esu uzsirasiusi pas kita gydytoja konsultacijai. Tai ji mano pazistamai pasake apie ta klinika Latvijoje, ka ji papasakojo apie mano problemas.

Aš tai norėčiau pacituoti Latvių klinikos vadovo žodžius, pasakytus prieš porą mėn., "mes stebuklų nedarom, visi gydytojai lietuvoje, specializuojantys nevaisingumo srityje yra profesionalai ir tikrai padaro viską iš savo pusės".
Be je tuo metu lankėsi viena pora iš Kauno pas jį, kurią jis net nukreipė pas pscihologus, prieš antrą IVF, kad į šį žaidimą (kaip aš vadinu IVF) pažiūrėtų truputį kitaip. Tai tikrai loterija, taip mano net pats vadovas.
Atsakyti
labukas,
mergytes norejau klustelt kada po isodinimo pradejot ka nors jaust ypatingo? blush2.gif kazkap noris kazkokiu pojuciu...
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2008 07 31, 17:38)
Beja gal po isodinimo idomumo delei esate matave kuno temperatura? Ir kokia ji buvo  blush2.gif

Per pirmą IVF matavaus viską iš eilės biggrin.gif Ir kūno temperatūrą, ir BT... Pastaroji išsilaikė aukšta net ir atėjus mmm, nusprendžiau, kad Utrogest atlaikė ją aukštą ax.gif Taip kad nematuok, tikrai neverta mirksiukas.gif
Ir pojūčių neieškok, nes visoms jie skirtingi tongue.gif Aš po visų 4 įsodinimų jaučiau ką nors naują, kiekvieną kartą buvau garantuota, kad va, JAU, ale visi buvo dar ne... doh.gif Pasistenk kaip nors ramiai atlaukti tas 2 savaitėles wub.gif Sergu už tave visa širdim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktoriukas: 01 rugpjūčio 2008 - 10:20
labas mergikės,

ačiū už palaikymą, šiandien vėl keliauju pasitikrint. Aš visada gyvenime tikiu geriausiu, šį kartą nekitaip. Kalbinu kas vakarą tuos 3 folikuliukus ir visai neblogai jaučiuosi.
Niekur neišskaičiau, kad kuriai nors skaudėtų leistis vaistus. Kogero šita nesąmonė man vienai. Gonalis skauda, Ceronine kai suleidžiu kažkokia elergija užeina, ta vieta belekaip paraudonuoja, beto vakar dienos suleidimo vietoje vis dar guziukas ir skauda, neišsivaikšto vaistai kogero. Marazmėlis. Bet tai baika, labai laukiu kitos savaitės procedūrų. Tiesa, nenutuokiu punkcijos proceso. Ar kuri galėtų išsamiai aprašyt, nu t.y. kaip vaizdžiai tai atrodo ir kas ten per intraveninė narkozė (ta prasme, kad neatsijungi visai ar ką?)

ačiū labai
Atsakyti