Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dijav, gal jau buvai Latvijoje. Jau labai nekantrauju ax.gif Lyg sakes, kad liepos pabaigoj vaziuosi (jeigu gerai prisimenu).

Oii, tikiu, kad tau pavyks. ramiai sau lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 30, 20:30)
O tai visai jokiu pozymiu nebuvo??? Ir krutines neskaudejo???  ax.gif

Oii, krutine siek tiek skaudejo, na, gal ne tiek skaudejo kiek ji buvo jautri kaip paprastai pries mm, pilvuka irgi kartais sudiegdavo, bet jei tai butu buves tiesiog paprastas ciklas tikrai nebuciau nieko net pastebejusi. Net ir dabar kaip ir niekas nepasikeite ir nieko nejauciu.

Beje, kodel tu taip bijai testuku? Man U po isodinimo sake, kad jos praktikoje nepasitaike, kad testukas meluotu (nors as esu girdejusi tokiu istoriju ir tikrai ne viena), tai as kazkaip ir nusiraminau pamaciusi vaiduokliuka, kraujuko laukti buvo lengviau
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 14:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 14:38)
Sveikos, iš 12 apsivaisino tik 5, iš 5 gakl būt normalios 3 verysad.gif Paaiškėjo faktas, kad sperma nekalta, o kaltos mano nepilnavertės kiaušialąstės. Kiaušialąsčių nekokybę gal būt įtakoja prolaktinas, nors jis pas mane jau kelinti metai normos ribose. Žodžiu liūdna ir baisu, kad kas liktų įsodinimui, bet žinant, kad ir tos įsodintos gali būti nekokios tai....

O ką tau mažai 3 2.gif būtų mirksiukas.gif Sėkmės mergyt wub.gif
Atsakyti
Tiesiog as, sekmes, laikykis...

Kas del prolaktino -as irgi su juo turejau daug bedu pries IVF, vaistus geriau, irgi sokinejo. Bet manau, kad bent jau mano atveju jis neturejo jokios itakos. Klausiau gyd. ar man reiktu ji pasitikrint darabt pakartotine procedura, sake, kad galiu, jei bus labai aukstas, tai tada gal ir pagalvosim apie mazinima. Tai va...
Atsakyti
Sveikos,
Gal zinok kada U atostogaus rugpjuti?
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2008 07 31, 10:57)
Sveikos,
Gal zinok kada U atostogaus rugpjuti?

Labas rytas, žinau, kad ši darbo savaitė paskutinė, o kiek laiko atostogaus nežinau 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 31, 07:59-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 31, 07:59)
Labas rytas, žinau, kad ši darbo savaitė paskutinė, o kiek laiko atostogaus nežinau 4u.gif

Lygtai iki rugpjūčio 26d.
Tiesiog aš-sėkmės 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 30, 21:47-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 30, 21:47)
Ai nusiraminau, kaip bus taip.  smile.gif Su vyru kine buvome, x-failus apžiūrėjome.
O dabar papasakosiu išsamiau, kaip man ten sakė. Na paskambinau sako, iš 12 apsivaisno 5, bet matosi, kad tinkami 3. Sako, iš pradžių manėme, kad nesivaisina dėl letesnės spermos, todėl darė ICSI. Sako šiaip sperma nebloga, gal šiek tiek lėtoka. Tačiau sako žiūrim, kad ICSI ne ką tepadeda. Tai aš galvoju, gal jie pusę dare su ICSI ir puse be. Tai sako tuomet mes praplovėme kiaušialąstes ir pamtėme, kad kiaušialąstės, nepamneu kaip tiksliai įvardijo, netaisyklingos ar kažkaip panašiai. Tai sakom atradom priežastį, kodėl visais kartais taip nenoriai apsivaisina. Sako tokią kiaušialąsčių būkle įtakoka hyperprolactinemia, dar sakau kas, kas lotuliukas.gif sakau prolaktinas? sako jo. Tai vat toks buvo tas pokalbis. Iš viso to keiščiausia tai, kad mano kortelėje yra keli prolaktino tyrimai, tačiau jie normos ribose. Kai dariausi paskutinį kartą prolaktiną, tai U. sakė, kad mažinčiau brompkriptiną po puse tabletės, tai aš kartais pusę tabletės išgeriu, kartais visą, bet geriu pastoviai.

Per 1 IVF išpunktavo 16, apsivaisino 5, tinkami buvo 3 embrionai, tačiau tik po 3 ląsteles, be fragmentacijos.
Per 2 IVF išpunktavo 9 , apsivaisino 4, tinkami buvo 3 embrionai, visi po 4 ląsteles, įvertinti vienetui, be fragmentacijos.
Per abu kartus įsodindavo 2 dieną.
Kaip matosi, galima sakyti viskas tas pats, na o finišas neaiškus g.gif  Dar drystu manyti, kad gal būt dėl tos prastos kiaušialąstės ir nustoja augti pilvuke, dalintis, o jei ir užauga, vėliau nustoja vystytis ir įvyksta persileidimai. Sella, gal čia atsakymas ir į tavo situaciją? Na merginos žodžiu penktadieni dar išsamiau viską sužinosiu, o dabar geros ir ramios jums naktelės smile.gif

Na malonu kad nors per 3 IVF žmogui klinika šiek tiek praveria laboratorijos duris, ir suteikia info apie jo kūną. Man pvz buvo l. svarbu priežastys mano problemos, o ne tik dalyvauti kaip loterijoje IUI ir IVF darymuose. Gerai kad tu parašei šitą savo atvejį, nes kuo daugiau info tuo mes protingesni. Sėkmės
Atsakyti
Dėl kiaušialąsčių kokybės:
Mano atveju prieš punkciją gydytoja priėjo ir pasakė, jog iš tiek folikulų gali visai nebūt kokybiškų... labai svarbus kiaušialąsčių kokybei yra estrogenų lygis stimuliuojant. Pastarasis laikėsi daugiau nei 16000 kelias dienas, man tuomet net neleido leistis puregono (tik Cetrotide). Taigi, priežasčių gali būt daug, o kur dar sperma...juk neaišku, kas kokią genetinę medžiagą iki finišo nešasi.

Dainiuke, nesidedu dar liniuotės, nes nebuvau pas savo gydytoją LT blush2.gif Pagal mano skaičiavimus mažius jau 7 sav. ir 6 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pate @ 2008 07 31, 09:58)
Oii, krutine siek tiek skaudejo, na, gal ne tiek skaudejo kiek ji buvo jautri kaip paprastai pries mm, pilvuka irgi kartais sudiegdavo, bet jei tai butu buves tiesiog paprastas ciklas tikrai nebuciau nieko net pastebejusi. Net ir dabar kaip ir niekas nepasikeite ir nieko nejauciu.

Beje, kodel tu taip bijai testuku? Man U po isodinimo sake, kad jos praktikoje nepasitaike, kad testukas meluotu (nors as esu girdejusi tokiu istoriju ir tikrai ne viena), tai as kazkaip ir nusiraminau pamaciusi vaiduokliuka, kraujuko laukti buvo lengviau

Vis dar tos bjaurybes neatejo biggrin.gif Kadangi siandien daug darbo, tai neturiu net kada i WC lakstyti ir tikrinti. Tikiuosi, kad jos ir nepasirodys rolleyes.gif
Praeita karta 13 DPO dariau ir testuka ir kraujuka, testukas rode II (na vienas buvo vaiduokliukas), o kraujas nieko nerode schmoll.gif Tik kraujo rezultatus gavau sekancia diena, tai buvau jau smarkiai prisisvajojusi nestuke.gif Tai paskui net visa savaite zliumbiau. Nebenoriu vel tusciu vilciu..
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 31, 13:07)
Praeita karta 13 DPO dariau ir testuka ir kraujuka, testukas rode II (na vienas buvo vaiduokliukas), o kraujas nieko nerode schmoll.gif  Tik kraujo rezultatus gavau sekancia diena, tai buvau jau smarkiai prisisvajojusi  nestuke.gif Tai paskui net visa savaite zliumbiau. Nebenoriu vel tusciu vilciu..

Na tada suprantamas tavo nepasitikejimas testais.
As keletui dieneliu islekiu, o grizusi labai tikiuosiu rasti geru naujienu :-)

Sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(Pate @ 2008 07 31, 09:58)

Kaip supratau tai tave kelti į parašiuko apačią?Kokie HCG skaičiukai (kraujo) ir kelintą dieną dareisi?
Sekmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetulia @ 2008 07 31, 09:35)
Dijav, gal jau buvai Latvijoje. Jau labai nekantrauju  ax.gif Lyg sakes, kad liepos pabaigoj vaziuosi (jeigu gerai prisimenu).
Oii, tikiu, kad tau pavyks. ramiai sau lauk  mirksiukas.gif

Nu žinok kažko stresuoju lotuliukas.gif .Prienu prie telefono,ir vėl nueinu lotuliukas.gif .Kažkodėl labai trūksta užsispirimo šį kartą,kai tik pagalvoju,kad vėl visas košmaras gali pasikartot,tai brrrrrrrr.Nu bet žadu rimtai save suimt ir bandysiu važiuot,nu gi man pradžiai tik konsultacijos iš jų reikia.O vyras labiau prie U norėtų pasilikt,jam jinai kažkodėl labai patinka ir jis pasitiki.Bandau įtikinti,kad tik pasikonsultuoti pas Latvius reiktų...
Atsakyti